Alla inlägg under juni 2007

Av lina - 15 juni 2007 01:29

dagen kom, dagen jag aldrig ville skulle komma..


Jag har aldrig varit så lycklig som jag var med dig, jag har aldrig varit så kär och jag har aldrig haft så roligt. Jag kommer alltid minnas dom bra stunderna med dig, allt vi gjort. Jag saknar varenda del av dig, hela din underbara kropp. Dina läppar är dom mjukaste i världen och dina armar är så sköna att sova på.. Du är så söt när du sover, även om du snarkar och jag ibland tror du ska kvävas (!). Alla gånger du sagt att du älskar mig och jag blir tårögd bara jag tänker på allt vi skulle göra.. Jag ville fortsätta med dig, jag ville uppleva så mycket vid din sida, hålla din hand och nosa på din näsa.. För du är så söt, för jag är så kär.


Jag önskar jag kunde få svar på allt, vem har gjort det här mot mig? VEM? Vem är den skyldiga till min undergång här i livet, för nu har jag ingenting kvar.. Bara en tom säng och en önskan om lycka, jag dör av saknad och varje sekund tänker jag på dig. Jag plågar mig själv med tankar om dig med någon annan, någon annan som rör din kropp och smeker ditt hår.


JAG ÄLSKAR DIG OCH JAG VILL VARA MED DIG, JAG VILL INTE OCH KOMMER INTE BLI NÅGON ANNANS TJEJ. Jag vill vara din. Jag är hellre ensam än älskad utav någon annan. Från och med nu håller jag avstånd till det motsatta könet, ingen ingen ingen ska röra min kropp. Det är din din din. bara din.. Jag är din för alltid och i mitt hjärta finns alla våra minnen kvar <3

ANNONS
Av lina - 15 juni 2007 00:52

hej-åh-hå.. helvete vad jag flög i backen idag på hopptävlingen =( det gjorde ont och jag grinade, jag låg i en vattenpöl helt dyngsur och massa folk överallt.. damn it, vilken underbar dag.. INTE! frös som en idiot och grinade hela tiden, allt jag ville var att vara med min älskling! Sen regnade det så mycket och jag ramlade av 2 gånger.. Orkar inte blogga något mer idag, jag har sån lust att bara dööö!

seriöst, nu när allt är ett helvete - ALLT - varför ska jag då fortsätta? jag ska låta det gå som det går.


dagens populäraste ord: dö - döda


ska blogga mer imorn, men internet hemma har fukkat sig så det finns ingenting att göra hemma!!! tack mamma, pappa och ida för att ni stöttar och finns för mig <3

ANNONS
Av lina - 11 juni 2007 17:27

Vi vill alltid synas o höras mest. Kanske däcka på en B-kändisfest. Det är inte äkta, bara fejk.Vi vill vara med i Ricky Lake!


Kan vell blogga lite om det jag gjorde igår då. Jag orkade aldrig städa rummet, jag satt vid datorn och försökte göra något som var omöjligt! Sen var jag ut och red på carina, det gick inge bra eftersom jag var så himmla arg och irreterad.. Förlåt mig älskade! Sen så pratade jag lite med maja också som var där.


Gjorde en hårdbrömacka åt mig själv och makaroner till felicia, jag åt inget mer på hela dagen.. Helt tom på matlust! Sen var jag ute och gick i skogen i nästan 3 timmar, damn jag var så lugn i mig själv just då. När jag kom in så ringde jora och vi snackade på i flera flera timmar. Sen var jag tvungen att "kedje röka" lite bara för att bli lugn, pratade med tina och pierre på msn. När jag blivit på bra humör la jag mig i sängen. Första tanken som  ploppade upp var att jag sääkerligen skulle drömma en mardröm.. Tro på fan! Världens fulaste också. Sov till kvart över 2 imorse, försökte sova längre men då vart mamma så orolig, gormade om varför jag rökte och höll på vettu.. Sen var jag ut i stallet, fixade och donade. Sen har jag för det mesta snackat i telefon med jora! Mamma köpte med sig en kyckling sallad från cafét som jag åt i solen, orkade bara halva sen slängde jag den. Men tack endå mamsen, den var jätte god =) Sen solade jag och pratade i telefon med jora ennu mer.


Efter en dusch så sminkade jag mig och tog på mig en sommar klänning. Syrran har även flyttat hemifrån nu med jacke, till skönsmon =) Kommer bli tomt.. men endå skönt att jag får ha mina kläder ifred! Nu kan jag ta hennes garderober också =D Njaaa har precis snackat klart i telefon med emma, imorgon blir det stan med henne och liinda =)  jag ska snart ta bussen till stan, ska hem till syrrans lägenhet och käka middag med henne. Sen ska jag vara med jora ikväll, saknat honom så.. <3 Näe shit same, sola lugnt annars kanske ni får köttsår (haha emma som gav mig information).kram från en sommarsnygg myre bo

Av lina - 11 juni 2007 02:25

jag har pratat i telefon med jora hur länge som helst nu.. Fått allt sagt, det käns bra? ELLER SÅ INTE? Jag vet inte ens själv. Jag vet bara att när jag får reda på vem som spridit ut detta, ska jag skära pungkulorna utav honom =) "hi hi hi hi hi hi hi hi" daaamp..


sitter och pratar med tina och pierre på msn, glada pruppar som jag är glad bryr sig. tackar vell gud för att några personer tror mig, som vet hur det är, som VARIT MED OM SAMMA SAK. damn it, jag hatar mitt liv.. innerst inne..


love love love toooo my friends


---uppdaterat today

TAAACK FÖR DOM FINA UPPMUNTRANDE KOMMENTARERNA =) <3

Av lina - 10 juni 2007 15:02

Jag vet vad jag gjort och inte gjort. Förlåt mig mina "vänner" men jag måste erkänna en sak, jag tror någon här fört oss bakom ljuset! Det är inte ens trovärdigt när man tänker tillbaka på det hela, varför inte ge ut telefon nummret direkt? varför fylla i med viktiga saker allt eftersom, istället för att mata på med allt på en gång? EN NORMAL person hade skrattat! joo kom inte och säg att jag inte märker när en människa ljuger. Jag ska inte säga att jag är stolt, men jag är något av en expert.. Eftersom jag ljugit allt för mycket för mitt eget bästa, nästan så jag tror att jag är psykiskt störd. Men shit same, jag har startat upp på nytt i mig själv och försöker kämpa dagligen med det. Jag vet inte varför ni ville göra så här, men en sak är klar: ni har lyckats. Och jag hatar dig mest av allt på hela jorden, din fula dumma bögiga äckliga mongo unge! Du är fan inte normal på något sätt, inte ens snygg (som du verkar tro själv). Sug av mitt lillfinger! Du är helt jävla rubbad!!!!!!!!!!!! Personer som funnits för mig här i livet, men ennu en gång har jag blivit lurad. Ennu en gång tvingas jag lämna det jag levt i och ennu en gång leva här ensam.. Det är ingen som förstår, jag förstår inte ens själv varför människor hatar mig som dom gör! Jag fattar inte varför jag alltid blir lurad, bedragen eller någon jävel som hittar på lögner, rykten, spelar in filmer, hittar på låtar.. Allt för att knäcka mig, VARFÖR? Jag har så mycket kärlek innom mig, jag ber till hela världen att förklara för mig.. vad har jag gjort er? MAJA PAULINA MALIN CAMILLA EMMA tack för att ni är på min sida, du också sigrid =) Och Ida jag älskar dig, min bästa bästa bästa här i livet. Älskar dig lilla syster!!


Ja för övrigt då.. I torsdags så duschade jag av mig och bytte om, sminkade mig osv sen åkte jag till joras jobb med kvart i 8 bussen. Vid 9 drog vi hem till honom, fixade oss och sånt där. Sen efter en halv öl vart det stor bråk.. Allt blev fuckt up, jora missförstog allt sen var det gaaalet.. Men ni har inte med det att göra så skriver inte ner det här. Sen satt jag vid ån och pratade med majer, han är så snäll och förstående. Sen träffade jag maria, så jävla härllig tjej =) vi drog runt o sen skulle vi åka raggarbil sen gick vi mest runt med massaaaaa folk man träffade.. Runt halv 2 så gick jag till hamnen, gick upp med claes och nån annan, som jag inte längre vet vem det är =) Sen rökte jag vatttenpipa för mgi själv när han gått på krogen, jag såg på boston public (grinade som en idiot när killen friade) sen somnade jag till "nattliv" och den där göteborskans skrikiga röst!! Sen vart jag "chock väckt" haha utav majer, antonio, jora och claes. Sen när alla lagt sig somnade jag om..


På fredagen kliver jag upp och gör mig klar i tid, fy faaaan vad varmt det var där jag, antonio och majer sov.. blää! Sen väckte jag jora vid 10, för vi skulle på ungdoms mottagningen, det var inte helt lätt.. Sen fick jag upp han på benen, vi vandrade genom stan. Faaan vad varmt det var! Sen när vi var klara där så drog vi hem igen, pratade med dom andra där innan vi packade in oss i bilen. Skjusade hem majer o antonio innan vi åkte ner på stan, jora köpte jätte fina bad byxor som jag valde åt honom =D Sen gick vi på H&M för att han skulle ha ett par nya brillor (haa dom andra lämnade han ju i en bullkorg). Sen mötte jag och fanny emma på stan, jora var så söt när han inte visste om han skulle ge mig en hejdå puss, fast det är klart =) åh snötisen. Sen satt jag där på uteserveringen med emma o fanny innan vi drog vidare på donken sen vidare på H&M. Emma och jag satt i parken ett tag i solen medans vi väntade på någon person. Ja sen när vi gjort det gick vi hem till jora och johan i hamnen. Vi sprang runt i underkläder, dansade, sminkade oss.. SEN UPPTÄKER VI ATT DOM SOM BOR MITTEMOT har fest, fullproppat med killar som står och skriker o viftar åt oss =D hahaha skrattade ihjäl mig.. Sen skriver dom skyltar "visa pattarna" "kom över på gratis sprit" sen säger vi att vi ska komma över sen, haha då hör man dom där inne: "DOM KOMMMEEEEEEEEEER!!!!" haha sen värsta hejja sången. "värsta brudarna!!" haha... Fast jora tyckte inte det var lika roligt tror jag =P Sen åkte vi på bolaget, emma gick o köpte mat. Sen blev det till att åka hem o göra sig klara, jag fick ett känslomässigt fel också.. låste in mig på toaletten och grinade typ 10 minuter, sen vart det bra? =S efter det vart jag på lite bättre humör när majer, antonio, fanny, pauline, marre och massa andra folk kom. Trevligt! Pratade, grillade, rökte vattenpipa och drack. Sen hamnade jag och jora i sängen =) hahaha mitt i allt licksom.. Sen när dom drog på krogen efter mkt mer supning så grinade emma för hon tjafsade med någon person och sen somnade jag i joras soffa med högsta volymen på tv:n bara för att jag tyckte det var rörande musik..


haha vaknade på lördag morgon av att jora snarkade som en idiot vid mina fötter.. drack tusen liter vatten och pratade lite med jora. Sen myste vi lite =) ååh. <3 och efter det hoppade vi in i duschen, så jävla mysigt det också. Sen kommer det någon konstig person och snackar massa skit så jag ringer mamma så kommer hon o hämtar mig. Jag grinar floder, försöker få tag på någon som vet vart personen som ljugit finns.. Men näe.. Sen var jag tvungen att rida på carina, var på dåligt humör så det gick inge bra.. Sen sminkade jag mig och gjorde mig klar med syrran, JAG ÄLSKAR MIN LILLA SYSTER! Hon bjöd mig på x-cider så hoppade vi runt och dansade o sjöng till smurfhits =) Felicia också, haha sweety. Sen vart jag på bra humör av det, klunkade och när jag var klar hämtade jojje mig. Han skjusade mig till bussen, där träffade jag maja, annie och malin =D Satt och drack öl med maja på vägen in, snackade om allt mellan himmel och jord. Sen mötte jag Gris, pappo, malin, carro och emme på navet! Haaa camilla var den enda som klätt ut sig till raggare, men det var grymt coolt. Sen vandrade vi till bilarna, sen satte jag och pappo oss i parken för att klunka öl och spela musik. Vi pratade om massa saker, jag är glad att du är så förstående och snäll pappo =) Sen vart jag riktigt ostadig, haha vi åkte med i pävis klassiska volvo, feeet bil licksom! Sen när vi åkt den en sväng så laddade jag på telefonen, skickade sms och ringde som en bajskorv. Sen åkte vi med några grabbar, haha fetaste bilen äääven =D dom spelaed och vi sjöng... "naken i min säng" "oooah hela natten oooah hela dan" "tjejer kan man aldrig lita på" och massa mer.. haha faaan vad roligt det var!! =D Efter några svängar så hoppade vi av, alla drog hem utom jag, malin och pappo. Vi drog på 360, dött med folk fast vi köpte 2 cider var och klunkade för allt i världen =D Sen drog vi vidare ut på stan, skulle ringa jora men vart massa tjafs och jag slängde mina saker, grinade och höll på.. Fast pappo o malin dom ställde upp =D Minns att jag träffade jacke där på vägen också, gjorde något litet påhopp om att det var han som spridit ut ryktet fast så var det inte, haha duumma mig.. Stackars kille! Ja sen fick jag inte äta heller för pappo och malin, haha fuuult. Vi sket i liquid tror jag för det var fel vakt eller vad pappo babblade om. Mötte maja på navet så tog kvart över 2 bussen hem med henne, satt med solbrillor på och grinade till musik.. hahahaha! Sen fick jag skjus av katarina från bussen, satte mig och fikade för jag inte hade ätit på 2 fucking dagar!!! Sen ringde jora vid halv 4, han babblade en massa som jag inte riktigt uppfattade sen vart det något fel på telefonen eller nått?! Jaja sen somnade jag så sköönt..


Imorse sov jag hur länge som helst, ville inte kliva ur sängen och leva vidare.. Ville sova resten av livet kändes det som. Håret står rakt upp och sminket har runnit en aning. Suttit och snackat med maja, sigrid och massa andra folk på msn. Sms:ar och är deprimerad av alla kläder omkring mig! Näe jag ska ta tag i det här nu, måste städa.. sen ska jag sola. Hoppas någon vill hitta på nått ikväll =) Dags att rycka upp sig, för livet går vidare, jag får helt enkelt vänja mig vid att folk ska ljuga om mig och förstöra för mig. That's life. PS jag älskar verkligen jora.kram från en helt jävla förvirrad myre bo

Av lina - 10 juni 2007 03:23

jag älskar jora! den jäveln som har gått runt och spridit ut nåtgot falskt rykte om att jag horat mig med någon annan, den ska jag äta upp arslet på. jag är så förbannad nu så jag skulle kunna döda självfaste fula kungen i svearike land. jag gråter lika mycket som vattenfallet själv pissar ut varje minut. damn it jag kommer skära armarna av mig inatt, elr så dricker jag bara upp 20 öl till och somnar..


tack för inatt/ikväll tjejer. jätte roligt..


vi kanske aldrig hörs mer, men goooood night?!

Av lina - 9 juni 2007 17:39
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se