Direktlänk till inlägg 29 juli 2007

snart så

Av lina - 29 juli 2007 21:02

Jag har varken ork eller vilja att blogga om helgen just nu. Anledningen? Är sjukt less på mig själv. Jag känner att jag svikit min familj, förlåt. FAN vad jag är dum i huvudet! Jag är fan inte mänsklig.


En sak till som gör mig förvirrad är mina känslor. Jag är livrädd för det som händer innom mig, jag vill inte förstöra min själ en gång till. Jag vill bara ha din värme. Fan, vad ska jag med mig själv till? Sluta lek med mig och mitt liv, jag är livrädd. Faktiskt, jag är nästan gråtfärdig just nu..


OCH EN SÅ SÖT SAK:

Därför älskar vi killar... 
-  Sättet de ser ut på när de nyss har duschat
och har en handuk slarvigt knyten runt höfterna.
- Den där djupa rösterna de får på morgonen.
- Deras rufsiga hår när de är precis nyvakna.
- Att de hur lätt som helst kan få oss på bra humör genom att se på oss med deras hundögon, tills vi börjar le.
- Den där otroligt sköna känslan när dom kysser oss i nacken.
- Det där gulliga,frustrerade ansiktsukttrycket de får när de försöker få av bh:n utan att lyckas.
- Sättet när de sätter händerna på våra höfter när vi går igenom ett rum fullt med folk.
- Sättet på vilket våra händer känns så otroligt små inuti deras.
- Hur det erbjudet oss deras jackor, fast att de bara har en T-shirt under och det är jätte kallt.
- Hur de ser ut som små barn när de sover, fast att de är hur tuffa som helst när de är vakna.
- Det där gulliga ansiktsukttrycket när de tvinnat ens hår och så blir de en tova som dom vill få ut själva.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lina - 20 januari 2008 16:23

NUMERA BLOGGAR JAG HÄR: HTTP://WWW.LINATALLBERGER.WEBBLOGG.SE kram kram ...

Av lina - 20 januari 2008 12:30

Bye bye bloggagratis =D

Av lina - 18 januari 2008 15:39

Vaknade imorse, kunde inte kliva upp utan låg kvar och tittade i taket i över en timme. Hade fruktansvärt svårt att somna inatt, låg och grät hela tiden utan att riktigt fatta varför. När jag klev upp grät jag igen, hela tiden. När jag pratat med mam...

Av lina - 17 januari 2008 23:01

Jag håller på att bryta ihop innom mig, på riktigt. Någonting händer med min kropp och det finns ingen gnista alls, det är som att man blivit lämnad sist kvar på jorden. Alla ansikten ser inte något i dig endå, alla bara går där och skrattar för dom ...

Av lina - 17 januari 2008 21:06

5 saker du ser fram emot:- min och andreas lägenhet vi ska köpa - min 18 års dag - körkortet plus bilen - sommarlov - alla festligheter jag och girlsen ska besöka med vanen   5 saker du har på dig just nu: - syrrans mjukisar - bh - andreas peak tröja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se