Direktlänk till inlägg 28 juni 2007

softar kväll

Av lina - 28 juni 2007 22:41

här sitter jag och äter min favorit skinka och dricker vatten =) Vad har jag gjort ikväll? Nja läst veckorevyn, umgåtts med syrran och för det mesta pratat i telefon med tobias. Haha, jag har tydligen träffat honom hemma hos jora på någon fest, utan att minnas. Men han är en söt kille det vet jag iaf =D haha! Hm, först ville han att jag skulle åka med till östersund och bo på hotell med honom, fööör kort varsel för mina föräldrar kanske (!) men har lovat honom att vara med han på söndag =) trevlans.


vad ska jag göra resten av natten? Mja, jag ska kicka en film strax tänkte jag och prata i telefon. Det är skööönt med telefonprat, men näe vad jag babblar på om ingenting nu. Är på bra humör och ser fram emot morgon dagen, trala =)kram från lilla jag, en myre bo

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lina - 20 januari 2008 16:23

NUMERA BLOGGAR JAG HÄR: HTTP://WWW.LINATALLBERGER.WEBBLOGG.SE kram kram ...

Av lina - 20 januari 2008 12:30

Bye bye bloggagratis =D

Av lina - 18 januari 2008 15:39

Vaknade imorse, kunde inte kliva upp utan låg kvar och tittade i taket i över en timme. Hade fruktansvärt svårt att somna inatt, låg och grät hela tiden utan att riktigt fatta varför. När jag klev upp grät jag igen, hela tiden. När jag pratat med mam...

Av lina - 17 januari 2008 23:01

Jag håller på att bryta ihop innom mig, på riktigt. Någonting händer med min kropp och det finns ingen gnista alls, det är som att man blivit lämnad sist kvar på jorden. Alla ansikten ser inte något i dig endå, alla bara går där och skrattar för dom ...

Av lina - 17 januari 2008 21:06

5 saker du ser fram emot:- min och andreas lägenhet vi ska köpa - min 18 års dag - körkortet plus bilen - sommarlov - alla festligheter jag och girlsen ska besöka med vanen   5 saker du har på dig just nu: - syrrans mjukisar - bh - andreas peak tröja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se