Direktlänk till inlägg 27 augusti 2007

HELVETE

Av lina - 27 augusti 2007 21:57

JA SJÄLVKLART SÅ GICK HELA MIN GLADA DAG ÅT HELVETE, varför? jo det ska jag berätta här och NU:


FÖR DET FÖRSTA så ska vi på nå jävla norraberget imorgon med skolan och GRILLA KORV och gå FRÅGESLINGA och SPELA KUBB!??! wtf, varför varför lär sig aldrig lärarna att man INTE vill gå på sånt, och att man INTE kommer lära känna någon bättre FÖR DET. åååh


sen för det ANDRA, så kommer jag få gå hela jävla backen upp till norra berget OCH det kommer säkert regna OCH jag äger inte ett enda jävla paraply OCH jag äger enbart KLACKSKOR!! OCH jag vill INTE INTE INTE klä mig i någon jävla overall bara för att INTE frysa häcken av mig..


för det TREDJE så är jag lika dum som vanligt, OCH nej jag tänker inte berätta vad för det går inte. OCH jag vet att hur många gånger jag än lovar mig själv att "NEJ NU FÅR DET VARA NOG" så kommer jag göra det endå..


och för det FJÄRDE så måste jag träffa en person JAG INTE VILL TRÄFFA innom kort. ÄVEN OM JAG VILL, för sen ser jag inte den personen något mer, FÖRMODLIGEN.


och sen det sista: TOALETT LAMPAN SPRÄNGDES NYSS, bara för att jag tröck på knappen. hurra hurra sa jag för denna daaaaaaaaag.. ska vi få mat på nytt?


hejdå

 
ANNONS
 
VS

VS

28 augusti 2007 08:38

Grattis till en underbar dag Lina! ^^ I love those days.

http://violentsaint.bloggagratis.se

 
lina tallberger

lina tallberger

28 augusti 2007 12:51

haha =) ja ibland är livet jobbigt..

http://www.linuslina.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lina - 20 januari 2008 16:23

NUMERA BLOGGAR JAG HÄR: HTTP://WWW.LINATALLBERGER.WEBBLOGG.SE kram kram ...

Av lina - 20 januari 2008 12:30

Bye bye bloggagratis =D

Av lina - 18 januari 2008 15:39

Vaknade imorse, kunde inte kliva upp utan låg kvar och tittade i taket i över en timme. Hade fruktansvärt svårt att somna inatt, låg och grät hela tiden utan att riktigt fatta varför. När jag klev upp grät jag igen, hela tiden. När jag pratat med mam...

Av lina - 17 januari 2008 23:01

Jag håller på att bryta ihop innom mig, på riktigt. Någonting händer med min kropp och det finns ingen gnista alls, det är som att man blivit lämnad sist kvar på jorden. Alla ansikten ser inte något i dig endå, alla bara går där och skrattar för dom ...

Av lina - 17 januari 2008 21:06

5 saker du ser fram emot:- min och andreas lägenhet vi ska köpa - min 18 års dag - körkortet plus bilen - sommarlov - alla festligheter jag och girlsen ska besöka med vanen   5 saker du har på dig just nu: - syrrans mjukisar - bh - andreas peak tröja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se