Alla inlägg under juli 2007

Av lina - 22 juli 2007 21:55

Glömde skriva ner följande viktiga saker:

  • jag var så stadig på benen att jag fullkomligt ramlade in i mackes bord. Någonstans där i fallet så gör jag illa hakan inklusive armen. Så, blodig och världens största blåmärke på armen (igen). Sen står jag och bölar för en helt annan sak (egentligen ingenting) och matte tror någon har slagit ner mig.
  • Björk han tyckte lika mycket om min finaste klänning som jag gör. Han sprang nämligen omkring och flummade i den hela natten. Fick slita av honom den, och ge honom en annan tröja. Undra jag vars den tagit vägen? =D
  • Maja klädde av sig till underkläder och började duscha, när jag och murtsson var där. Sen påminde hon mig om att vi stog och posade i spegeln, åt murtsson. =S
  • Maja och jag ville dansa lite med murtsson samtidigt. Då säger vi "amen du fredrik så här lycklig har du aldrig varit i ditt liv! Två tallberger på samma gång. Det här kanske du aldrig mer får uppleva! För vi är snyggast i sverige!!" jo visst, vi skulle kanske funderat på varannan vatten?
  • Jag och maja hittade mitt kylskåp utspritt på konstiga ställen. Fulast var kalvsyltan i barskåpet! =D
  • en sista sak: jag måste tro att jag är jennifer lopez på fyllan..
ANNONS
Av lina - 22 juli 2007 15:58

Fan, jag minns inte ens när jag skrev blogg sist (om vi bortser från den gången jag och fredrik bloggade).


Ja men det lär bli en lång och uttråkande blogg, men läs gärna för fan =) Mh i torsdags kväll fick maja och jag igenom våra planer. Höll på att skratta ihjäl mig för övrigt. Sen i fredags vart jag först väckt 10 över 6 på morgonen av att ida ska säga hejdå o bla bla.. fick pengar sen somnade jag om igen. Ställde klockan på 12, sen duschade jag och klädde på mig. Då kom maja och knackade på dörren, packade ihop lite saker och åkte hem till henne. Sen fixade vi oss innan vi tog bussen in till stan. Väl på stan köpte jag massa kläder.. Dels en snygg jacka! Sen vart det till att käka på subway, så jädrans nice. När vi åkt till bommen igen så fick vi åka med fias mamma hem till mig =) tackade för skjusen och drog in. Sen bytte vi om, fixade oss och tog en varsin grogg. Sen kom annie och katt-fredde (haha han heter så nu)! Sen fick jag och maja fri spel, hoppade runt och sjung som galningar med varsin sverigeflagga, annie spelade in så kolla på den här länken: http://www.lunarstorm.se/lna/galleri/1250 =) Ja när vi förfestat där ett tag tog den första flaskan slut, fast matte kom med en ny lite senare. Sen när folket kom så välkomnade jag dom med rökeffekter...... ÅH! Jag stog med brandsläckaren som en idiot =P Men kul var det! Sen vart det snapsa jäger, efter det startade vi lite stripp dans. hahaha, jag, prim och murtsson stog där i kallingar och trosor o hade det as nice! =) Mer? jo jörgen o tina kollade förbi då och då, fler folk kom o när klockan var runt 2 kom jörgen och var as arg. jag har aldrig sett simon flyga förut, men nu fick jag det, genom min altan dörr =P Haha jag, annie, fredde och murtsson tog skydd i spån boden av någon anledning, när vi kom ut igen så var det maja och olle som bråkade istället! haha. Sen fick jörgen en cigg och han sa förlåt, så då kunde vi festa vidare =D haha. Sen vart alla jätte hungriga på mina sista mackor och fredde snarkade i dubbelsängen som jag paxat, fick kämpa för att få bort honom! hahaha sen när jag och murtsson äntligen lagt oss i sängen så kommer annie självfallet. OCH LÄSER LEJONKUNGEN, runt halsen har hon en badring och fingret går på na. Skrattade ihjäl mig, slutade med att vi slängde ut na i hallen där hon fortsatte läsa högt för sig själv.


på lördag morgon vaknar jag av freddes glada stämma: "LIIINA! hihi lina ser helt död ut!". När jag slog upp ögonen visste jag inte vart jag var eller vad jag hette. Men efter en återställar cigg och ett antal glas vatten så hette jag lina igen. Men, ni kan bara tänka er hur min alta såg ut efter bransläckaren.. DET VAR VITT ÖVER ALLT!! Så, vi fick bära ut alla möbler och stor skura flera gånger, damma, torka... OCH alla som gått in och ut hade ju självklart tagit med skum in, så hela nedervåningen var vit på golven. Så någon timme senare hade vi städat upp allt igen, hårt nöjda. Då drog annie hem, jag och maja gick till kronans. Vi köpte varsin buffe och åt hur mycket spagetti med köttfärsås som helst! Efter det vandrade vi tillbaka, hon åkte hem och hämtade kläder medans jag duschade och klädde på mig. Runt 5 kom hon tillbaka, fixade mitt hår och sen tog vi en varsin grogg. Vid 6 kom mattes mamma och hämtade oss. alla åkte ner till macke i björkön som fyllde år. Ja där var lite folk, satt och drack o snackade. Sen började vi spåra ur lika always =) nä sen grillade dom kött och jag åt en liten bit iaf. Sen kom det fler och fler folk. Sen satt jag och snackade med någon tjej som hette stina som var jätte snäll. hon sa att jag var hennes förebild och att jag var värsta modellen o shit, hm eftersom du sa att du alltid läste min blogg så kan jag vell säga tack då =) hm sen hade jag as roligt. Dansade bugg med macke, haah fy fan vad vi dansade!! Jag bara flög jag. Sen lyfte han upp mig, jag hittade en cowboy hatt, solbrillor och världens slips =) Så jävla rolig kväll. Men en ful sak: jag står och sjunger ute på altan, låten "glöm inte bort att du är värdelös", så börjar jag stor tjuta! hahahaha. sen hade jag gått upp till soffan där maja satt, så hade jag börjat stor böla och sagt typ "maja jag är väääärdelös, jag känner mig så cp" o bla bla bla.. hahaha vet ni vad jag hade sagt sen?! "maja vet du vad jag brukar göra när jag tittar mig själv i spegeln? jo jag brukar säga, vem är jag? bäst i världen bäst i världen!!!" HAHAHAHAHAHAHAHAHA jag har fan inte ens tänkt en tanke att göra så?! Jaja sen skulle emil skjusa oss på efterfeste hos mig. Oscar satt och sov i framsätet, jag höll på att bryta nacken när jag satt i simons knä och björk satt o skråla. Ja väl hemma hos mig så drog vi fram lite grejjer, snapsade som fan. Jag och grabbarna hade roligt, haha. Sen skulle jag och simon dricka någon grön sörja, fy och blä den kan inte varit riktig. JA JUST, vid 5 hoppade alla in i bilen för vi skulle åka till sork. Dom gjorde pasta och jag gjorde ingenting, simon och jag beställde en taxi hem till mig. Vi råkade glömma murtsson i trapphuset, fast han kom endå lite senare? ja, sen så fortsatte natten, mina högtalare sprängdes och mina cigg tog slut. ärtsan. ja, vi somnade skönt.


imorse? huuva. första ordet jag hör från personen intill, "gomorron din galning". ja sen drack jag vatten som en idiot. när jag äntligen blivit ensam i huset och ska snarka lite så kommer maja. haha nähä inget sova där. vi rökte go fimpar, snackade och skrattade. fatta vad jag skäms... hahaha! sen kom matte förbi en stund och snackade, kollade bilder osv. sen åt jag och maja potatismos =D har inget annat att äta.. HÅLLER PÅ ATT HUNGRA IHJÄL. hm, ne hon åkte hem för en stund sen, jag sitter här och dör. haha. hejdå suckers, nu kommer det lite bilder från i fredags och igår:kram från en myre bo

ANNONS
Av lina - 21 juli 2007 00:25

HEJ VI ÄR NAKEN!!! JAG, MURTSSON MFL

Av lina - 20 juli 2007 01:33

Älskade syster
Vi är tillsammans
Skyddar varandra
mot allt ont
Du är mitt kött
Mitt blod
Vi hör för alltid ihop
Älskade syster
Vet du hur mycket
jag tycker om dig?
---
Ida Tallberger

Av lina - 19 juli 2007 13:23

..Ja det får jag om inte jakob holmberg vill ta ledigt och följa med till skara! För om inte, då måste jag!!! Och nej, det vill jag absolut inte nu när jag lyckats tjata mig igenom det hela. Så, snälla snälla jacke nu gör du det =) Så blir alla glada.


Ja skit samma just nu, tänkte blogga lite. Igår kväll gjorde jag inte allt för mycket, förutom att robert ringde och pratade med mig ett bra tag. Han är så rolig den killen. Sen somnade jag hyfsat snabbt, var så jävla sliten i huvudet. Imorse vaknade jag upp vid halv 12 någon gång, fast rååkade somna om en timme till. Sen har jag ätit frukost, dunkat musik och försök bli pigg. Ska snart städa upp lite på rummet mitt och vänta på att jacke ska komma hem från jobbet så ida kan övertala honom att hänga på. Sen måste jag fixa och dona innan jag ska på stan med camilla och hänga lite. Något mer? JA jag har kommit på att jag glömt min jätte dyra skinn jacka hos oscar.. Pappa funderar på att hugga halsen av mig, får illa kvickt hämta den. Fast, jag orkar nog inte idag. Får ta det imorgon eller nått sånt =)kram från en myre bo

Av lina - 18 juli 2007 23:35

mamma hotar med att ropa på pappa och berätta en BIG hemlighet för honom. När jag skrikit att jag aldrig kommer förlåta henne så kommer pappa gåendes. "vad är det petra?" "lina har ett bröst som är mycket större än det andra" svaret blev:


"Va, har du gått och opererat in silikon i ett bröst kvinna?!"

- peder tallberger


det kula är att han var dödligt seriös, och nej jag har inte olika stora bröst =)

Av lina - 18 juli 2007 21:33

Ah, nu sitter lill nörden här igen =) Slänger vell in några rader, men ska börja med en rolig sak som markus berättade för mig nyss: Lina vet du, jag drömde om att du var med mig inatt, och att vi var på stan och va as packade.

och deckade mitt på torget, sen fick vi åka in i fyllesell! HAHAHA det förvånar absolut inte mig om killen såg in i framtiden..


Igår kväll vart det film time, mer ska jag inte yttra mig, då kanske man får spö ^^ Ja sen imorse vaknade jag av att ida ringde och störde min skönhets sömn, "VI SKULLE JU GÅ PÅ STAAAAN!!". Damp där, hade en timme på mig att fixa mig. Sen drivade jag bort mot bommen. Där träffade jag även på hellsen, han gled runt med sin dödliga cross..! Snackade lite med honom innan jag åkte in till stan. Jag och ida gick runt, hon köpte nå smink sen käkade vi på donken. Fick svett attack av rädsla när jag såg caroline mård, HAHA eller huuur?! Stor tjejen där som tydligen skrivit att hon SLAGIT SÖÖNDER MIG. Då gick det upp för mig: Det måste varit hon som hade knytnävarna av dun =) mogen tjej. Ja sen vart det någon cigg, träffade även på marcus reise =) Stog där och pratade på med honom ett tag om lite allt möjligt. Go killen där! Sen hoppade vi på bussen upp till skönsmon, ida skulle hämta nå kläder. Jacke var dödstrött, vi försökte få liv i honom utan resultat. Efter det drog vi ut i blåsten och åkte hem till njurunda. Sen handlade vi lite på ICA också. Höll på att skratta ihjäl mig åt felicia när jag la upp mina fötter i hennes ansikte, "MEN UUUSCH LINA DET LUKTA FOTSVAMP!!" men idas fötter gick tydligen bra.. haha! Sen satt jag ute på altan och försökte desperat övertala mamma och pappa om att jag inte skulle åka in på sjukhuset bara för att jag inte följde med till skara. HAHA, det gick vell sådär? Men jag ser ett ljus i tunneln, bara man tjatar lite mer imorgon så kanske det går igenom =D haha, mamma tycker hon lärt sig en läxa av att släppa iväg mig och jora till stockholm och forsmark. men det var mitt ex det, den största idioten jag känner, så det är en annan historia.


Sen har jag inhandlat mig lite cigg nu också, hårt nöjd. Sen har jag pratat i telefon med maja. Vid halv 9 drog ida till bussen och lämnade mig ensam. Ska snart ner och ta mig en macka, mamma har handlat min favorit skinka!! Så jävla good. Japp, nu längtar jag bara till helgen. För övrigt ska jag på stan och dricka tusen koppar kaffe med camilla. Det behövs snacka lite sex och relationer igen, haha min älskling. Ja sen måste jag fixa dricka också, mycket ska det va så det räcker helgen lång! Mer? Jo nästa helg ska ida lundin bo hos oss. Jag ska jobba som hästskötare hela helgen, och hon skulle ta med sig en åsna?=D haha. Ne nu ska jag sluta.. vi hörs vell imorgon då.


kram från en myre bo

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se