Alla inlägg under juli 2007

Av lina - 27 juli 2007 10:02

GOD MORGON. Jag har varit vaken sen klockan kvart över 8 jag, allt bara för att hinna torka mitt hår innan jag ska åka på stan. Det torkar seeegt! Det är blött ännu faktiskt..


Igår kväll kom jacke, sen satt jag, ida och mamma ute o snackade med honom ett bra tag. Jag vart hårt mobbad för mina killar, som vanligt. Sen satt jag och umgicks med jacke o ida ett tag innan jag försökte somna. Klockan kvart över 3 var senast jag kollade på klockan..


Helt jävla sluuut, stackars er som kliver upp 6 på morgonen säger jag bara, lider med er! Nej nu orkar jag inte med att skriva mer, ska äta lite frukost innan jag ska ringa micke. Ska nämligen åka och träffa honom i ljusta en sväng om någon timme.


kram från en myre bo

ANNONS
Av lina - 26 juli 2007 23:43

Jag stiger mellan 3:e platsen och 4:e platsen. För tillfället ligger jag på 4:e plats som ni kan se, tack för att ni läser mina älskade (och säkert hatade).


ANNONS
Av lina - 26 juli 2007 23:34

Ja nu när jag endå är göra lös ska jag vell blogga lite om kvällen som gått.

Någon gång där kom fredde och annie o hämtade upp mig, vi skulle först rakt över vägen för att tanka. När fredde sprang in och växlade så fick jag och annie syn på ett cigg paket på bordet. Haha annie hann bara öppna munnen innan jag sprungit ut och tagit det, skakis som vi vart så hetsade vi på fredde. Fast hårt nöjd vart vi när det var ett helt paket! Sen delade vi upp ciggen och drog mot björkön. Snackade på en massa och rökte, sen sprang jag in och hämtade min jacka innan vi drog vidare. Sen skjusade dom hem mig.


Vid 11 tiden var maten klar (ja det är normalt i denna familj att äta mitt i natten) och då åt jag för fulla muggar. Var så jävla hungrig!! GOTT SOM SATAN, älskar dom små vitlöksklyftorna. Det var grillat kött, grillade tomater med pommes till.. wonderfull. Sen har jag försökt få ida att lära sig "party rök" fast varken hon eller jag lyckas. Fast det vart en rolig film! Sen hade vi konstiga disskusioner, tex om hur det skulle vara att kunna dra ner himmlen till ansiktet.. Om det skulle svida i ögonen och smaka gott? =) haha vi är fan inte normala.. Sen har jag inte gjort så mkt mer ikväll. Lyssnat på pappas och kenneths gammla ungdomshistorier, galna jävlar, och knullsugna!!! haha jag dör.. vill egentligen inte höra sådant om min far och mor! Nu vet jag iaf att jag kom till på ett biljard bord och ida.. henne ska vi inte uttala oss om =D haha!


Nu tröttar jag nog ut er för mycket.. Ska tvätta mitt löshår och fixa. Imorn måste jag upp tidigt, ska på stan =)


kram från en myre bo

Av lina - 26 juli 2007 18:07

Jag kan inte råför det.. Varje gång jag släcker lampan och drar värmen omkring mig i min ensamhet så tänker jag på dig. På allt vi gjort, på allt vi sagt och bestämt. På det vi planerade.. På det vi älskade och skulle älska. Tänker på livet som var och det lilla som finns kvar. Ett minne för livet och en kärlek. En så stor kärlek. Men bara när jag är ensam vågar jag tänka och undra, vart tappade jag min glas sko och varför plockade du inte upp den? Jag har sprungit för långt bort för att orka vända om igen, kom och hämta mig igen?


tack för dom fina 18 månaderna i din hand, men allt har runnit ut som sand. Men kom ihåg, allt som går runt kommer tillbaka igen - en dag ses vi igen.

Av lina - 26 juli 2007 17:50

Jaha igår kväll måste jag varit den tråkigaste människan i världen, hårt göra lös. Satt här som ett mongo, sms:ade med en viss person, letade skjus som en tok och... JA jag var tråkig. Somnade runt 12, hårt bra.


Imorse väckte mamma mig vid 10, först ville jag inte åka med till näset bara för att jag var så trött, men gav med mig. Åkte och hämtade upp syrran sen drivade vi bort till näset. Där var hopptävlingarna i full gång, jag svettades som en idiot och fick lätta på kläderna. Det mest irreterande där var den där fjortis bruden i blondt som satt med killarna, hon kollade snett bara för att dom kollade på mig, sen när jag vände mig om började hon spotta och shit (sällan jag blir utsatt för arga tjejer?) och då brann det för mig =)


Nja kom hem runt 5 tiden om jag inte tar fel, eftersom det började regna på slutet. Tog en rök i gräset med ida sen mockade jag och tog in hästarna. Nu sitter jag och slöar mig, annie och fredde skulle skjusa ner mig till björkön sen så jag kan hämta min jacka. Kommer behöva den faktiskt. Sen vet jag inte vad jag ska göra.. ÄTA! Japp, är det fler än jag som längtar tills imorgon? fredag fredag fredag.kram från en myre bo

Av lina - 25 juli 2007 12:46

Hårt nöjd eller? Absolut inte. Jaha vad fan har jag gjort sen jag bloggade sist då? Ja hela dagen igår gick vell ut på att driva runt som en tönt i huset. Mest sittandes här faktiskt. Runt 5 tiden kom en person och hämtade upp mig, vi åkte in till mc donalds och han var så snäll så han bjöd mig på mat =) Sen var det en jätte söt fisk mås utanför bilen, som jag tyckte var söt iaf. När jag inte orkade mina strips så slängde jag ut alla, först åt han bara några men sen 2 minuter senare kom värsta folk mängden av måsar!! Vart as rädd, alla slogs och skrek om stripsen, hahaa så vi fick köra därifrån. Sen åkte vi mest runt och snackade en massa, trevlans. Sen var han tvungen att skjusa hem mig, så jag gick in och gjorde typ nothing.


Senare på kvällen så berättade pappa några värsting historier, jag vart mobbad som vanligt och ja inget mer =P Vart hårt irreterad på mitt fula ex, som håller på och bryr sig för mycket. Sällan blogga om mig, kan han inte hålla saker för sig själv? JAG HAR INTE SNOTT DIN JÄVLA FITT BLOGG. Hm, senare runt 2 tiden kom samma person till mig igen, bjöd mig på en cigg, hjärteligt eftersom det var vad jag behövde. Fick min plånbok också som jag glömt där. Sen var han tvungen att dra så jag gick och la mig där någonstans runt 3 tiden.


Imorse steg jag upp vid halv 11 om jag inte mins fel. Sen har det inte hänt så mycket hittils. JAG HAR TRÅKIGT.


Och en sak till, jag vet att ni läser min blogg mamma och pappa så därför ska jag nu skriva några rader åt er: Jag suger på att be om ursäkt och jag suger ennu mer på att visa mina ånger och svaga sidor. Jag ångrar verkligen att jag svek er, även om det inte märks. Att dra fram brandsläckaren var inte det bästa jag gjort i mitt liv även om jag hade roligt just då. Saker går inte att få ogjort, men jag älskar er av hela mitt hjärta och ni ska veta att när jag kramade er förlåt igår kväll (även om det var på beårdran) så menade jag det.kram från en myre bo

Av lina - 24 juli 2007 15:38

god morgon. steg nyss ur sängen, hade det inte vart för min högljudda syster så hade jag legat där än. bloggar vell lite då.. för att se om jag blir piggare. Fast, tror inte det, min kära kropp måste tagit hårt efter helgen. 5 vodkaflaskor på en fredag, eller hur vare? guud, igår kväll hade jag fortfarande huvudvärk, fast den har släpt under nattens snarkningar (eller näe jag snarkar inte).


I söndags kom mamma och pappa hem, ingenting hände dom första minuterna men sen hände det grejer.. Haha satan i gatan vad arg dom vart över bransläckaren! Dom skrek och gick an, slutade med att jag skurade och damsugade minst 10 gånger på varje golv. Det gick inte bort så klart. Sen på kvällen kom en person och ville umgås med mig, då trodde pappa att jag skulle åka iväg någonstans så han kom springandes över gräsmattan och skrek, jag vart livrädd och hoppade in i lunkans bil fast han slet ut mig fortare än fan. haha, min pappa vettni.


Igår morse vaknade jag halv 9 med en tidningsartikel upptryckt i ansiktet, hm det stog om min fest =p så, då var det dags att bära ut möbler och köra högtryckstvätten. Just då önskade jag att jag hade en stor och stark kille som hjälpte mig, det negativa med att vara singel alltså =D haha. så efter det fick jag städa lite till innan jag kunde ta en cigg och dö någonstans. Ja sen fick jag jobba hela dagen med att mocka åt hästarna, ta in hästarna, duscha felicia, läsa godnatt saga för felicia efter att jag bytt om på henne och trilskat med att hon MÅSTE borsta tänderna.. Sen kom jörgen och tina, vi grillade och hade jätte trevligt. Slutade med att det var jag som fick diskca och plocka undan allt så klart. Sen gick jag och tina ut i stallet, fodrade. Då kom vi på att jag ska börja rida hennes stor häst =) as roligt! Sen satt dom där och drack, fredde kom och skulle skjusa syrran också. sen satt jag där med dom och snackade, fram till klockan halv 12 ungefär. Sen sprang jag upp och hämtade sorks bilnyckel och skärp, för en person skulle komma så då tänkte jag ge han dom på en gång. Sen ringde han, och han vågade inte köra in på min gård den här gången =D haha, fick gå över vägen istället. Sen åkte vi mest runt lite här och var, snackade och rökte. Sen åkte vi vell till bredsan och köpte lite stufs sen vidare. Det var jätte trevligt att träffa dig =) så gullig kille. Japp när klockan var kvart över 2 så gick jag in när vi sagt hej då. Satte mig vid datorn, åt en macka och sen vid 3 slockanade jag i sängen, hoppades för gud att min huvudvärk skulle gå över.


Idag vaknade jag som sagt vid klockan 3, så jävla jävla sliten och trött. Tog en cigg i solen och försöker nu bli allmänt pigg! huvudvärken är borta men inte resterande problem med min kropp.. =) haha! Och imorgon är det vell torsdag va? eller? nej just ja fan det är onsdag. Men på torsdag iaf, så tänkte jag åka till yran. Och hm. hur ska min kropp hinna hämta igen sig? satan i gatan. nej nu skickade lunkan ett sms, ska svara på det och ta lite "frukost" =) go afton.kram från en myre bo

Av lina - 23 juli 2007 20:49

hm, den här dagen har bestått av att vi fått hämta nya utemöbler, använt högtryckstvätten på altan, mamma har krockat mercan.. haha, hårt onöjd dag! ska blogga imorgon. nu ska vi grilla kött med tina, jörgen och kenneth, sen kommer en liten pojke förbi lite senare och hälsar på mig =)


en sak till: http://www.st.nu/nyheter/njurunda.php?action=visa_artikel&id=658492


och en hårt snygg bild på björk i min klänning: 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se