Alla inlägg under juni 2007

Av lina - 7 juni 2007 16:42

I måndags natt när jora slutat jobbet så åkte vi till hamnen efter att vi skjusat hem micke =) Claes, emma och kristian var roliga dom, haha! Nja efter att vi suttit och snackat ett bra tag så pallrade sig jora o jag till hans rum.. Precis när jag höll på att somna så jävla skönt, då börjar jora kåta sig =D hahaha.. men men, jag är inte den som är den.


Tisdagen då? Hmm fan nu måste jag tänka efter ordentligt.. Kommer inte ihåg så mkt tror jag, eller joo! Emma och jag får skjus av kristian hem till mig. Vi gör stuvade makaroner med falukorv, leker med felicia och sen rider jag ut på carina innan jag badar henne o packar alla saker till tävlingen. Efter det så gjorde vi oss klara, knäppte några öl. Jag bjöd emsan på några vet ni, snällt va? =) Sen åkte vi med kristian o claes in till stan igen, rökte vattenpipa, drack öl och sen en vin flaska också som jag hade med mig. Det var trevligt, senare runt 2 tiden slutade jora jobbet så då kom han o hämtade mig. Han var lite grinig på mig för att jag var full, fast inte allt för farligt, haha. Nja sen började vi bråka om en speciell sak.. Jag förstår att du känner som du gör jora, men du ska veta att det är sant det jag säger. Ja för övrigt så åkte jora till jobbet vid 5, jag somnade jävligt snabbt efter det.


Onsdag morgon, jag vaknar av mig själv vid 8.. Helt yr i bollen vandrade jag ner till soffan typ naked.. haha sen somnade jag där, varför?! Sen väckte mamma mig, fick stressa på mig ridkläderna och gå ut till stallet. Tog av carina benlinderna och packade in allt i hästbilen. Sen åkte vi bort till anne, hämtade jossan och jessica, och niva såklart =) På färsta träffade jag lill ida, markus lilla syster. Hehe sen var jag med henne resten av dagen, hon är så sööt den tjejen =D Senare runt halv 2 kom jora och majer, dom skulle kolla på mig. haha majer såg helt förskräckt ut i vissa tillfällen =D Framhoppningen gick hur bra som helst, men sen väl inne på banan vart carina helt extas. Hon visste inte vart hon skulle ta vägen utan hoppade runt och var rädd för allting. Fast i mål kom vi, även om hon stannade några gånger. Fast hon stannar bara och kollar sen hoppar hon! Sen fick hon jätte många morötter och vatten utav jora. Hoppas att carina lärt sig lite nu, så hon inte är lika rädd nästa tävling =)


Jag och jora åkte i egen bil hem till mig, fast först släppte vi av majer på stan. Sen mockade jag, duschade av carina och fodrade. Mamma gav mig och jora pengar så vi kunde åka på knuten o köpa pizza åt henne samt två stora sallader åt oss själva. Sen var vi in och köpte lite stufs på ICA ockås.. Sen somnade jag på soffan i tv rummet, damn it vad trött jag var efter den dagen! Fast jora han väckte mig efter att han skjusat pappa och kenneth till stugan. Sen filmade jora på mig när jag pratade i sömnen, hahahahaha! När jora lyckats fått mig på benen så hoppade vi in i duschen, det var sååå skönt och så mysigt =D Efter det bytte jag om o sminkade mig innan vi åkte till hamnen. Jag satt för mig själv o drack öl, rökte vattenpipa o kollade ut på vattnet. Det var så sköönt! När fotbollen var klar kom jora också, sen fixade vi håret och snyggade till oss. Vi tog 6 öl var sen vandrade vi upp mot höglunda. På vägen upp snackade vi om as flummiga saker, haha jag har så roligt med dig älskling! Sen träffade vi massa tjejer o killar där som jora kände. Granen bjöd på lakrits shots. Sen efter någon timme vandrade vi ner på stan. Jora, jag och granen hade jävligt roligt =) Sen drog vi in på IRISH, träffade sandra, amanda och deras kompis där. Vi satt o snackade massa, granen bjöd på en cider. Sen spelade vi och hade allmänt roligt. Efter en liten tabbe så lämnade vi stället vid halv 2, vandrade till max. Ja granen vann lite pengar så han bjöd alla på mat =) Jag bestämde mig för att ta ett maxmål, det var så jäävla längesedan jag åt fet mat! GOTT VAR DET! Sen gick jora och jag hem, vi somnade OMEDELBART efter den låånga och roliga dagen.


Imorse vaknade jag av att jora åkte till sin pappa för att fixa med bilen, jag somnade om och vaknade när han kom tillbaka vid halv 2. Han hade köpt med sig sallad, juice och bröd =) As gott. Sen när vi käkat vart det liiiite mys (!) innan vi klädde på oss för att åka till bolaget. Majer och babak väntade med mig i bilen, så jääävla härligt väder! Sen pussade jag jora hejdå innan jag sprang till bussen o han åkte till jobbet. Sen har jag bara suttit här, tömt diskmaskinen, lekt med felicia och nu ska jag städa rummet.. Senare ska jag fixa mig, ikväll blir det studenfesten på oskars förmodligen =) yeaah. Förresten, fått jobb nu också, hurra!Kram från en glad och sprallig myre bo 

ANNONS
Av lina - 5 juni 2007 00:24

Igår kväll såg jag, jora och mamsen på sammandraget från strömsholm. Fan vad gulliga alla ponny ryttare är! Efter det gick jag o jora för att sova, somnade ganska snabbt även.. haha trötta människor!


Imorse vaknade jag av att det var hur varmt som helst i rummet.. Jora vände sig om o la sig med fötterna i min fejja, haha danke shön.. Ja sen runt halv 12 gick vi ner för att ta oss lite frukost =) vart myssli och en GI-macka för min del =D fett naaajs. Efter det satt vi ute i solen för det mesta, fyllde upp felicias bad pool sen badade hon hur länge som helst! Sen gick jora och jag ner till hästarna, retades med dom och gosades.


Efter att jora åkt till jobbet vid halv 4 så satte jag mig vid datorn en stund innan jag hjälpte mamma med middagen. Vart grillad kyckling med potatis sallad =) Sen duschade jag o fixade mig, tog 10 över 6 bussen till stan. Vandrade upp till sallyhill där jag mötte becka, vi tog en sväng på subway (hon käkade) sen tog vi bussen till bergsåker. Väl där så fick jag prova hennes nya ponny, as fin! runt halv 11 tog jag bussen till stan, vandrade bort hit till joras jobb.


Jag, jora o micke tog en promenad bort till sporthallen för o se om det gick o bada där, fast nääe.. Så när jora slutar om en timme ska vi hem till hamnen, där är kristian, claes och emsan =)


Haha höll på att dö när jag såg bilderna från 360 i helgen.. fuck ooooff, haha men slänger upp en endå =) en sak är klar: jag kan inte posa på fyllan..kram från en pigg och sommarglad myre bo

ANNONS
Av lina - 3 juni 2007 21:32

Back in action, eller nått liknande. Sitter här lite halvtrött, gör nu ett starkt försök till att blogga:


Igår ville inte jora följa med mig o köpa en sallad på shell, fick gå själv! Skit fint väder ute och mkt folk i hamnen. det var tivoli i hamnen, såg att mammas bil var parkerad så förmodade att hon var där med felicia. Mycket riktigt, sen gick jag runt där med dom. Felicia var så söööt! Sen fick jag åka med henne i spöktåget, damn jag vart fan rädd jag också! haha sen har hon skrytit om det där hur mycket som helst.. När vi var klara där gick vi hem till jora, mamma lurade honom i porttelefonen att det var hon o farsan som kom, att jora bjudit dom på lunch inatt. hahaha, han vart helt till sig! =) Nja sen fick jora skämmas för hur ostädat han har hemma, mamma fick en chock! Ja sen hoppade vi in i bilen o åkte till juniskär. Jora var så bakis, haahaaaa slö mannen! Där beställde jag en stooor sallad, jora någon skaldjurs macka o mamma en skink macka, flisan tog pannkakor =) Så jävla goooott! Det var så fint väder, mysigt med vattnet o allt.


När vi ätit klart så åkte vi hem till mig, jag bytte om för att gå ut o rida medans mamma och jora grillade. Jag var inte på bra humör, jag vart så sur på carina när hon studsade och sprang iväg med mig! Plus att hon trampade sönder tyglarna.. Vart på bättre humör när jag fick duscha och göra mig klar =) Hann bara duscha och locka halva håret innan kristian kom! Vi pratade lite och försökte få seg jora att skynda sig! Efter 25 minuter hade vi lyckats packa oss in i kristians bil. jora fick en karta utav farsan också, wohoo. Njaa sen åkte vi till hamnen, jag fortsatte göra mig klar och vart nöööjd över resultatet! En timme senare kom Leyla och idaelita =) Kuligt, vi tände vattenpipan och spelade lite ölspel. Sen satt jag ute på stora balkongen och snackade gammla minnen med leyla, haahaaaa blää vilka fjortisar vi var =) Sen fixade vi till oss lite extra innan vi packade oss ner mot stan. Klunkade upp ölen innan vi svängde upp i copperskön, gick inte hela vägen fram för det verkade liiiite långsökt så vi stack till 360 isället! Alex jobbade som vakt ikväll igen, kramade om honom och snackade lite =) sen fick jag komma in men inte leyla o ida, så jag stack med dom istället. Kul o va själv? näe =D Men sen kom jora ut o lånade ida o leyla telefonen, dom skulle ta taxi hem. Jag stog kvar utanför coppers o rökte lite med lite folk. Sen träffade jag fitore och maria, haa man kan ju tacka fitore =D ja sen var jag på coppers med dom, scarlet och ana. Självklart med jora, majer och antonio också! Träffade massa roligt folk! När jora och jag dansat halvt ihjäl oss så gick vi till baren, jora han sa att jag skulle få bli "helt beng" haha spännande tänkte jag.. damn it, drinken hackspett.. uuuh! Det var turkisk peppar som bartendern tände eld på, sen skulle man hålla för handen så det blev vakum... dammmmmn, jag brände söönder min hand! bartendern fick tända om min drink flera gånger, sen skulle man suga in röken och svepa allt. faaan! ja efter det vart allt lite roligare =D Dansade vidare till klockan 3, måste ju säga att jora han var riktigt svartsjuk om nån kille ens tittade på mig =O sen när dom stängde presenterade jora mig för en av vakterna som han gick i judo med. "här är lina, hälsa! Visst har jag sundsvalls snyggaste tjej?" och han svarade "ja fan det har du faktiskt" haha sen vart jora stolt som en tupp. stog och hånglade där ett tag, jora sa något jätte fint: "lina om det är någon tjej jag någonsin älskat så är det bara dig! Du får tolka det hur du vill" =) åh <3


Utanför coppers hoppade jora runt o pissade som den idiot han är =) Nja sen flummade vi oss bort till max. Fast jag sprang in o köpte en sallad på shell istället, hahaa antonio är fett less på mina sallader =D Sen käkade majer upp joras mat också, för han somnade självfallet på max.. ääälskling! Sen vandrade vi hem till jora, fast jora han mådde ikke bra så han besökte toalettstolen =) nja sen somnade vi, fick kliva upp o öppna åt majer o antonio med.


Imorse var jag inte bakfull, mest sliten. Umgicks med majer o antonio till typ halv 3 då jora o jag tog bussen till ljusta för att hämta hans bil som fortfarande var parkerad nedanför emelie. Sen drivade vi till barnenshus för att köpa en pool åt felicia =) Jora han köpte en jojjo, han är grym yaaa =D Vi åkte in till stan, fy faaaan vad varmt och skönt det var! Vi gick in på bite line, beställde varsin taco buffé =) Satt i solen och käkade, var så jävla sugen på köttfärs, har fan inte ätit någonting annat än sallad på över en vecka nu!!! åååååååh vad gott det var, även om jag inte åt mkt =( Sen hoppade vi in i bilen och åkte hem. Jora och jag såg lite film innan han åkte till kuben för att spela fotboll med några kompisar =) Ja när han kom tillbaka så hjälpte han och mamma mig med att hoppträna. Carina var såå duktig! Sen duschade vi av henne, jora är så rolig när han håller på o gosar med carina! Nja sen när vi fodrat hela stallet så gjorde jag o jora en film. haha vi var så fuuula!


Nu har vi suttit ute på altan med pappa o kenneth, lyssnat på historier om när dom var unga o röjde! satan, sånt liv ska jag också leva =D Måste bli rik jag med! Haha... hoppas jag lyckas =)


Nu ska jag och jora se på allsvenskan i häst/ponny hoppning tillsammans med mamma! Gosigt. Sen blir det till att mysa lite =) skööönt.Kram från en slutkörd men lycklig myre bo

Av lina - 2 juni 2007 12:42

Här sitter jag halvnaken i joras soffa, han och majer sover och mitt hår står rakt upp (!) och då tyckte jag att det var ett bra "blogg tillfälle"... nej fråga mig inte mer än så, eller nått?


Ja iaf så fixade jag mina naglar igår, jag och emma hade "smink party", som kristian kallade det, på balkongen. damn it vad fint väder det var! Sen pratade jag och umgicks med dom smurfarna innan dom stack sin kos. Jag började klä på mig, sminka mig och fixa håret. Jag vart jätte snygg tycker jag själv =) Sen kom jora hem från jobbet, stressade i sig andra kläder sen åkte vi till stan. Jora och jag började tok tjafsa inne på 1891, fast till slut erkände han att han gjort fel och sa förlåt flera gånger. Sen var jag jätte sur när vi mötte majer. Vi gick på Charm o tog en kaffe var, sen åt jag och jora en macka till middag. Efter att jora verkligen kämpat lite så vart jag glad igen, kan inte hålla mig för skratt när han ska försöka vara snäll =) Ja sen så vandrade vi till bilen, åkte på bolaget i bydalen. Jag och majer vi dunkade musik och vinkade till okända personer =) Nja sen när jora var klar så åkte vi o släppte av majorski på navet. Sen drog vi full rulle mot njurunda, vi hade lovat att handla åt mamma.


Väl hemma hos mig så hade felicia snott lappen med allt vi skulle handla så mamma fick skriva en ny.. lika lång.. Sen åkte jora och jag till kvissle, delade av listan o la på ett kål. När vi äntligen var klar med handlingen så åkte vi o lämnade det o sen drog vi direkt till hamnen. Jora var så seeeeeeg på att byta om, som vanligt! Men till slut hade han bytt om o vi kunde åka för att hämta upp majer och antonio på navet. Sen gasen i botten mot ljustadalen.. yaoo..! Där vart jora lite grinig pga. en liten sak.. fast det gick bra endå =) Emme fyllde 18, ganska mycket folk som var där. As rolig förfest om jag får säga det själv! Körde inte så mycket sanning eller konka jag, haha, vart mest halsa endå. Kvart i 11 hoppade ett gäng på bussen mot stan, pappo inbillade sig att jora snott hennes hundring och öl så han stog och roade sig med henne =D haha guud vad sur hon blev, även fast hon skrattade. Sen sjöng vi "lite".. haha vi gapade som idioter om jag ska vara ärlig.. När vi anlände på navet så var kvällen slut för stackars macke, pävi fick komma o hämta honom.


När det var avklarat så drog jag o tjejerna mot stan. Alla stack in på 360 men jag och katja vi stog inne på irish och smörade för vakten.. då säger vakten: "men hurrudu, förresten, dina bröst distraherar mig i mitt arbete. ha-ha-ha" mjaa katjas 40kronor lockade inte honom. Men sen tror jag att vi träffade danne där, stog och snackade med honom hur länge som helst? Han berättade roliga saker om att det var han som lärde jora hur man skulle klä sig. haha! Njaa sen drog katja till alecks o jag drog in på 360 med gris! Från början satte vi oss på toaletten och drack upp mina kvarstående öl och cider, när det var avklarat dansade vi som idioter typ.. minns fan att jag träffade lite folk där, som man kände igen. Camilla var spritprinsessan hela kvällen, och jag spritprinsessans kompis. hahaa.. drack någon cider, spillde ut någon cider? jaja sen kommer den där snygga vakten fram och börjar snacka med mig, han skriver en lapp med sitt nummer o säger att han vill gå ut o fika med mig o shit. haha blir generad av alla komplimanger.. Fast sen säger jag ju självklart att jag har jora, som är mkt snyggare än honom =) Nja sen när dom stängde så försökte jag bli av med dom två jobbigaste killarna i världen, dom vägrade låta mig vara. "amen vadå du tror att du är en sån där som har lätt för sig" "näe vadå jag har vell inte sagt nått?!" "skit samma du är en sån som har jävligt lätt för dig iaf ska du veta" haha jag fattade ingenting. Sen kom den där vakten igen och shasade bort dom, huah jag har blivit sexuellt trakasserad, bläbläbläbläbläbläblä jag hatar killar som beteer sig sådär.. kan man bara få vara?


Sen fick jag skjus till max där jag skulle träffa jora, majer och antonio. Jora hade stängt av sin mobil hela kvällen o jag hade ringt som en tok, fick typ damp på honom! Ja självklart hade han somnat på bordet.. Snackade med alex olsson o macke fridlund istället, sen fick vi bära ut jora. Jag och antonio stack in o köpte en sallad, fast han köpte bullar? hahahaha så skön kille. Vi vandrade hem till jora sen däckade alla i hans säng.. stört skönt!


Imorse vaknade jag av majers kraftfulla snarkningar, hahaha! Drack två stora glas vatten innan jag somnade om igen. Sen har jag pratat lite med bakfulla jora som har lite ont i huvudet =) Förmodar att jag måste väcka honom snart, så vi kan göra något av denna soliga dag! Ikväll kanske det blir utgång igen, om det är nån som ska ut, annars blir det mys med min älskade joris <3kram från en hungrid dagen efter myre bo

Av lina - 1 juni 2007 13:16

Det är så skönt att fredagen är kommen, är så fruktansvärt party sugen så att det inte är klokt! Har avstått från festandet i nästan 4 veckor nu, damn it den ni =)


Ja iaf så somnade jag och jora i hyffsad tid igår natt, sen imorse väckte jora mig vid 6, vi gick ner och fikade lite. Jag åt lite youghurt (kanske inte stavade rätt där men endå) sen en hårdbrömacka. Sen packade jag lite snabbt innan vi hoppade in i bilen och åkte till hamnen. Jag fick nyklarna och gick in, jora åkte på jobbet. Kristian och emma dom låg o sov dom, satte mig och såg på tv vid 7 så hörde jag bådas telefoner ringa alarm tuusen gånger men dom bara stängde av och somnade om. Sen klapprade jag lite extra högt med klackskorna utanför deras dörr, så dom skulle vakna =D När klockan var 10 i 8 vandrade jag genom stan mot ungdomsmottagningen, jora var så söt när han stog där i sina arbetskläder. Sen i vänt rummet höll vi på att flumma oss som vanligt, haa. Vid 9 så var vi klar, jora åkte på jobbet och jag vandrade tillbaka till hamnen. Satte mig och såg på tv efter att jag snackat lite med emma och kristian, haha emsan hade självklart försovit sig! Sen råkade jag somna en halvtimme, vaknade 20 i 12 av att jora och majer stog nedanför fönstret och tutade. Hoppade i skorna och skyndade ner till grabbarna. Sen åkte vi direkt till hedbergska för att käka lite, det var lax, jätte gott =) Jag åt en portion och vart hur mätt som helst, tror min magsäck måste ha krympt! haha.. jora och majer åt hur mkt som helst! aja sen när vi var klar åkte vi bort till kings hästsport, jag och jora gick in för att köpa en tävlingskavaj åt mig! Tittade på två stycken, en helbrun och en med ruter. Vi tog till slut den rutiga, den var snyggast. Sen köpte jag ett litet fårskinnsludd som hon ska ha under pullagrimman. 800 spänn gick allt på, ganska billigt om jag får säga det själv! Sen skjusade jora mig till hamnen, mötte precis kristian som slutade då =) gick in med honom och snackade lite. Nyss åkte han o johan till solariumet, så jag sitter här själv nu.


Ska vell snart stänga igen datorn, måste fixa naglarna lite. Hann inte göra klart allt igår! Sen ska jag göra mig klar, så jag slipper stressa..Kram från en trevlig & glad myre bo

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se