Direktlänk till inlägg 28 augusti 2007

natt

Av lina - 28 augusti 2007 23:57

Ja jag kan absolut inte sova, har försök i 20 minuter men det funkar inte. Jag ligger bara och vrider o vänder mig.. Har alldeles för mycket att tänka på för att kunna slappna av.


Vad har jag gjort sen sist jag bloggade då? Mja, efter middagen så tittade solen fram även! Sen gjorde jag klart lite saker, efter det kom björk förbi. Han hämtade sina kläder och jag fick mina, haha kom inte ens ihåg att jag lånat ut kläder åt honom (neee det var ingen klänning, haha) sen när han åkt så såg jag på en film, "andra sidan häcken". haha ja jag älskar barnfilmer, dom har så jävla skön humor och alltid en pajas, jag skrattar så jag får kramp! =D Sen efter det har jag vell fikat lite kvällsfika och försökt sova.. vilket ni märker hur det lyckades.


Jaja börjar halv 9 imorgon, måste upp innan 7 så jag hinner duscha. Blä vad tärt, jag vill sova ihjäl mig.. till döds! haha nja inte riktigt kanske. men aja orka blogga, nu ska jag spela lite "zookeeper" haha för det äger.


kram från en myre bo

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lina - 20 januari 2008 16:23

NUMERA BLOGGAR JAG HÄR: HTTP://WWW.LINATALLBERGER.WEBBLOGG.SE kram kram ...

Av lina - 20 januari 2008 12:30

Bye bye bloggagratis =D

Av lina - 18 januari 2008 15:39

Vaknade imorse, kunde inte kliva upp utan låg kvar och tittade i taket i över en timme. Hade fruktansvärt svårt att somna inatt, låg och grät hela tiden utan att riktigt fatta varför. När jag klev upp grät jag igen, hela tiden. När jag pratat med mam...

Av lina - 17 januari 2008 23:01

Jag håller på att bryta ihop innom mig, på riktigt. Någonting händer med min kropp och det finns ingen gnista alls, det är som att man blivit lämnad sist kvar på jorden. Alla ansikten ser inte något i dig endå, alla bara går där och skrattar för dom ...

Av lina - 17 januari 2008 21:06

5 saker du ser fram emot:- min och andreas lägenhet vi ska köpa - min 18 års dag - körkortet plus bilen - sommarlov - alla festligheter jag och girlsen ska besöka med vanen   5 saker du har på dig just nu: - syrrans mjukisar - bh - andreas peak tröja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se