Direktlänk till inlägg 30 juni 2007

fuck yeah =d

Av lina - 30 juni 2007 21:20

yeaaaah =D mina älsklingsbrudar maja och annie är på ingång =D fan vad niiice! ska byta om nu eftersom jag och makkan springer runt halvnakna och fjantar oss (om vi bortser från att markus hittade joras jobbar byxor som han tyckte var jääätte sexiga.. fast när jag vart arg och inte tyckte det var kul när han härmade min lilla kärlek, så klädde vi av oss istället) hm, kvällen blev nice endå! dags för en andra grogg och hoppas för guds skull att någon har med sig cigg.. HAHA! =)

Peace out!PLUS en liten text jag skrev i förr går, läs och tänk... here it comes:

Livet är en utmaning, livet är en gåva från ovan som du ska lära dig spela rätt. När du når högsta nivån ska du med glädje se tillbaka på ditt liv. Spelet bara du kunde spela, gör det du tycker är rätt. Varje morgon är ett nytt liv, lev varje dag som om det vore din sista dag i livet. Kämpa till slutet och älska dom som finns omkring dig, en dag står du där ensam utan ficklampa - vad har du då kvar? Har du spelat dina pjäser rätt eller var alla svarta får? Du har hela livet fyllt med chanser, du har miljoner människor omkring dig - lär dig livets stora gåta: älska, glömma och förlåta.

Allt som går runt kommer tillbaka, en dag möts vi igen - ge mig då ett leende istället för en sne blick, för nästa dag kan jag vara död.

copyright by lina tallberger

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

30 juni 2007 22:47

Hej tjejen! Jäkligt modigt gjort det där...ditt tidigare inlägg om bekännelser o allt vad d var. Tufft gjort du! /Johanna

http://johannawistrom.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Klas

20 mars 2008 09:30

Hellsike vad jobbigt det är att läsa svart text på brun bakgrund!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lina - 20 januari 2008 16:23

NUMERA BLOGGAR JAG HÄR: HTTP://WWW.LINATALLBERGER.WEBBLOGG.SE kram kram ...

Av lina - 20 januari 2008 12:30

Bye bye bloggagratis =D

Av lina - 18 januari 2008 15:39

Vaknade imorse, kunde inte kliva upp utan låg kvar och tittade i taket i över en timme. Hade fruktansvärt svårt att somna inatt, låg och grät hela tiden utan att riktigt fatta varför. När jag klev upp grät jag igen, hela tiden. När jag pratat med mam...

Av lina - 17 januari 2008 23:01

Jag håller på att bryta ihop innom mig, på riktigt. Någonting händer med min kropp och det finns ingen gnista alls, det är som att man blivit lämnad sist kvar på jorden. Alla ansikten ser inte något i dig endå, alla bara går där och skrattar för dom ...

Av lina - 17 januari 2008 21:06

5 saker du ser fram emot:- min och andreas lägenhet vi ska köpa - min 18 års dag - körkortet plus bilen - sommarlov - alla festligheter jag och girlsen ska besöka med vanen   5 saker du har på dig just nu: - syrrans mjukisar - bh - andreas peak tröja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se