Direktlänk till inlägg 2 juli 2007

så ska det bli läskning ikväll igen

Av lina - 2 juli 2007 17:20

Igår kväll åkte jag till annie vid halv 10, där var redan maja och hellsen. Softade där ett tag innan "höckberg" eller ja fredde då kom dit, sen åkte vi alla med honom på max. Fast ingen beställde nått, men som tur var så fick jag och annie resterna =D haha.. Sen åkte vi hem till annie igen, alla åkte hem utom jag och annie. Vi slog oss ner med filmen "shes the man" och sen vart jag akut rök sugen. Vi fick ringa lill fredde, dom skulle komma förbi
=) Sen satt vi ute med lillfredde, teddy, skoog, snoskar och deras kompis. Vart en jädra massa prat sen när klockan var halv 3 var dom tvungen att åka. efter det vart det tusen avsnitt av.. FAN! minns inte vad det hette, men det är kung! Fast både jag och annie somnade till det =O

Ja, vart väckt hela morgonen av sms och telefonsamtal! Sen sov jag och annie endå till klockan 3, sen vart det infrysta mackor med räk nudlar =P Man tager vad man haver! Sen kom annies mamma och hämtade upp oss, skjusade först hem mig sen åkte dom efter att måddan snackat med morsan =D hehe! Nja jag, mamma och felicia åt nyss lax med pressad potatis. Nu ska jag duscha av mig och byta om.

Ikväll ska vi dricka vin hemma hos annie, fan vad nice =) Party party! Även att en viss kille ska komma och göra oss sällskap.. =) hii!
PS glöm inte att kommentera bilderna i förra inlägget!kram från en sommarsnygg myre bo

 
ANNONS
 
Ingen bild

cattis

9 juli 2007 21:00

varför äru med jessicas kille :S

 
lina tallberger

lina tallberger

9 juli 2007 23:23

varför lägger du dig i?

http://www.linuslina.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lina - 20 januari 2008 16:23

NUMERA BLOGGAR JAG HÄR: HTTP://WWW.LINATALLBERGER.WEBBLOGG.SE kram kram ...

Av lina - 20 januari 2008 12:30

Bye bye bloggagratis =D

Av lina - 18 januari 2008 15:39

Vaknade imorse, kunde inte kliva upp utan låg kvar och tittade i taket i över en timme. Hade fruktansvärt svårt att somna inatt, låg och grät hela tiden utan att riktigt fatta varför. När jag klev upp grät jag igen, hela tiden. När jag pratat med mam...

Av lina - 17 januari 2008 23:01

Jag håller på att bryta ihop innom mig, på riktigt. Någonting händer med min kropp och det finns ingen gnista alls, det är som att man blivit lämnad sist kvar på jorden. Alla ansikten ser inte något i dig endå, alla bara går där och skrattar för dom ...

Av lina - 17 januari 2008 21:06

5 saker du ser fram emot:- min och andreas lägenhet vi ska köpa - min 18 års dag - körkortet plus bilen - sommarlov - alla festligheter jag och girlsen ska besöka med vanen   5 saker du har på dig just nu: - syrrans mjukisar - bh - andreas peak tröja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se