Direktlänk till inlägg 29 augusti 2007

solen säger hej

Av lina - 29 augusti 2007 16:38

Ja solen tittade fram redan imorse så jag drog på mig kjol dagen till äran, inte särskilt kallt. Man måste behålla sommaren så länge som möjligt förstår ni vell!


Ja imorse vaknade jag strax före 7, fikade och gjorde mig klar. sen skulle jag hämta tändaren, men tro på fan att mamma snott den av mig!! Hade damp ett tag och pga. det fick jag springa till 07:50 bussen, men självklart missar jag den. DEN ÅKTE BARA FÖRBI MIG =( Så pappa fick skjusa mig till 08:20 bussen, vilket ledde till att jag kom en kvart försent på matte lektionen. Efter matten drog jag, sigrid och jennie ner till coffe house och drack kaffe. Sigrid köpte kaffe åt mig, får bjuda tillbaka imorgon eller så =) hehe.. Sen drog vi på lektion, något konstigt ämne jag inte mins namnet på? Efter det fick vi sluta efter 20 minuter, då hade vi lång lunch. Typ 2 timmar rast, så jag, jennie och sigrid gick runt på stan ett bra tag, sen käkade vi på subway. Även att jennie bjöd mig, haha hon är så snäll, så jag ska fan bjuda tillbaka jag med =) Efter det fick vi småspringa till åkersvik för att ha svenska, det var hyfsat tråkigt. Fick en hum om hur dåligt minne jag verkar ha.. haha! Sen slutade vi vid 2, så jag följde med sigrid på stan en snabbis igen sen köpte jag cigg åt henne. Yeah.


Efter det hoppade jag på njurunda bussen, satt med andre och oscar. Haha dom var så grymt taskig med en "emo tjej".. "här håll i min cola!" hehe. Ja sen var dom hårt imponerade av min skinnkjol, uuuh snuskumrar ni är!!=P haha.. Ja sen hämtade mamma mig i bommen, och sen kom jacke o ida också. Jacke hade köpt en mobil till ida i födelsedagspresent, fett nice om jag får säga det själv. hallå 3000:- så jävla snäll han är jacke =)

När jag kom hem satte jag mig framför tv:n och såg förhäxad innan jag bytte om och gick ut i stallet. Mockade och la in vatten åt carina innan jag hämtade henne i hagen. Sen ledde jag henne på en promenad i skogen, fast var lite orolig över att hon skulle springa över mig (hon blir så nervig när det blåser). Efter en promenad på slingan så longerade jag henne lite i paddocken, hon springer fortfarande lite halvkonstigt.. Hm, hoppas hon är frisk snart iaf. Sen tog jag in henne, surrade ett tag med maja som också var i stallet. Nu har jag precis kommit in, väntar på att mamma ska ringa, hon ska köpa med sig mat från stan =D Sen ikväll ska jag sola tänkte jag, och efter det bada =D Ska bada med badkulorna jag fick av jora på alla hjärtans dag.. hm, egentligen skulle vi ha badat tillsammans med dom, fast nu blev det ju inte så =P


Aja ska ta en rök nu! Imorgon har jag ingen aning om när jag börjar, haha men ska iaf försöka sova ordentligt inatt så jag inte missar bussen imorn.


kram från en myre bo

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lina - 20 januari 2008 16:23

NUMERA BLOGGAR JAG HÄR: HTTP://WWW.LINATALLBERGER.WEBBLOGG.SE kram kram ...

Av lina - 20 januari 2008 12:30

Bye bye bloggagratis =D

Av lina - 18 januari 2008 15:39

Vaknade imorse, kunde inte kliva upp utan låg kvar och tittade i taket i över en timme. Hade fruktansvärt svårt att somna inatt, låg och grät hela tiden utan att riktigt fatta varför. När jag klev upp grät jag igen, hela tiden. När jag pratat med mam...

Av lina - 17 januari 2008 23:01

Jag håller på att bryta ihop innom mig, på riktigt. Någonting händer med min kropp och det finns ingen gnista alls, det är som att man blivit lämnad sist kvar på jorden. Alla ansikten ser inte något i dig endå, alla bara går där och skrattar för dom ...

Av lina - 17 januari 2008 21:06

5 saker du ser fram emot:- min och andreas lägenhet vi ska köpa - min 18 års dag - körkortet plus bilen - sommarlov - alla festligheter jag och girlsen ska besöka med vanen   5 saker du har på dig just nu: - syrrans mjukisar - bh - andreas peak tröja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se