Direktlänk till inlägg 30 augusti 2007

nu är jag här igen

Av lina - 30 augusti 2007 21:44

Japp nu sitter jag här på arslet igen, riktigt skönt ska ni veta. yeah, jag misstänker att det är som maja säger "lina och annie är riktiga data neards" haha snyggaste uttrycket på nördar..


Vad haver jag gjort sen sist? Jo bytte om innan mormor&morfar kom hit, ida fick presenter sen vart det kaffe på kaffe till gräddtårtan och kakorna. Sen kom jackes familj. Dom hade även med sig stella, så jävla sööt hund jävel! Hon sprang runt och felicia vart stört kär på en gång =) Sen gjorde jag mig klar och fick skjus utav jackes snälla mamma jeanette till bommen, där mötte jag maja. Vi tog en rök och snackade på lite, sen hoppade vi in i varsit solarium. Jag skrattade som fan när solariumet sprutade ut någon solkräm varannan minut, kittlades och jag vågade inte andas! =P Sen när vi solat klart köpte vi oss lite gotta på jesses. Sen kom katarina o hämtade upp oss, fick skjus hem. När jag kom innanför dörren vid 8 skulle jacke, ida och dom andra precis åka så hann säga hejdå iaf.


Sen satte jag mig och såg på top model efter att jag hjälpt mamma med felicia och städningen. Fan vad jag stör mig på den där jävla blonda jäveln! hahaha.. jävla bitch! =P Nja sen har jag tagit mig en rök och satt mig här. Snackat med zanna som också bytt till john bauer, ska möta henne imorn bitti utanför skolan, tur det =) Ja sen har det ikke hänt så mycket mer. Ska hoppa in i duschen nu.. Sen blir det film!


åh gud, vad jag tycker om den människan!kram från en myre bo

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lina - 20 januari 2008 16:23

NUMERA BLOGGAR JAG HÄR: HTTP://WWW.LINATALLBERGER.WEBBLOGG.SE kram kram ...

Av lina - 20 januari 2008 12:30

Bye bye bloggagratis =D

Av lina - 18 januari 2008 15:39

Vaknade imorse, kunde inte kliva upp utan låg kvar och tittade i taket i över en timme. Hade fruktansvärt svårt att somna inatt, låg och grät hela tiden utan att riktigt fatta varför. När jag klev upp grät jag igen, hela tiden. När jag pratat med mam...

Av lina - 17 januari 2008 23:01

Jag håller på att bryta ihop innom mig, på riktigt. Någonting händer med min kropp och det finns ingen gnista alls, det är som att man blivit lämnad sist kvar på jorden. Alla ansikten ser inte något i dig endå, alla bara går där och skrattar för dom ...

Av lina - 17 januari 2008 21:06

5 saker du ser fram emot:- min och andreas lägenhet vi ska köpa - min 18 års dag - körkortet plus bilen - sommarlov - alla festligheter jag och girlsen ska besöka med vanen   5 saker du har på dig just nu: - syrrans mjukisar - bh - andreas peak tröja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se