Direktlänk till inlägg 29 juni 2007

en patetisk blogg jag känner för att skriva

Av lina - 29 juni 2007 00:18

Hm nu avbröt vi telefon samtalet och nu ska jag blogga om det jag aldrig ens tänkt blogga om. För jag mår så blää i kroppen just nu efter den senaste tiden.


Jag ska klargöra lite från min sida nu, precis som mitt ex gjort om sin sida (jora). Jag ska börja med att berätta att jag inte påstått att emma holmer aldrig ljugit om någonting, bara gått bakom min rygg. Om vi säger att ni är bästa vän med en person och när man är det så litar man på personen till 120% och självklart öppnar man sig om sånt man har innom sig. Men, jag vet att jag cirka en eller två veckor innan jag vart tillsammans med jora sov över hos jakob. Det började med en fest hemma hos björn, och jag var glad att träffa honom för vi varit i åre tillsammans och haft roligt. Jag vet inte m en jag tycker själv inte att jag var flörtig, mer glad och full. Det emma sagt till jora är att hon sagt till mig: Lina sov inte hos honom när du har pojkvän (ja det är rätt att man inte ska göra det) och att jag då svarat henne med att he ett finger på henne mun och sagt "schh". MEN ENLIGT MIG gick det till såhär: jag stog och tok spydde utanför björns grind innan vi hoppade in i taxin (jag fick sova hos honom eftersom jag inte hade någonstans att ta vägen och jora var bortrest) sen hoppade jag in i taxin och åkte med honom hem. Efter det ramlade jag ett antal gånger innan jag somnade sittandes med kläderna på. Dagen där på så låg vi och snackade en stund innan han kysste mig och sen mina bröst. Sen avbröt jag allt och 5 minuter senare när jag klivit upp och satt mig i soffan istället så kommer hans mamma in och säger att han ska besiktiga bilen snart, så han är snäll och skjusar hem mig efter det. Så, that's it. Jag kan inte påstå att jag vart en snäll flicka och jag sa heller ingenting för jag var rädd att förlora jora.

Någon dag efter frågar emma om vi legat med varandra, jag sa nej flera gånger och hon tjatade och sa att "man ser på ditt ansikts uttryck att ni haft sex" och en känsla i min mage sa "varför är människan så angelägen om att jag verkligen MÅSTE ha haft sex med honom?!" till slut tänkte jag att fine jag säger det, att vi haft "sex" vad det nu innebär. Och efter det sa vi inget mer, vadå vad hade jag att oroa mig för när det var min bästa vän? sen gick det flera månader innan jora bad mig skriva till den där jacke. Jag vart orolig för jag ville inte för allt i världen att han skulle veta att vi strulat och det jag skrev tidigare. Jag gjorde en annan msn som jag döpte precis som hans fast med bindestreck och sen skrev jag något från den istället. Allt bara för att jag inte ville att det skulle komma fram. Där efter har emma sagt till mig tusen gånger att hon "kände sig pressad" och eftersom jag inte tog det hela på allvar, när jag inte haft sex med honom, men visste att jag gjort en sak fel så oroade jag mig inte.

Tidigare en helg var jag på 360 med malin, camilla och paulina. Jag stog utanför och rökte med malin då ett gäng ville dra med mig och malin på "för fest" fast malin tackade nej men gav en av dom sitt nummer så dom skulle ringa henne senare och jag kunde träffa henne. Sen skulle dom försöka få in mig på svenssons men vi gick istället bort till lägenheten som ligger mittemot taurus. Där var det en liten fest och efter 3 timmar försökte jag få tag på joras nummer eftersom min mobil var stulen och jag inte kunde nå honom. En av killarna jag inte vet namnet på hade under hela kvällen på stått att han träffat mig förut och massa annat, han var allmänt jobbig och hade inte ens utseende (om jag nu får uttrycka mig så) men han gav inte upp och var ständigt på mig. Jag sa att jag behövde få tag på min killes nummer. Då sa han att jag kunde låna datorn, jag sökte upp nummret och ringde från hans telefon. Jag var jävligt full men efter det fick jag springa barfota till hamnen för att möta jora.

Jag minns inte om det var dagen efter eller om det var någon dag senare, men jag och emma satt i bilen utanför joras lägenhet när han var uppe en snabbis. Emma frågade då mig "men lina säg fan visst har du legat med den där killen?" jag kom då på att whattafuck är det så självklart att jag skulle vara otrogen? Damn it, jag vet att jag inte har jordens bästa rykte men det betyder vell inte att jag måste vara otrogen. Sen började jag bara skratta bort det hela men blev less till slut på tjatet. OBSEREVERA ATT JAG ALDRIG ALDRIG påstått att emma holmer har ljugit om något. Det är snarare jag som lurat henne. När vi sedan var tillsammans någon månad till säger kristian till mig och jora att han träffat en gammal hockey polare som sagt att hans kompis legat med mig för några månader sedan. Jag blev förståss arg på stört, eftersom jag visste att jag inte gjort det, jag har aldrig någonsin varit så arg tror jag. Jag kunde ha slitit ut kristians ögon på plats, ätit upp dom och skita ut dom i hans ansikte. Sen sa jag såklart att jag ville ha namn och nummer till denna "kompis kompis kompis" som påstått detta. Nej det fick jag självklart inte, förklarade allt för pappa och mamma samt resterande av familjen och sökte hjälp. Vi kom fram till att vi skulle anmäla kristian för förtal, och även om jag inte är jordens ärligaste människa så skulle jag inte ljuga inför polis och domstol (vilket jag var beredd att gå vidare till om det skulle behövas). Efter att både jora och jag försökt fått ur kristian så gav vi upp. Sen på fredag kväll föreslog jag att jag o emma skulle dra till ante och supa lite. Självklart var det en spänd stämning men shit same jag är inte den som är den. Då frågar jag emma rakt ut om jag gjort henne nått eftersom hon verkade så "off". Hon tvekade och sa nått i stil med "nääe.. eller jo kanske.." sen sa hon "ja men jag har sagt saker till jora som jag inte kan berätta för dig". Fuck off tänkte jag, är man bästa VÄN säger man sånt till den personen, inte fan står man på hennes pojkväns sida. Hm, till sluta sa hon "jag har bekräftat för jora att du varit otrogen". Då brann det innom mig, men jag höll käft för jag visste att stämnigen bara skulle bli underlig om jag började dra upp det jag ljugit om. Och jag kan säga så att jag aldrig ens tänkt berätta för emma eller jora att jag hittat på det där för emma, eftersom jag visste att ingen skulle tro på mig. Så jag tog hellre skiten än att börja bråka om ennu mer shit. Jag såg det som en fördel till mitt privatliv, rensa bort det oärlgiga. Började istället gråta mot mattias axel och sen sa emma att jora planerat att låtsas vara tillsammans med mig och bjuda mig på fest nästa kväll (lördag) för att där strula/ligga med någon utav tjejerna där framför mina ögon. Jag ringde direkt till jora men det var majer som svarade och jag frågade honom om det var sant, men han sa att han inte trodde att jora skulle göra nått sånt och massa mer. Senare kommer majer till hamnen och vi sätter oss ute och pratar. Han säger att jora är jätte röd i ansiktet och helt förstörd osv. jag fattar inte ett shit om jag ska vara ärlig. Jag satt mest och grinade och öppnade mig för honom. Sen sa majer "den där emma holmer är en jävla fitta det kan jag lova, vad du än gör lina så umgås inte med henne mer. tro mig!" jag fattade fortfarande ingenting och sen gick han, då kom emma, camilla, sandra och ante ut. Emma ropade åt majer som självklart nonchalerade henne och gick. Sen vandrar vi mot hamnen där jag börjar bråka med sandra, då kommer det fram att alla där vet precis att emma talar sanning. Att jora tänkt lura mig osv. fast för mig spelade det inte så stor roll just då. Jag lånade telefonen och ville åka hem fast fick ingen skjus. Sen är jag helt uppriven och förstörd, inte fan blev det bättre av att emma nonchalerade mig och gick iväg med dom andra. Sedan väntade jag utanför lägenheten medans emma och camilla gick upp (jag fick inte följa med) och då säger emma "2 minuter!" sen väntar jag ett tag och börjar frysa så jag ringde på dörrporten, då svarar någon och lägger på. Sur som satan blev jag och ringde upp igen, då svarar johan istället och jag sa "hej det är lina" och sen hann jag inte säga mer innan han svarar "jaha och?" och lägger på luren. Jag väntar några minuter till innan jag vandrar bort och sätter mig i trappan vid coppers. Där träffar jag en jätte snäll kille och hans flickvän som tröstar mig och jag sitter typ och berättar hela mitt liv för dom, varpå dom erbjuder att jag ska få sova där. Jag tackar nej och sen när jag går genom stan träffar jag majer och micke. Pratar med dom och sen ser jag att jora kommer gåendes. Jag gick emot honom men då går han fram och spottar mig i ansiktet och skriker att jag är en äcklig hora. Jag blev självklart ennu mer upprörd och tar tag i hans slips, han börjar skrika mer fula saker och sen knuffar han in mig i ett skylt fönster (då tar jag i rena farten tag i hans skjorta som slits sönder). Larmet går och majer tar med mig till en trappa där jag sitter och stor bölar på hans axel. Sen pratar vi och börjar gå mot subway. Sen pratar jag med micke utanför subway innan jag skulle gå och sätta mig i en taxi, då träffar jag matte och hans kompis. Vi snackar lite sen går vi in på subway för han köpte kakor till mig. Sen satt vi där och pratade lite om varför jag var ledsen osv. Där efter kommer jora från ingenstans och häller en cola över hela mig, jag blev självklart rasande och slänger av mig skorna. Sen börjar vi knuffas och fjanta som små ungar innan han börjar skrika ennu mer hur fet jag är och att ingen kille tycker jag är snygg och att alla ska veta att jag tar emot allas kukar osv. jag håller fast i hans slips och han skriker ennu mer sen frågar jag lugnt om vi kan prata som normala människor men han knuffar ner mig på backen och sen börjar han sparka på min väska som ligger några meter bort (och ja, det var min fina dyra :() sen fortsätter det så där. Sen ringde min pappa mitt i allt och han börjar skrika att han ska komma o hämta "sin patetiska dotter" osv. sen spottar han tio gånger mer på mig, då säger jag SNOR lobbor =| sen river jag han på bröstet så han börjar blöda och där efter bryter han min tumme bakåt för att jag ska släppa hans slips. Sen tar vi tag i varandras hår och håller på så ett jävla tag.. Innan han lämnar mig gråtandes utan skor och väska där på torget. Jag var så förstörd innom mig att jag trodde hjärtat skulle gå sönder i tusen bitar. Jag satt verkligen och rå grinade, en gammal gubbe som pratar engelska kommer gåendes och börjar fråga vad som har hänt men jag kan inte prata för hela kroppen är hysterisk och jag är full av cola och blod, sen springer han och hämtar mina skor utanför subway och ger mig sin jacka. Sen sitter vi där och han håller min hand o shit men jag bara skriker och är galen, då ropar han dit en taxi och jag hoppar in i den. Sen sitter jag och stor tjuter hela vägen hem så taxi chauffören tror vi ska åka på akuten och vidare till polisen. Men istället stormar jag in till pappa helt hysterisk och han trodde jag vart med i nått gäng bråk. han betalar taxin och jag rusar upp till jacke och ida. Dom tröstar och kramar om mig, pratar och försöker få mig lugn. Efter det höll ida om mig hela natten och fick mig lugn innombords. En sak som kom fram 2 dagar senare: Min pappa frågar mig om jag fortfarande umgicks med emma, jag svarade nej och då sa han "bra". Sen frågade jag vad han menade med det, då berättade han att jora ringt till honom på natten och berättat en massa bland annat att emma holmer ringt på den där fredag kvällen och påstått att jag suttit ute och skrattat samt hånat jora inför alla andra. Och att det var en av anledningarna till att jora var så förbannad. Jag har inte ens orkat fråga emma varför hon gjort det, jag ser allt som ett svek bara. även om det hade varit sant det jag sagt till henne, så hade hon gjort fel.


yeah that's the story.

För övrigt så ska jag ta det här att när jora och jag bråkar där på stan skriker han åt mig att han under vårat förhållande strulat med två andra tjejer samt en samma kväll osv. så, då har vi gjort lika mkt fel om jag får säga min mening. Och det här med otrohet, 89% av sveriges befolkning har varit otrogna, likaså jag och han. Jag är mänsklig, jag är svag i kroppen och dålig på att säga nej även om kroppen skriker nej (även om jag själv lyckades ganska bra denna gång). Jag har blivit våldatagen, det vet pierre marzouki om för han fanns där och stöttade mig och trodde på mig. Pierre vet för övrigt det mesta om mig och det är nog den enda kille jag verkligen verkligen haft det bra med för han stog på min sida hela tiden och lyssnade aldrig på något skit snack. Han är en bra kille även om det vart otrohet från båda sidorna så var vi endå för kära och var säkra på våra misstag. Jag minns hur förtvivlad han var efter att han haft sex med mia även om han inte vågade säga det så grinade han hela tiden och jag fattade ingenting, men jag gjorde heller inte slut när jag fick veta det för jag visste ju att just då älskade jag honom och han kände så mkt för mig och han visade så stor ånger.

Livet är fullt av misstag, alla gör misstag. Men det är så man lär sig livet, lär sig kärleken. Det är sällan allvar när man är så pass ung som jag själv är, men just då när man har den där känslan "hes the man in my life" då är det verkligen hela världen. Alkohol, big no no att skylla på som alla säger, men är man full och dum, bråkar med sin partner eller har svårt att säga nej osv. så är det lätt hänt, sen får man ångra det resten av livet. En sak jag har lärt mig av mina senaste misstag: få ut det du gjort, annars kan du ALDRIG gå vidare i livet med dig själv och ha det där på ditt samvete. För han var ju så kär i dig just då och du i honom. Bråka det gör alla, även om det för en del är större och för en del mindre. Utomstående har egentligen ingenting med det att göra, även om jag nu öppnat mig totalt bara för jag vill lätta på hjärtat eller vad man nu ska kalla det. Jag har haft 2 jobbiga veckor och jag är tacksam till tusen att jag haft dom vänner jag haft, tack och jag kommer alltid ALLTID finnas på eran sida! Vi är människor allihopa. Som min pappa suttit och predrikat för mig efter mina sjukliga beteenden när det gäller påhitt om systrar och annat tjafs: LJUG ALDRIG MER! En kvinna som ljuger är det fulaste som finns. My new lina. Jag vet att jag haft problem och en sjukdom, men jag är en människa med starka känslor och medkänsla för ALLA. Jag skäms över mina misstag och jag förstår att vissa personer inte litar på mig alls, men jag känner mig här med lättad över att peder tallberger mitt allt och min pappa, fått mig på rätt spår här i livet. Jag älskar honom till tusen. 

Lite tillägg: en till sak det är att jag ljugt om att vara en "sara petterson". Anledningen? jag träffade oskar sjödin och andre westberg på stan, dagen efter jora hade varit på kårfesten. Dom frågar mig om jag var tillsammans med jora, när jag svarar ja så börjar dom skratta. Sen sa dom "du kanske borde ha lite mer koll på din kille, han såg ganska nöjd ut där på dansgolvet med sitt tafsande och kyssande". Även om jag inte längre känner dessa två personer så är det klart att jag blev nojjig. Efter att ha gjort en msn samt 360 och kallat mig för "sara" så påstog jag att han tafsat samt strulat med "mig" och han sa nej såklart. ringde till mig osv. jag fick mest panik och sen när jag lugnat ner mig så försökte jag få fram på alla sätt och vis, men misslyckades. Till slut tvingade han mig att erkänna och då sa jag hela sanningen. Sen sa han att jag skämt ut honom inför mina kompisar när vi lekt leken "jag har aldrig" då han fått dricka när vi sagt "jag har aldrig varit otrogen", fast, undra om han hade gjort det även om jag inte hittat på den här sara petterson? eftersom han erkänt sig ha strulat med två andra tjejer under vårat förhållande. Vet ni vad det kusliga är? Jo att en av tjejerna hette sara. Och att ett strul var på just den där kår festen..

Sen det här om att jag hittat på en stora syster, det har egentligen inget med vårat förhållande att göra men jag ska bara berätta. Jag minns inte när och varför vi gjorde den här lunarn, men har tänkt efter och om jag inte mins fel så var det för att se om pierre skulle kunna ragga på henne. Haha, det gjorde han dels också, fast diskret. Men sen såg vi det bara som en kul grej, min syster höll på att skriva med den och till den och camilla (gris) var också med och skrev till den. Sen har vi bara haft den, ingen speciell anledning, kändes bara sjukt om vi skulle erkänna det. Sen har vi haft den för att få ur hemligheter ur folk osv. fast inget livsviktigt. Och ja, jag vet att det är helt sickt, men ja det har som sagt inte påverkat någon person eller relation. Jag har raderat den nu osv. det var ju självklart pinsamt och när det kom fram vid matbordet så försökte jag och min syster självklart släta över det, fast fine, lika bra att sanningen kom fram annars hade jag bara fått skriva det här.

Och så en sista sak jag ska berätta. Som alla säkert vet så har jag haft mina bråk med katja, det mesta blev vell efter att hon och några andra (orkar inte nämna några namn) snodde min mobil telefon med abonnemang och ringde från och hade roligt åt. Till slut erkände iaf leyla att hon, katja och ida ringt från den osv. sen skulle folk betala en ny telefon osv men shit same det är inte det som är grejen nu. Jag och katja har iaf bråkat om det och något annat jag inte ens kan minnas, under bråken har mkt om våra familjer kommit på tal. Sen hade min pappa träffat katjas mamma på krogen i bommen, då hade hennes mamma börjat skrika att jag var en jävla horunge som hade porrfilmer osv. pappa vart rasande och sen slängde dom ut henne därifrån. Där efter hade massa gubbar där börjat prata om att dom vart inne och sett katjas mamma på en hemsida där hon "vikt ut sig" och tydligen hade någon video. Sen kollade jacke och ida upp det där, sen när vi satt och snackade vid maten en gång så började pappa mala på om det där hon sagt om våran familj och om mig. Sen tyckte vi att vi skulle göra en lunar, så jora och jag gjorde tillsammans en sån där medlems grej på den där sidan och sen las bilder och annat shit ut. Jävligt onödigt när man tänker på det i efterhand, men thats life, jag tycker vi gjorde fel speciellt jag. Sen har det där plågat mig för det mesta, katja är en jätte rolig och chyst tjej även om vi båda gjort massa fel mot varandra. För er som inte tror mig, kom och kika på sms på min mobil som handlar om det där. Jag tänker fan inte ljuga om det där! Så är det bara.


Så, varsegod. Hoppas det var njutbart. Jag lina tallberger har här med erkänt och stått för alla mina fel och brister. Jag hoppas nu inte på respons eller medhållning, det här är bara verkliga livet och ingen jävla politik shit. Jag hoppas mest på att personer som betyder något i mitt liv och personer som inte ens känner mig ska kunna lita på mig, annars så hoppas jag bara att ni förstår min ånger och min ångest. Jag har varit beredd till självmord och jag har begärt flera gånger att få flytta till en ny stad. Men näe, man m åste stå upp för vad man gjort här i livet har jag fått lära mig. Dags att gå vidare, ni som stått och står kvar på min sida: JAG GER ER ALL MIN KÄRLEK. nu ska jag prata i telefon med en liten person som snart ska ringa mig.

OBS: Jag älskar fortfarande jora för mina känslor för honom är på riktigt och jag såg honom som en del av min familj. Jag har sårat honom och lurat honom, men han har också gjort fel - men eftersom du betyder så jävla mkt för mig ber jag dig här med om förlåtelse, av hela mitt hjärta. Jag önskar dig all lycka i livet, och som du sa när du grät mot min axel den onsdagen - jag kommer alltid minnas dig.

 
ANNONS
 
Ingen bild

K

29 juni 2007 12:10

Du borde verkligen gör nånting åt din svartsjuka, det är den som är det grundläggande i hela den här historien!
Hör på dig själv; du gör "fejklunars" och "fejkmsner" för att KONTROLLERA dina killar. Likadant var det ju med Pierre.

Trots att du gillar dig själv och ditt utseende verkar du vara så sjukt osäker inuti, det syns i hur du handlar. Ett tips är boken "självkänsla nu" läs den och sluta förstör ditt och andras liv.

 
Ingen bild

m

29 juni 2007 13:18

helt sjukt.. jag trodde på joras version av det hela men när jag läser det här så tror jag på dig faktiskt..det verkar som om att jora inte riktigt har vetat om allt eller trott på allt.. menmen

 
Ingen bild

Anonym1

29 juni 2007 14:09

Jag måste bara få fråga en sak...du skriver att då Jora slängde in dig i skyltfönstret så gick larmet? då borde ju polisen/securitas kommit...såg dom inte lr hörd erat bråk ?? tycker det låter lite långsökt.

 
Ingen bild

m

29 juni 2007 16:54

fel att bara berätta för jora från början att du inte har någon syster, istället för att leva dig in dina egna lögner om henne

 
lilla jag

lilla jag

29 juni 2007 18:31

Hej... jag tycker det är så tråkigt att du ska hamna i de mest onödiga situationer! Livet är jättetungt ibland, men som du säger så lär man sig något och kommer att göra bättre beslut längre fram i livet... Jag önskar dig allt gott i livet och folk som inte har bättre att göra än att snacka skit kommer till slut finna sig själv ensamma och olyckliga. Modigt av dig att blotta dig såhär tycker jag. Det finns folk därute som är beredda att älska dig lika mycket, som du är beredd att ge. Jag hoppas du snart hittar någon sån. :)

http://-

 
Ingen bild

Hay

29 juni 2007 23:30

För det första, så har du visst legat med jacke.. han har sagt det till mig och andra av mina kompisar... och en kille vid hans ålder ljuger inte om något sånt..
För det andra så tycker jag att era bråk är alldeles för mkt, och onormalt..alltså.. det var på tiden att det tog slut mellan er..
För det tredje så tycker jag att du har dig själv att skylla på , för det ni hade kallas kanppast en kärleksfull förhållande... utan mer svek, lögner och otroghet....du har dig själv att skyla pga av alla lögner, vem gör så liksom? :S så jävla sjukt.. och dumåste stå upp för dina egna problem opch sluta skylla ifrån dig eller skicka vidare det till några andra, som ex din pappa..
MEN jag måste tilläggga att det där med emma och jora..... det var så himla onödigt mot dig.. för det är ingen värd..verkligen lågt av alla de..och en annan sak att jora spottat på dig osv osv är osckå onödigt.. för alltså, han har en annan ex som vart otrogen mot han.. men som sagt jag vet inte om du framkallade det.. men han borde ha varit en man och gått ifrån dig bara, istället för allt det där.. och en sak.. om den där killen på subway.. till och med han har erkänt att du flörta med han, och jag var där och kan bekräfta det..:S
Tycker nu att ni borde sluta skriva såna här fjanterier och gå vidare ..........upphör era kontakt toch låta allt bråk svallna!!!!

 
Ingen bild

usch

30 juni 2007 01:16

du är fan patetisk. för det första så är det redan kört att försöka reda ut alla misstag du gjort i ditt liv, och för det andra så kommer du göra tusen till så osäker och ensam som du är. du reder inte ut något alls genom att skriva sådär, du snarare skämmer ut dig ännu mer. finner inga ord för att beskriva dig, och det är tyvärr inget possitivt. BLÄ !

 
Ingen bild

hay

30 juni 2007 13:22

varför har du inte kvar min kommentar för?:O

 
Ingen bild

anonym

30 juni 2007 14:36

jag tycker att dendär jävla emma holmer kan dra åt helvete. fyfan lina, tycker så synd om dig. jag vet inte vad jag skulle göra om min bästa vän gick och sa saker om mig.. ojoj...

 
Ingen bild

Ninah

30 juni 2007 16:03

Jag förstår hur du känner dig, Lina.
Det där med den påhittade systern förstod jag för länge sedan, men som du säger- Alla begår misstag och är värda ytterligare en chans.

 
Ingen bild

Jonas

30 juni 2007 16:12

"Vi kom fram till att vi skulle anmäla kristian för förtal" Men snälla människa, tror du att polisen bryr sig om ett litet fjortisbråk? Det verkar ju inte troligt att en vuxen man som din pappa skulle komma på något sådant... Finns nog bättre saker att utreda och ta upp i domstol. Herregud, vakna!

 
Ingen bild

kllllll

30 juni 2007 18:52

lina jag tror på dig i det här!!!

 
lina tallberger

lina tallberger

30 juni 2007 20:05

Anonym1: Jo men när det började tjuta tog majer mig åt ett håll och jora gick åt ett annat.

jonas: det är ett allvarligt brott man gör genom "förtal".

och du som påstår att jag inte borde gått till min pappa, varför inte det? hes the man licksom. stöd som stöd.

http://www.linuslina.bloggagratis.se

 
Ingen bild

klll

30 juni 2007 21:34

själv tycker jag lina gör allting rätt här. hon villa ha stöd, vem är då bättre än sin egen mamma/pappa ? det är även brottsligt att gå runt o påstå falska saker, om det kan skada den åpersonen det handlar om ! lina gör allting rätt, varför tror ni på jora? LINA ÄR GENOM SNÄLL! hon är bland dom bästa jag vet om, hon är ödmjuk och allting sånt

 
Ingen bild

Jonas

30 juni 2007 22:15

Men snälla Lina, ett fjortisbråk. Don´t think so. Är du helt jävla pantad?

 
lina tallberger

lina tallberger

1 juli 2007 02:06

men snälla du jonas, är det något fel på dig? det är brottligt! stick och brinn

http://www.linuslina.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Hon

1 juli 2007 16:22

Jag vet inte riktigt vad man ska tro, på det Jora säger eller det du säger? När jag läste hans version tyckte jag att den verkade trovärdig, men nu när jag fått läsa din, som är till stor del anorlunda, så är den nästan mer trovärdig.
Vad jag förstått så är du ganska osäker på dig själv när det gäller killar och förhållanden. Du verkar vara en jättesnäll tjej för övrigt, men din svartsjuka får du nog ordna upp. Jag är nog minst lika svartsjuk och jag har kollat upp min pojkvän på msn jag med. När det händer har svartsjukan gått över gränsen och det visar att det inte finns någon tillit.
Hoppas i alla fall att ditt nästa förhållande går kanon, för det är du värd!

 
Ingen bild

gammal fd. vän till lina

1 juli 2007 16:28

men hur patetisk är du egentligen? du ljuger så du tror på dig själv och du förstör dina kompisar så dom går på dina patetiska lögner om ALLT. hoppas dom inseer att du är ett svin. du kommer säkert mogna någongång men det ser ut att ta tid.. du är hemsk

 
Ingen bild

anonym

1 juli 2007 18:51

jag tycker att det var starkt av dig att skriva om det här, det visar att du är ett steg på väg eftersom du kan stå för det du har gjort. alla gör misstag. och jag tror att dina misstag gjorde du inte för att skada någon utan de gjorde du omedvetet för att du är osäker på dig själv. du måste tro på
dig själv! jag tycker varken att du eller jora gjort rätt i det här fallet, så det handlar inte om att stå på någons sida. och alla ni som håller på och skriver en jävla massa dumma kommentarer skriv dom till jora också då, båda har gjort lika mycket fel, försök sätt er in i andras situationer istället för att bara dömma. jag känner varken dig eller jora men jag hoppas att det löser sig. hoppas att det går bra i fortsättningen!

 
Ingen bild

anonym

3 juli 2007 00:11

shit, så jävla patetiskt! du kommer fan aldrig vakna, synd att du inte inser dina rykten & att du aldrig tar lärdom av vad du gör, pinsamt! det är inte bara jag som tycker du är fet-jävla-fjortis!

 
Ingen bild

Johanna

7 juli 2007 23:34

Tycker det var jätte modigt av dig lina att skriva bloggen, och det jora gjorde mot dig var så jävla fegt, tror absolut på din version av det hela, bra jobbat tjejen!! =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lina - 20 januari 2008 16:23

NUMERA BLOGGAR JAG HÄR: HTTP://WWW.LINATALLBERGER.WEBBLOGG.SE kram kram ...

Av lina - 20 januari 2008 12:30

Bye bye bloggagratis =D

Av lina - 18 januari 2008 15:39

Vaknade imorse, kunde inte kliva upp utan låg kvar och tittade i taket i över en timme. Hade fruktansvärt svårt att somna inatt, låg och grät hela tiden utan att riktigt fatta varför. När jag klev upp grät jag igen, hela tiden. När jag pratat med mam...

Av lina - 17 januari 2008 23:01

Jag håller på att bryta ihop innom mig, på riktigt. Någonting händer med min kropp och det finns ingen gnista alls, det är som att man blivit lämnad sist kvar på jorden. Alla ansikten ser inte något i dig endå, alla bara går där och skrattar för dom ...

Av lina - 17 januari 2008 21:06

5 saker du ser fram emot:- min och andreas lägenhet vi ska köpa - min 18 års dag - körkortet plus bilen - sommarlov - alla festligheter jag och girlsen ska besöka med vanen   5 saker du har på dig just nu: - syrrans mjukisar - bh - andreas peak tröja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se