Direktlänk till inlägg 28 juni 2007

en jädrans bloggare

Av lina - 28 juni 2007 00:29

Ja det är vad jag är, och snygg är jag. Nej då nu ska jag sluta flumma. Jag är bara så jävla glad just nu, när en person informerade mig om "en liten brud i sliskigt blondt hår och skinn jacka" gjort sitt. Nu har jag min stolthet i behåll, det är DU som ska skylla dig själv nu =D hahaha, fuck yeah. Du gräver din egna grav, ständigt, rätt åt dig.


Ja nu måste jag berätta en jobbig sak, mina cigg är slut, igen =( Eller jag har EN kvar och blää jag fattar inte hur dum jag är som började röka över huvud taget. Ska snart hoppa i säng, prata i telefon med en viss person (med stake och vett i skallen) sen ska jag sova. Imorgon ska jag åka till stan och ta en kaffe med camilla, på kvällen blir det supning förmodligen. Nice det, hoppas på det bästa.


men kommentera mina miljoner bilder FFS! =)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lina - 20 januari 2008 16:23

NUMERA BLOGGAR JAG HÄR: HTTP://WWW.LINATALLBERGER.WEBBLOGG.SE kram kram ...

Av lina - 20 januari 2008 12:30

Bye bye bloggagratis =D

Av lina - 18 januari 2008 15:39

Vaknade imorse, kunde inte kliva upp utan låg kvar och tittade i taket i över en timme. Hade fruktansvärt svårt att somna inatt, låg och grät hela tiden utan att riktigt fatta varför. När jag klev upp grät jag igen, hela tiden. När jag pratat med mam...

Av lina - 17 januari 2008 23:01

Jag håller på att bryta ihop innom mig, på riktigt. Någonting händer med min kropp och det finns ingen gnista alls, det är som att man blivit lämnad sist kvar på jorden. Alla ansikten ser inte något i dig endå, alla bara går där och skrattar för dom ...

Av lina - 17 januari 2008 21:06

5 saker du ser fram emot:- min och andreas lägenhet vi ska köpa - min 18 års dag - körkortet plus bilen - sommarlov - alla festligheter jag och girlsen ska besöka med vanen   5 saker du har på dig just nu: - syrrans mjukisar - bh - andreas peak tröja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se