Direktlänk till inlägg 27 juni 2007

lite mer bilder från midsommar

Av lina - 27 juni 2007 20:38

haha jag och camilla är morgon trötta. speciellt jag i joras mammas mjukis brallor och fula märken på armarna =(

sommar bild på macke, linus och jeff =)

Pato och jag vill sova ifred men det är för mkt begärt! =O

haha camilla och katja är inte stadiga där =O


pato visar hur man använder hans mobil =P JÄTTE INTRESSANT

 
ANNONS
 
Ingen bild

anonym

27 juni 2007 23:32

Har du tagit bort bloggen om din syster? :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lina - 20 januari 2008 16:23

NUMERA BLOGGAR JAG HÄR: HTTP://WWW.LINATALLBERGER.WEBBLOGG.SE kram kram ...

Av lina - 20 januari 2008 12:30

Bye bye bloggagratis =D

Av lina - 18 januari 2008 15:39

Vaknade imorse, kunde inte kliva upp utan låg kvar och tittade i taket i över en timme. Hade fruktansvärt svårt att somna inatt, låg och grät hela tiden utan att riktigt fatta varför. När jag klev upp grät jag igen, hela tiden. När jag pratat med mam...

Av lina - 17 januari 2008 23:01

Jag håller på att bryta ihop innom mig, på riktigt. Någonting händer med min kropp och det finns ingen gnista alls, det är som att man blivit lämnad sist kvar på jorden. Alla ansikten ser inte något i dig endå, alla bara går där och skrattar för dom ...

Av lina - 17 januari 2008 21:06

5 saker du ser fram emot:- min och andreas lägenhet vi ska köpa - min 18 års dag - körkortet plus bilen - sommarlov - alla festligheter jag och girlsen ska besöka med vanen   5 saker du har på dig just nu: - syrrans mjukisar - bh - andreas peak tröja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se