Direktlänk till inlägg 31 augusti 2007

fredag igen

Av lina - 31 augusti 2007 16:21

Ja veckan rusade förbi, konstigt men självklart så jävla härligt och skönt med helg igen =)


Igår kväll blev det lite tv-tittande, bläddrade mellan 3 olika kanaler med olika reklampauser, haha det var ju aktivt utav mig. Sen vart det mys resten av kvällen/natten men aja det har inte ni med att göra.


Imorse väckte mamma mig minst 10 gånger på 10 minuter, jag förstår mig inte på henne ibland. Men hon vill vell bara väl! Så till slut orkade vi kliva upp och hoppa in i bilen. Fick skjus till sidsjön vid halv 10, för där skulle jag ha friluftsdag med den nya klassen. Ja, nervös vart jag och stog helt själv där! Ja men till slut hittade jag rätt, och alla i klassen är jätte snälla =) Sen käkade vi någon macka man fick göra själv där innan vi skulle gå runt sidsjön på massa stationer med olika aktiviteter. Ja jag skämdes hyfsat när vi skulle sätta oss på balonger, för issa och jag misslyckades totalt med att blåsa och spränga! Men efter att alla skrattat åt oss så lyckades vi. Sen fick jag ha någon jävla bindel över ögonen, fast fuskade som fan och klarade det lätt. Så snackade på lite med tjejerna osv innan vi fick skjus till stan utav en lärare. Jag gick och köpte cigg innan jag hoppade på bussen till njurunda. Satt med issa, maja w, andre & emma. Väl i bommen hämtade mamma upp mig och sen åkte vi hem.


Helt slut i fossingarna efter all vandring och grejs =/ Har druckit en kopp kaffe och fotat lite. Väntar på maten, blir kyckling. Har inte ätit mer än den där mackan imorse! Sen ikväll ska jag, annie, maja, malin och fredde hitta på något trevligt. Nyktert blir det förmodligen! Sen vet jag inget mer. Ska dra mig nu.. Börjar bli lite röksugen =P


kram från en myre bo

 
ANNONS
 
Ingen bild

Isabelle=)

31 augusti 2007 22:15

haha jag försökte göra mitt bästa men misslyckades som vanligt:D haha

 
lina tallberger

lina tallberger

1 september 2007 12:26

yeah, men det gör inte så mkt :D vi lyckades ju till slut :)

http://www.linuslina.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lina - 20 januari 2008 16:23

NUMERA BLOGGAR JAG HÄR: HTTP://WWW.LINATALLBERGER.WEBBLOGG.SE kram kram ...

Av lina - 20 januari 2008 12:30

Bye bye bloggagratis =D

Av lina - 18 januari 2008 15:39

Vaknade imorse, kunde inte kliva upp utan låg kvar och tittade i taket i över en timme. Hade fruktansvärt svårt att somna inatt, låg och grät hela tiden utan att riktigt fatta varför. När jag klev upp grät jag igen, hela tiden. När jag pratat med mam...

Av lina - 17 januari 2008 23:01

Jag håller på att bryta ihop innom mig, på riktigt. Någonting händer med min kropp och det finns ingen gnista alls, det är som att man blivit lämnad sist kvar på jorden. Alla ansikten ser inte något i dig endå, alla bara går där och skrattar för dom ...

Av lina - 17 januari 2008 21:06

5 saker du ser fram emot:- min och andreas lägenhet vi ska köpa - min 18 års dag - körkortet plus bilen - sommarlov - alla festligheter jag och girlsen ska besöka med vanen   5 saker du har på dig just nu: - syrrans mjukisar - bh - andreas peak tröja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se