Direktlänk till inlägg 30 augusti 2007

födelsedag

Av lina - 30 augusti 2007 14:17

Ja min älskade och hatade lillasyster ida tallberger fyller hela 15 år. Fjortis jävel! Hon har nämligen snott mitt dyraste linne, min nya skinnjacka, mina jeans ink. min sidenjacka.. jävla kuksugarungevadjagskadödadig!


Ja igår kväll så köpte mamma med sig mc donalds hem åt oss, as gott. Efter det var jag med jacka och ida, vi såg top model. Hatar för övrigt den blonda bitchen!! Sen fyllde jag upp ett bad, tände ljus och badade =) As härligt var det, mycket skum var det enda som saknades. Sen låg jag där ett tag och snackade telefon, sen vart det så varmt så det rök om mina ben! Då duschade jag av mig och allt det andra. Efter det satte jag mig vid datorn, rökte med jacka och ida, spelade, såg film och pratade i telefon. När jag precis tänkte gå och lägga mig så pratade jag lite med stefan i telefon också, sen när jag sa gonatt till honom fick jag ett annat samtal. sen får ni inte veta mer =)


Jao kan ju säga att runt 6 på morgonen slog ögonen igen på oss, fast en kvart senare drar mamma upp mig ur sängen för vi ska sjunga för ida och ge paket. sen när vi trallat klart så kryper jag ner igen.. älskar att sova! =D sen sov vi till halv 12, då ringde mamma. Jao jag tröck bort samtal på samtal men sen skickade hon ett sms "ring mig det är superduper viktigt" så jag ringde. Då hade dom ringt och sagt att jag kommit in på Entreprenörsprogrammet på john bauer =D Så jävla nice, det var nämligen mitt förstaval!! Vart skit glad. Sen har jag inte gjort så mkt mer än att ta en rök, hjälpt mamma att städa köket och felicias rum och nu sitter jag här. Ska snart klä på mig, vänta på att ida ska komma hem så jag kan få tillbaka mina älskade saker!!! Jävla fitta hon är, hon har seriöst inte någonting eget. Ja men aja det är iaf hennes födelsedag, så kan inte bli allt för arg. Senare kommer mormor&morfar, jackes familj och så våran familj att fika tårta här och fira ida.


Så var det inte så mycket mer! Bloggar mer senare.


kram från en myre bo

 
ANNONS
 
Ingen bild

J

30 augusti 2007 17:53

Entreprenörsprogrammet, vad är det för nåt då? :)

 
lina tallberger

lina tallberger

30 augusti 2007 18:29

På Entreprenörsprogrammet får du utveckla dina talanger inom försäljning, marknadsföring, företagande och projektledning =)

http://www.linuslina.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lina - 20 januari 2008 16:23

NUMERA BLOGGAR JAG HÄR: HTTP://WWW.LINATALLBERGER.WEBBLOGG.SE kram kram ...

Av lina - 20 januari 2008 12:30

Bye bye bloggagratis =D

Av lina - 18 januari 2008 15:39

Vaknade imorse, kunde inte kliva upp utan låg kvar och tittade i taket i över en timme. Hade fruktansvärt svårt att somna inatt, låg och grät hela tiden utan att riktigt fatta varför. När jag klev upp grät jag igen, hela tiden. När jag pratat med mam...

Av lina - 17 januari 2008 23:01

Jag håller på att bryta ihop innom mig, på riktigt. Någonting händer med min kropp och det finns ingen gnista alls, det är som att man blivit lämnad sist kvar på jorden. Alla ansikten ser inte något i dig endå, alla bara går där och skrattar för dom ...

Av lina - 17 januari 2008 21:06

5 saker du ser fram emot:- min och andreas lägenhet vi ska köpa - min 18 års dag - körkortet plus bilen - sommarlov - alla festligheter jag och girlsen ska besöka med vanen   5 saker du har på dig just nu: - syrrans mjukisar - bh - andreas peak tröja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se