Direktlänk till inlägg 28 juni 2007

grå dag

Av lina - 28 juni 2007 18:31

Hm, inatt låg jag och pratade i telefon med skåningen! Haha, ja det var nästan läskigt vad likt han lät johan. Näe men calle är en go pojke det, tack för dom gulliga sms:en också =)


Imorse blev jag väckt halv 8 av att mamma måste till tandläkaren så jag fick masa mig upp och vara barnvakt. Fast jag somnade självklart, men blev väckt hela tiden och vid 11 försökte jag kliva upp. Yr och trött som satan var jag, och folk vägrade sluta skicka sms och skrika o härja.. Ja men när jag väl vaknat till liv hoppade jag i duschen innan jag gjorde mig klar och tog bussen in till stan. Kvart över 2 mötte jag camilla på stan, vi vandrade till vero moda där camilla köpte lite kläder, vidare in på MQ och sen till H&M där jag hittade pennkjolen jag vart så kåt på i fredags =) Efter lite inköp vart det en cigg och lite donken mat. Har fan inte ätit mc donalds på flera veckor, jag har gått ner 11 kilo =D haha! Ajaa, sen vart det lite mer cigg innan vi gick till navet. Träffade Idaelita och ida där, snackade på med dom ett tag. Träffade pierre där också, hm  sen var det inget mer. Tog halv 5 bussen hem, åkte på ica med mamma (köpte lite tidningar, haha) och sen hem. Har ätit lite nyttig mat och nu lockar syrran håret på mitt rum och jag är data nörd.


Näe nu ska jag ge er lite fler bilder sen helgen osv =)Kram från en glad myre bo


fuck yeah, jag är på g!


Jag och carro på bussen =)

Jag äter en köttbulle (haha ser ut som en dalmatin på armarna =D hahaha)
Tommy och Pato dricker och spelar kort =)

Jag med mina kassar =D haha

Camilla och jag grillar =)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lina - 20 januari 2008 16:23

NUMERA BLOGGAR JAG HÄR: HTTP://WWW.LINATALLBERGER.WEBBLOGG.SE kram kram ...

Av lina - 20 januari 2008 12:30

Bye bye bloggagratis =D

Av lina - 18 januari 2008 15:39

Vaknade imorse, kunde inte kliva upp utan låg kvar och tittade i taket i över en timme. Hade fruktansvärt svårt att somna inatt, låg och grät hela tiden utan att riktigt fatta varför. När jag klev upp grät jag igen, hela tiden. När jag pratat med mam...

Av lina - 17 januari 2008 23:01

Jag håller på att bryta ihop innom mig, på riktigt. Någonting händer med min kropp och det finns ingen gnista alls, det är som att man blivit lämnad sist kvar på jorden. Alla ansikten ser inte något i dig endå, alla bara går där och skrattar för dom ...

Av lina - 17 januari 2008 21:06

5 saker du ser fram emot:- min och andreas lägenhet vi ska köpa - min 18 års dag - körkortet plus bilen - sommarlov - alla festligheter jag och girlsen ska besöka med vanen   5 saker du har på dig just nu: - syrrans mjukisar - bh - andreas peak tröja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se