Alla inlägg under juli 2007

Av lina - 7 juli 2007 16:21

tjollahopp, now its time for some.. bloggande =D haha. Aja, igår kväll gjorde jag mig klart (vart hårt nöjd) sen fick mamma köra som en tok till 10 över 6 bussen med mig, jag hoppade av i skönsmon och började vandra upp mot ida och jackes lägenhet. Sen satt dom där och groggade, jag drack öl. Vid 8 drog vi ner till stan, haha garvade ihjäl mig åt jackes dans i tunneln! Sen åkte jacke, ida och max extreme fly (fast jag tittade på). Sen hoppade vi på bussen till korsta, drog hem till camilla såklart. Hemma hos camilla var redan malin och emelie, fast lite senare kom malins syrra och hennes polare också. Jag fick några groggar utav emelie sen hade vi allmänt trevligt. syrran vettu, spydde och shit. Fast sen drog alla ner till stan, i ös regnet.. damn! Efter att malin skänkt 270 jävla spänn åt en tiggare (!) och jag en 20:a så drog vi in på ett öltält, as bra drag där inne! Beställde varsin cider och sen började några uppträda. Haha fan vilka goding låtar dom spelade, vi sjung o dansade! As nice. Efter ett tag tappade jag bort camilla och emelie när dom drog och kissade, fast jag blev uppraggad av massa killar som stog och spanade. haha.. Dom bjöd mig på cider efter cider och ville ta kort på mig o shit =O Sen kom 2 tjejer också som var as chysta. Sen lurade den ena killen alla att jag var hans syrra, för att han tyckte jag var så snygg. Haha dåligt damp jag fick! Sen köpte en kille en ros till mig och den ena gav mig en ring och ville förlova sig med mig, hahaha! Vid 2 drog jag med tjejerna på mc donalds, där träffade jag kim =) Efter lite snack sprang vi ner till kvart över 2 bussen, proppat med folk. Började vi med pinsam allsång på bussen, haha! Hemma i korsta så satt vi ett tag och rökte lite o snackade med pävi innan hon skjusade hem malin och emme. Då kom jag på att jag glömt min ros!! Sen när patric och camilla satt i tv rummet kom jag ingåendes, "måste du gå som en jävla man lina!!" haha chysta puckar.. Sen tränge jag, camilla och patric oss ner i sängen. Fast mitt i natten vaknade jag av att jag svettades sööönder, la mig med en filt och en kudde på mattan. Haha tro det eller ej, men det var så jävla härligt att sova där!

Imorse ringde malin och väkte oss vid halv 12, hon ville börja supa hon.. haha! Nja vi fikade lite osv sen skjusade pävi ner oss till stan vid halv 2. Jag gick till MQ och köpte mig en tunika tills ikväll sen hoppade jag på bussen hem. Tyvärr kunde ingen hämta mig i bommen så jag fick vandra hem istället, fast det var ganska skönt! Har nyss ätit en bantarlåda (min favorit) och ska strax börja göra mig redo. Undra sa flundra vilka jag hamnar med inatt?kram från en myre bo

ANNONS
Av lina - 6 juli 2007 14:47

Ja igår när jag hällt i mig några öl på hemmaplan så fick jag skjus till pappas jobb, fick pengar och sen åkte jag till bommen. Drog upp till annie en stund eftersom bussen skulle gå en halvtimme senare. snackade med henne, maja, fredde och hellsen. Sen packade jag mig in i bussen, öppnade en öl till och lyssnade på mp3:n. Väl inne i stan gick jag till busbacken för att möta camilla, katja, emelie, malin. Senare kom också carro, jeanette (?), linus, macke, nina, josse, lotta mfl. Ja det vart en trevlig förfest där i backen. Vid 10 drog alla ner till stan, köpte cigg och träffade en rullstols kille som raggade på katja =D haha! sen köpte jag 3dagars band och sen drog vi direkt till karusellerna. Alla hoppade in i virvelvinden, fy fan vad jag skrattade. Men damn vad snurriga vi blev! Sen vart det till att dansa lite i madhouse, men bara små barn där.. Sen drog jag upp till öltältet med katja och emelie, träffade zanna och malin. Sen när jag träffade dalle så tappade jag bort tjejerna =P Sprang ner till norra scenen och mötte upp camilla o malin. Vi drog in i nått öltält där nere, snackade på och hade trevligt. Jag kände mig allmänt trött och sliten, faan brukar inte känna så! Men gav upp eftersom jag var så jävla trött, ringde mamma som skulle hämta mig i bommen efter att jag tagit bussen hem vid halv 1. Somnade på stört i min sköööna säng..

Imorse vakade jag vid halv 1, fortfarande slut i hjärnan men fick så lov att hjälpa ida med städningen. Har precis varit ute i stallet och tagit hand om carina, ska strax duscha av mig lite tänkte jag. Har ett antal förfester ikväll jag funderar på att gå på, men är smått tärd i huvudet och det är dåligt väder ute! Men skulle få ångest om jag inte använde upp mitt 3dagars band.. Hm, aja party never ending här.. haha undrar jag hur många öl jag har kvar?


kram från en sliiiiiiiiiten myre bo


Och en liten lista då:

* TA FRAM DIN MOBIL

vem ringde du senast?
hem numret

vem ringde senast dig?
tobias

vad står det i ditt 4:e mottagna SMS?
törs lill-tjejen träffa mig idag då?:) puss

vem skickade ditt 12:e mottagna SMS?
oscar

vad står det i ditt 6:e mottagna SMS?
tänkte bara lördag först. men jag får se :)

har du någon utkast?
nopp

vad är ditt rekord i snake?
har inte snake på min mobil

vad har du för kontakter som börjar på J?
jakob holmberg, jakob wallin, johan von essen, jora engberg, josefine lundberg, julia harström

vem ringde du senast på snabbuppringnings nummret 2?
har ingen

vad står det i dina påminnelser?
inget.

har du privat nummer just nu?
nej

ANNONS
Av lina - 5 juli 2007 17:32

yupp yupp, sitter man här igen då. Igår kväll hade vi förfest hemma hos annie med maja, evis, malin, hellsen och fredde. Det var trevlans! Körde massa ölspel, haha fast en del spel var dom för osmarta för att lära sig =D Sötnosar! Kul att träffa evis också, var så länge sen sist! Ja sen började vi bli dragna då var jag tvungen att ta på mig underkläder och byta om, jag är vell allt för seg av mig. Från början satt jag och maja o klappade varandras händer, sjung och skrek men sen när vi väl proppat in oss i bilarna så vart jag döds tärd. Fast med lite dunka dunka och en öl på daltons vart jag lite piggare, haha sen fick jag en taco tallrik utav fredde, så jädrans gott!=D Nja träffade zandra där också, hon frågade massa om jora och sen kramades vi där innan hon stack. Sen vart det lite öl och cider under borden innan vi tröttnade vid 12 tiden. Packade oss in i golfen, jag intog framsätet och höjde upp volymen. Vi drog in på mc donalds en snabbis också innan vi åkte till bommen igen! alla drog upp till annie, jag var mest tärd så jag somnade en halvtimme senare till "heja björn".. haha! vaknade flera gånger inatt av att en viss person ringer, haha fylletuta! Sen imorse sov jag så jävla hårt och länge. Är så jädrans sliten efter alla supar dagar..

tror ni jag ska ta det lugnt ikväll? luuugn nu, har precis gjort mig klar och druckit en öl. Ska ta mig en cigg nu i solen och knäppa den andra. Vid 7 ska jag ta bussen till stan, ska förfesta i busbacken med lite vänner =) trevligt! Sen gatufesten.


kram från en glad myre bo

Av lina - 4 juli 2007 16:14

tjena brudar och grabbar, nu sitter jag här med min andra öl, tog tillfället i akt och bloggade medans annie duschar.


Ja igår kväll kom maja och hellsen o hämtade upp mig, efter att jag suttit ute på altan med pappa och jörgen. Jörgen predrikade om hur satans snygg jag var och att jag måste söka fler modell jobb, haha sen att han brukade rösta upp mig på snyggast.se! HAHA. Nja vi drog till bommen, där var det ju en hel del folk. Jag satte mig i freddes bil med maja, malin och annie. snackade på lite om fula saker, sen packade vi oss in i bilen för vi åkte runt lite innan jag, maja och hellsen drog till svartvik för att kolla när robert snurrade runt med bilen sin, haha. Nja sen åkte jag med några in till big boy istället. Vi blev som vanligt på tvingade att käka, haha gratis är gott. Sen pratade jag lite med oskar i telefon och det är inte konstigt att han blir irreterad över kommentarerna, sluta snacka shit alla. Så jävla störigt! Ja sen vart det till att dra en film, så åkte dom andra hem. jag och annie såg heja björn ett tag, sen vid 2 bestämde vi oss för att shotta lite tequila och jäger. HAHA, fan vad ful vi var. Med nötter, salt, citronpeppar, mandariner och hinken.. damn ít. Jäkla akhisar. Sen hoppade vi runt här hemma ett tag innan jag tok slocknade i soffan =P haha!

Imorse ringde maja och väkte mig vid 10, fick ringa matte och fixa kartorna. Efter det sov jag några timmar till innan jag och annie vandrade hem till mig. Vi rökte lite och drack saft, sen kom mamma och hämtade upp oss. Fick en hel del money. Nu sitter jag här hemma hos annie, nu tog jag 3:e ölen och ja fan vad nice kvällen kommer bli =) Nu ska vi strax ner och ladda på telefonen, möta malin o maja mfl. Gatufesten ikväll då! Mycket bazz, haha närå.kram från en snygg myre bo

Av lina - 3 juli 2007 16:55

Jag kan ju börja med att berätta att jag kom in på hotell och restaurang, roligt! =) Fast jag kom in på 2 andra också, men jag vill så gärna gå den linjen eftersom jag redan testat den en gång! Pappa och mamma vart ju lättade, jag visste vell att jag hade rätt hela tiden =D


Vad gjorde lilla jag igår då? Vad fan tror ni?! =) Nja efter att jag gjort mig klar så kom annie och hennes farsa för att hämta mig, han släppte av oss vid lägenheten i bommen. Vi drog upp och precis då kom maja också. Sen började vi dricka vin och maja hade med sig öl att bjuda på också =) Sen efter en stund så kom matte, haha han vart inte ens förvånad över vad vi gjorde! Sen kom fredde också och när vi druckit lite till så kom oscar och murtsson förbi =) Haha vart ett jädra snack om vilka som gjort bort sig eller inte, fredde tror seriöst att vi hittar på allting! =O Nja dunkade lite musik, maja bet annie (haha) och kedjerökte.. Damn it, vi fick lite ångest när grabbarna började bli fundersamma över om våran hälsa =D haha! Nja sen fick jag och annie skjus utav oscar och murtsson till statoil, vi köpte lite frukost, sen vart jag kissis. När jag kissat klart och kom ut på parkeringen så var bil jäveln borta! Fan vilken panik jag hade eftersom jag inte hade med mig mobilen! Haha men sen ser jag hur dom glider fram och skrattar åt mig, haha fan vad sur jag blev!! Sen skjusade dom tillbaka oss, vi drog upp och fortsatte festandet. haha, sure. Sen runt halv 12 när maja var som mest på G så hoppade alla in i freddes bil för att åka till MAX. Jag vart as nöjd när jag fick koppla in min mobil till sterion, bara min sköning låtar som vi satt och skrålade till =D Sen vart det ett maxmål och lite snack där sen vare bara att driva vidare till statiol och inhandla lite ciggas, tack för ciggen fredde =) sen åkte vi tillbaka. Softade på ett tag innan vi slog på 14 suger, haha! Jag och annie höll på att dö av skratt, men det var inget i jämförelse med hur vi skrattade åt "eva och adam - fyra födelsedagar och ett fiasko"! hahahaha mittbenan säger jag bara.. Sen somnade iaf jag runt kvart över 5 tiden, sliten som satan.


Imorse vaknade jag av att maja satt och rå bölade i tv rummet, skrek och härjade. Då fick jag ju veta att två flickor gått in i vårat stall inatt, tagit joseph och ridit iväg på honom upp mot maj!! Sen hade joseph börjat krångla och dom hade ramlat av, och joseph hade sprungit hem till jörgen. Mamma fick hämta upp honom där kl halv 4 inatt tydligen, damn! Ja, tydligen hade en liten skåp bil följt efter och vaktat dom enligt vittnen. Så nu måste vi få tag på tjuvarna innan det går för långt!! Det är fan läskigt. Så nu blir det hänglås och spaning (fast jag tror maja skippar det där med att sova i stallet, haha). SETT NÅGOT? Meddela oss snarast fuckers.


Aja efter det tog jag och maja några cigg tills annie vaknade, vi softade ett tag och mattias han tyckte vi var alkholister, haha! För övrigt så tycker nog alla dom att vi är lite lodiga vid det här laget, HAHA, men vadå? Vi har ju uppehåll idag FFS! Ja sen fixade vi oss en varsin karta till gatufesten, fast jag tror jag måste ha mer faktiskt =P haha! Nja sen tog vi oss en promenad till ICA, köpte nudlar och sen käkade vi och läste SLITZ. Mjo jag kom precis hem, ska snart äta middag med mamma och felicia. Ikväll ska jag umgås med en speciell person, =) tralala!

SKA LÄGGA UPP BILDER FRÅN GÅRDAGEN SENARE!


 

kram från en glad och supande myre bo

Av lina - 2 juli 2007 17:20

Igår kväll åkte jag till annie vid halv 10, där var redan maja och hellsen. Softade där ett tag innan "höckberg" eller ja fredde då kom dit, sen åkte vi alla med honom på max. Fast ingen beställde nått, men som tur var så fick jag och annie resterna =D haha.. Sen åkte vi hem till annie igen, alla åkte hem utom jag och annie. Vi slog oss ner med filmen "shes the man" och sen vart jag akut rök sugen. Vi fick ringa lill fredde, dom skulle komma förbi
=) Sen satt vi ute med lillfredde, teddy, skoog, snoskar och deras kompis. Vart en jädra massa prat sen när klockan var halv 3 var dom tvungen att åka. efter det vart det tusen avsnitt av.. FAN! minns inte vad det hette, men det är kung! Fast både jag och annie somnade till det =O

Ja, vart väckt hela morgonen av sms och telefonsamtal! Sen sov jag och annie endå till klockan 3, sen vart det infrysta mackor med räk nudlar =P Man tager vad man haver! Sen kom annies mamma och hämtade upp oss, skjusade först hem mig sen åkte dom efter att måddan snackat med morsan =D hehe! Nja jag, mamma och felicia åt nyss lax med pressad potatis. Nu ska jag duscha av mig och byta om.

Ikväll ska vi dricka vin hemma hos annie, fan vad nice =) Party party! Även att en viss kille ska komma och göra oss sällskap.. =) hii!
PS glöm inte att kommentera bilderna i förra inlägget!kram från en sommarsnygg myre bo

Av lina - 1 juli 2007 18:58

Hm vad har jag missat att blogga om? Jo sen i fredags tror jag, om jag inte är ute och simmar i fel hav nu.. =) I fredags åkte jag in till stan med mamma och felicia. Mamma köpte lite fina kläder, efter att jag hittat dom =D Sen köpte jag en silvrig kuvärtväska samt en tubklänning i svart, jätte kort och jätte sexig =) Sen gick jag, mamma, felicia, jacke och ida för att fika på charm. Det vart lite trevligt familje fika där licksom! Efter det åkte jacke med mamma hem, jag och syrran gick på stan. Köpte lite mer saker, kollade runt sen vart vi så trötta så vi slog oss ner med varsin dricka, rökte, snackade osv. Sen tog ida bussen hem när mormor och morfar hämtade upp mig på stan =) Vi åkte och handlade lite, träffade niklas där som jobbade med att sälja jordgubbar. Han ba "hur kommer det sig att ni handlar här?" haha jag fattade ju vad han menade men mormor visste inte att jag kände honom så hon trodde det var någon slags fråga till tidningen, hahahaha! Aja där efter åkte vi hem till mormor och morfar, pratade på om allt möjligt =) Sen gjorde vi klyftpotatis, fläskkotletter, sås och massa broccoli! SÅ GOTT. Sen vart det jordgubbar med glass och grädde till efterätt. Mormor tyckte jag blivit alldeles för smal så hon försökte göda upp mig =P Haha! Nja sen fick jag ett par fina tofflor utav mormor samt ett par skit söta och fina örhängen i guld som hon fått av sin mamma. Vid 8 fick jag ett sms av camilla att jag skulle gå till pizzerian. Hm jag vandrade bort till den gammla som låg mittemot, fel av mig så fick vandra över vägen =P Där mötte jag upp camilla, carro, nette, bella och emelie. Macke var också där, stog och rökte lite med honom medans dom andra beställde mat. Sen när vi fått maten skulle vi packa oss in i nettes bil, haha camilla fick ligga i bagaget! Vi var rädda att hon skulle få slut på luft, haha! Sen åkte vi hem till pävi i korsta, camilla har lägenheten medans dom är i finland =) alla käkade upp, jag kollade på med min proppmätta mage. Sen hade vi ett jävla bestyr med att koppla in playstationet, haha det fanns inga hål! Fast till slut fick vi till det på carros mini tv, haha =) Sen spelade vi sing star för fulla muggar! Haha jag var jääävligt bra tycker jag själv, alla lag jag var med i vann alla gånger utom 2. Sen fick vi jävligt ont i halsen av att sjunga alla höga toner. Polisen tittade förbi, bella vart lite skakis tror jag =D haha! Ja sen vart det sjungande och annat fram till halv 1 då nette först skjusade hem bella innan hon hämtade upp oss andra =) Hemma hos camilla tog vi en varsin cigg innan vi la oss i sängen. Vi somnade nog ganska snabbt! Jävligt rolig kväll, hihi =)


På lördagen då, jo camilla skulle vara barnvakt åt pontus hon så hon klev upp vid halv 8? Jag sov vidare till 12 jag! Sen åt jag frukost med patrik, petra, pontus och camilla =) Sen satt vi ute och softade för det mesta, rökte och läste tidningar. Efter att vi sett lite på tv så tog jag 10 i 7 bussen till stan, väl i stan tog jag kvart över bussen till njurunda. Pappa hade beställt en taxi åt mig hem, för dom drack öl. När farsan pejjat taxin så åkte dom direkt på dans i juniskär med kenneth. jag själv då? Jag mötte upp markus, vi tog oss ett bad (haha i mitt lilla badkar) och sen blandade jag mig en go grogg, poppade popcorn och tog ut cd spelaren på altan. Vi satt där till typ 10 innan maja och annie meddelade att dom skulle anlända! Så jag fick springa upp och byta om, orkade inte direkt sminka mig men var snygg endå =) Sen hade jag och markus jätte roligt, tills hans polare hämtade upp honom =( han skulle på någon fest i gnarp!  Men efter lite smsande med min blöt puppa camilla som umgicks med sitt bazz så kom maja, annie, matte, oskar, fredrik och johan =D Annie gjorde en mäster drink med vinet och spriten till mig och henne, sen satt vi ute på altan ett bra tag och höll på =) Sen var vi ut i stallet och skulle visa upp alla hästarna våra också, haha snygg annie var med sin kommentar: "vafan äreh för fel på den här hästen?! Den är ju så liten! näe nu vet ja, den är undergödd!!!" haha snygggg!

Sen var fredde lite full och kåt om vi säger så =D haha "ge mej en kyss annieeeeh" men det slutade med att alla skulle raka skägg stubben på han, annie sprutade pappas rak ludder över hela toaletten =D hahaha! Sen kollade oskar genom hela huset, han berättade att han varit här som liten innan vi flyttade in =) Ganska roligt! Vid typ 1 kom mamma och pappa hem, pappa han gick och la sig men mamma var på g som vanligt med sitt ääääälskling.. hahaha! Sen minglade hon med alla där hon, innan hon väl hittade mig och oskar på övervåningen =P Då börjar hon vettu: "är du tänd på lina?! Vet du vad lina, du har varit med om så mycket skit med den där jora nu så du ska inte ge dig in i nått förhållande eller sexuellt!!" HAHA jag och oskar fattade ingenting, vi satt där och pratade som normala människor =S Hm sen tyckte oskar om min mamma så han bad henne sitta och snacka med oss. BLÄ, haha dom snackade på om att ta in hö, balar, ensilage, hästar, kor och allt annat (oskar är expert tycker han) så mamma hon fattade tycke för honom direkt (även om hon inte gillade hans tatueringar, HAHAHAHA). Nja sen kom det massa mer folk och jag sket vell lite i de =D haha! senare åkte alla på efterfest till annie, fast jag och oskar stannade hos mig ett tag. Vi stog ute på balkongen och rökte då vi upptäkte hur mamma stog och spanade på oss, haha fick jaga bort henne efter hennes predrikan om att jag inte alls röker o bla bla! Sen softade vi med lite mer sprit vi fick av min pappa =) Sen ringde vi en taxi, gick ut och väntade på den. Haha då började jag sjunga för oskar, hahahaha! Han tyckte däremot att jag var en riktig stjärna =) Sen när taxin kom så åkte vi till bommen, till mickans lägenhet som annie lånar när hon är utomlands =) Först bytte jag och oskar halsband, jag tycker jag vart riktig flashig i hans "dalle liknande" kedja =D huuu. Nja sen gick vi upp till dom andra, satt och sjöng kung låtar hela kvällen =D haha speciellt tarzan and jane, fast oskar ville höra 7 days men så fort den kom bytte vi! hahaha chysta puckar. Sen bjöd annie oss på nått absint liknande shit med 70% sprit.. oskar skulle självklart vara man, han behövde inte alls skölja ner med dricka, trodde han ja =D haha fan vad jag skrattade när han höll på att dö! Sen var det min tur, jag tror jag tog för stor klunk för fy faaaan vilka kvälvjningar jag fick, säkert 5 minuter satt jag där och mådde illa. Sen orkade jag även inte hålla emot kväljvningarna, men det kom som tur var ingen spya =P Sen gjorde annie mästerliga drinkar på tequila och cola, vin och spite, samt massa annat hon hittade i skåpet. Oskar och jag gjorde en mästerlig ask kopp.. sure, det var ett plastglas så ciggen brändes igenom och allt rann ut!! Hm sen hade vi iaf skit kul hela natten =) Sen ritade oskar av mig, haha jääätte nice.. sen vart det mys ;) "du är den snyggaste tjejen jag sett!!" =) Hm slutade med att vid 6 på morgonen slog annie på "hejja björn". Oskar somnade ovanpå mig men jag var för full för att känna att det var obekvämt.

Vaknade till heja björn imorse =P Det såg inte bra ut i lägenheten elle! Men sen bjöd fredde alla på pizza =D nice som fan, jag och maja delade på en. Sen gick alla upp och såg hejja björn ett bra tag. Fredde och jag åkte hem till mig en snabbis och hämtade hans tröja som han glömt, sen åkte vi tbx. Haha snygg kille, han mins inte ens att han var hos mig i flera timmar! hahaha! fullast. Sen kom mamma och hämtade mig vid halv 5, städade lite hemma innan jag pratade i telefon med camilla ett bra tag!=) haha vart ett jävla snack.. sen så grillade vi kött och annat gott. Har precis vart ute i stallet och fodrat med mamma, pratade med katarina och maja =D haha mamma skämdes nog lite.

Näe nu ska jag duscha för ska hem till annie med lite folk och ah lite "film maraton" =) Lägger upp en jävla massa bilder här nedanför, från igår och från i måndags då jag och camilla söp!

IGÅR:Jag och Oskar är på gång =) Partyyy


Jag har inte direkt fest makeupen =P

 
HAHA det var ju populärt att jag inte hade bh på mig och mina bröstvårtor vart styva =D haha!


maja och hellsen =)


annie och fredde =)

HAHA snyggaste kommentaren: "vare inte du som var pepparkaka på julavslutningen på skolan?!" hahahahaha =) söta vi är!


haha någon mästerlig bild vi tog för att få med lite mer på bild =S


Oskar =D

haha oskar tog en jävla mäster bild på mig =D Fast han sa att jag vart snygg, får vell lite på det då =D hahaha

haha min sis, maja jag älskar dig =)


Jag och min kusin =D älskar dig sis

Jag och oskar =D hahaha

vårt fina mästerverk..

"taaaaaa inteee" baha

;) vadå?

MÅNDAGEN MED MILLA:


HAHAHA, jag är verkligen på G där..


Jag och milla fick till det där =P haha

det är ju tur att jag kan stå på benen...................... =|

Linus tog en jävla bild på mig =D hahaha stadig tjej

haha jag och linus =D

JAG ÄLSKAR DIG =D Kusinerna alkis forever <3
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se