Direktlänk till inlägg 30 juli 2007

FÖRBANNAD

Av lina - 30 juli 2007 13:01


Och nu står jag här ensam, ensam med allt skit i världen över mig. Jag skakar och hatar mig själv, för att jag är så blind. Alla är upptagna här i världen, alla, utom jag. När alla andra håller om varandra, står jag i ett hörn med någon som sviker sin kärlek. Jag får gömma och springa, för att jag inte är värd mer. För att jag är någon som du inte vill hålla i hand inför andra. För att du kommer när solen gått ner och ingen kan se.. Vart kan jag hitta den värmen jag söker? Vart finns du som vill vara med mig? Syns det hur rädd jag är? Jag är livrädd för kärleken, för jag vet att det är den som förstört mitt liv. Håller på att förlora min själ. Håller på att förlora mitt hjärta. När jag borde tänka så springer jag. När jag borde tala tystnar jag.
När jag borde älska fördömmer jag. Håller på att mista min glöd. Det som brann en gång har nu falnat & jag letar bland askan efter spillror av mig själv.

-------


JAG ÄR SÅ ARG ATT JAG SKAKAR JUST NU, JAG ÄR SÅ FÖRBANNAD

PÅ VEM DÅ? PÅ MIG SJÄLV SÅKLART! FÖR JAG STÄLLER TILL MITT LIV HELA JÄVLA TIDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VEM SKA JAG SKYLLA PÅ? MIG SJÄLV!!!!!! JAG HAR GÖMT MIG HÄR PÅ MITT RUM NU SEN JAG KOM HEM IGÅR, VÅGAR INTE ENS ÄTA FÖR FAN


JA MEN SJÄLVKLART NU VILLE JAG UT OCH AVREAGERA MIG MED ATT SPRINGA I SKOGEN? VART ÄR DÅ JOGGING SKORNA? DOM ÄR BORTA! VA FAAN. SNART ÄR CIGGEN SLUT OCKSÅ. JAG FÅR VELL STOPPA HUVUDET I TOALETTEN ISTÄLLE? MEN VA ÄRE DÅRÅ? JO DET ÄR STOPP I DEN SÅ JAG KAN INTE SPOLA NER MIG SJÄLV HELLER.


MEN DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ
ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ.

ÅÅH


JAG HATAR MIG SJÄLV LIKA MYCKET SOM NI HATAR MIG, ÄR NI GLADA  NU? JAAA MEN SKRIV EN KOMMENTAR OM HUR GLADA NI ÄR OCH HUR MKT NI VILL ATT JAG SKA FÖRSVINNA OCH DÖ DÅ? JAG BEHÖVER LITE MEDKÄNSLA I ALLA FALL!!!! :@:@:@:@


MEN NEEE... NU FÅR JAG ETT SMS UTAV EN JÄVLA FITT IDIOT OCKSÅ, MEN FÖRLÅÅÅÅÅT ATT JAG INTE HÖRT AV MIG PÅ 3 DAGAR DÅ? JAG SKITER I DIG OCH DIN JÄVLA LILLA KUK LIKA MYCKET SOM JAG SKITER I ALLA ANDRA UTOMSTÅENDE I MITT LIV.


HEJ DÅ

 
ANNONS
 
Ingen bild

Glenn Lundin

30 juli 2007 13:09

Kan inte låta bli att skratta :D

 
Ingen bild

:)

30 juli 2007 13:30

men :| vad har hänt linisen?

 
Ingen bild

:p

30 juli 2007 13:30

galen?

 
Ingen bild

e

30 juli 2007 13:34

dagens klokaste..

 
Ingen bild

r

30 juli 2007 14:55

haha äntligen insett?

 
Ingen bild

....

30 juli 2007 15:01

upp med hakan linis, jag vet iaf att du är en underbar tjej som jag alltid kommer ställa upp för. du är snygg, rolig, ALLTID GLAD, trevlig och social som fan, omtänksam, mysig, bra i sängen (hehe) och du har ett långt liv framför dig där du ska ta vara på allt det där. Även om du har temprament lik din far och tänkte för bra om folk ibland, som tex. den här killen.

puss på din mjuka kind /you know who

 
Ingen bild

i

30 juli 2007 15:36

Det låter som du har det jävligt jobbigt just nu.. men va för dig själv ett tag och bara finns.. inget du gjort kan du ändra på nu, det är bara att vänta så kmr allt lösa sig snart :) jag vet att du inte kan tänka dig att nått någonsin blir bra, men låt det ta sin tid (:

 
Ingen bild

mattias

30 juli 2007 16:00

Fy fan va hemskt det låter! Be dom elaka dra åt helvete!! :(

 
Ingen bild

oool

30 juli 2007 16:51

jag tror inte du hatar dig själv som alla andra hatar dig, för alla hatar dig så extreeeemt mycket! du är så patetisk

 
Ingen bild

Q

30 juli 2007 16:53

jaa håler med "..." :P Och whatever om alla hatar dig? alla hatar mig också. Men vadå? haha jag bor i SUNDSVALL?... sundsvall .. bara en liten skitstad. och alla idioter kommer vara nobodys i framtiden.. det är dokumenterat

 
Ingen bild

S

31 juli 2007 16:11

wetbey

 
Ingen bild

aa

31 juli 2007 16:15

har kollat runt lite om vad du skriver och så. Visst kan hålla med vissa om att det är ganska patetiskt, och varför alla skrattar eller nåt, är väl kanske för att du skriver om så privata saker, intima saker, du viker ut dig alldeles för mycket och skriver om då du haft sex eller annat. Klart folk skrattar och tycker att du är patetisk eller slampig? om du raderar ut sådana saker, så ska du se att människor ser annorlunda på dig! men det är självklart att man inte ska ändra sig för att andra ska bli nöjda, men om du inte vill att folk ska tycka som dom gör om dig, så kanske det ska få ett stop! ... men vi är inte mer än människor, och alla gör misstag och man lär sig av dom. Tänk innan du skriver nåt eller gör nåt, istället för efter. Gott råd från någon som inte känner dig.

 
lina tallberger

lina tallberger

31 juli 2007 16:25

men nu är det så att jag inte är arg för att alla andra är arg på mig, jag var arg på mig själv för att jag svikit min familj och jag var arg på en kille jag känner ganska nära om jag säger så. jag har aldrig aldrig någonsin brytt mig om vad alla andra tycker. har jag haft sex så har jag haft det, en av jordens mest naturliga sak (det är egentligen det vi är till för, att föröka oss). så, tack endå, men jag klarar mig :)

http://www.linuslina.bloggagratis.se

 
Ingen bild

aa

1 augusti 2007 20:43

Det har du helt rätt i Lina. Det är en av jordens mest naturliga sak, men folk som sagt yttrar sig bara mot tjejer som berättar det för allmänheten att de är slampiga etc! vet inte varför de inte gör de mot killar heller, men de slipper undan. Man då förstår jag. Lycka till med familjen och denna kille, hoppas allt går bra!

 
Ingen bild

Peran Övik

20 augusti 2007 15:42

Jag skulle gärna hålla dig i handen och mysa varje dag =)! Kom till Övik och festa en sväng, än om Övik är ännu mindre än Sundsvall så har vi ganska roligt här med, Ciao bella! kram /P

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lina - 20 januari 2008 16:23

NUMERA BLOGGAR JAG HÄR: HTTP://WWW.LINATALLBERGER.WEBBLOGG.SE kram kram ...

Av lina - 20 januari 2008 12:30

Bye bye bloggagratis =D

Av lina - 18 januari 2008 15:39

Vaknade imorse, kunde inte kliva upp utan låg kvar och tittade i taket i över en timme. Hade fruktansvärt svårt att somna inatt, låg och grät hela tiden utan att riktigt fatta varför. När jag klev upp grät jag igen, hela tiden. När jag pratat med mam...

Av lina - 17 januari 2008 23:01

Jag håller på att bryta ihop innom mig, på riktigt. Någonting händer med min kropp och det finns ingen gnista alls, det är som att man blivit lämnad sist kvar på jorden. Alla ansikten ser inte något i dig endå, alla bara går där och skrattar för dom ...

Av lina - 17 januari 2008 21:06

5 saker du ser fram emot:- min och andreas lägenhet vi ska köpa - min 18 års dag - körkortet plus bilen - sommarlov - alla festligheter jag och girlsen ska besöka med vanen   5 saker du har på dig just nu: - syrrans mjukisar - bh - andreas peak tröja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se