Direktlänk till inlägg 28 augusti 2007

reng, reng och åter regn

Av lina - 28 augusti 2007 14:24

Igår började ju skit vädret, lika bra att det kom nu och inte för en vecka sen.. Jag satt och såg på american pie och ice age, haha jag skrattade ständigt, älskar dom filmerna och kan se dom allt för många gånger utan att tröttna. Sen var jag ute också, till typ 2 på natten. Efter det såg jag klart på filmen innan jag somnade ganska omedelbart.


Imorse ringer min lärare och säger att vi inte behöver gå till norra för det regnar så mycket, hurra! Det var så jävla sköönt att slippa det. Fast imorgon börjar skolan på riktigt, klockan halv 9 har vi matte. Huuva, hur ska jag orka? Mjaa, idag har jag iofs inte gjort något speciellt (fast det har ju inte hunnit gått så lång tid heller). Ida kom nyss hem, snackade lite med henne och visade upp varandras senaste inköp. Sen har jag ätit också, haha intresseklubbenbliröverhettad =) Näe fy satan, nu vill jag att det ska bli lite finare ute så jag kan gå ut och rida på carina någon gång. Min lilla snurrpuppa är så söt och vill ut i skogen!


Hm mycket jag hade att skriva? haha.. skriver mer senare då! För övrigt så fyller snart syrran år (om 2 dagar) och jag tänker fan inte köpa någon present för det gjorde inte hon åt mig, hahaha! Eller man vet aldrig, kanske ska föregå med gott exempel? Nä orka detta, måste damsuga. later!


Du är så jävla underbar..--- uppdatering igen
Får vell blogga lite mer nu då.. Inlägget innan vart ju så himmla kort =) Dessutom har jag inte allt för mkt för mig, om vi säger så.


Ja jag längtar så fruktansvärt tills jag fyller 18, guuud vad roligt. Jag orkar inte vara 17 längre, DET SUGER. Fast, jag är inte liten för det, åhoj så det så! Fruktansvärt roligt att flytta hemifrån skulle det vara också, hoppas mina och majas planer går i uppfyllelse så vi kan bo tillsammans =) Fast, hur sjutton ska vi orkar leta jobb? Det är ju både jobbigt att söka och att jobba. Hm, det där får vänta om vi säger så =)


Jag har varit ute och mockat åt carina, så när jag ska gå ut och tömma kärran så kommer världens största vind och blåser allt jävla spån i ögonen på mig! Guud vad sur jag blev, haha. Men sen tog jag in carina, hon och leo hoppade runt som två studsbollar i hagarna och ville inget annat än komma in och äta. Jag gav carina en hel påse med morötter, hon vart så glad =) Sen har jag klätt på mig och nu väntar jag på middagen. Efeter maten ska jag ut och rida, det regnar inte längre (enbart mulet men vadå?) sen ska jag promenera till bommen och sola, jag förmodar att solen inte lär titta fram något mer så då tager jag ett solarium =P


Förresten, ser att 75.6% har röstat på att jag är alkholiserad?! WTF, jag licksom gjorde det på skämt och nu blir jag orolig =P haha, då ställer jag frågan: vad sjutton gör mig till alkholiserad? nu får ni stå för erat svar och berätta för lilla mig.


kram från en myre bo

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lina - 20 januari 2008 16:23

NUMERA BLOGGAR JAG HÄR: HTTP://WWW.LINATALLBERGER.WEBBLOGG.SE kram kram ...

Av lina - 20 januari 2008 12:30

Bye bye bloggagratis =D

Av lina - 18 januari 2008 15:39

Vaknade imorse, kunde inte kliva upp utan låg kvar och tittade i taket i över en timme. Hade fruktansvärt svårt att somna inatt, låg och grät hela tiden utan att riktigt fatta varför. När jag klev upp grät jag igen, hela tiden. När jag pratat med mam...

Av lina - 17 januari 2008 23:01

Jag håller på att bryta ihop innom mig, på riktigt. Någonting händer med min kropp och det finns ingen gnista alls, det är som att man blivit lämnad sist kvar på jorden. Alla ansikten ser inte något i dig endå, alla bara går där och skrattar för dom ...

Av lina - 17 januari 2008 21:06

5 saker du ser fram emot:- min och andreas lägenhet vi ska köpa - min 18 års dag - körkortet plus bilen - sommarlov - alla festligheter jag och girlsen ska besöka med vanen   5 saker du har på dig just nu: - syrrans mjukisar - bh - andreas peak tröja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se