Direktlänk till inlägg 27 juni 2007

ett litet tillägg

Av lina - 27 juni 2007 19:47

..jag är inte kär i någon person och jag blir inte kär i en person efter att ha haft sex med den. That's it, så du din fuckade idiot som skriver shit på din blogg: skaffa ett liv att blogga om istället för att blogga om mig. Och du vet vem du är, fucker.


och till er andra som lägger sig i: Jag är den jag är och jag har gjort misstag i mitt liv, det har alla gjort, snacka inte skit om en person ni inte känner. Vad som står i text på internet är inte mänskligt att dömma efter.


http://www.lunarstorm.se/lna/galleri/1143 <- en liten film från midsommar

http://www.lunarstorm.se/lna/galleri/1142 <- en till film från midsommar

http://www.lunarstorm.se/lna/galleri/1141 <- haha ennu en film

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lina - 20 januari 2008 16:23

NUMERA BLOGGAR JAG HÄR: HTTP://WWW.LINATALLBERGER.WEBBLOGG.SE kram kram ...

Av lina - 20 januari 2008 12:30

Bye bye bloggagratis =D

Av lina - 18 januari 2008 15:39

Vaknade imorse, kunde inte kliva upp utan låg kvar och tittade i taket i över en timme. Hade fruktansvärt svårt att somna inatt, låg och grät hela tiden utan att riktigt fatta varför. När jag klev upp grät jag igen, hela tiden. När jag pratat med mam...

Av lina - 17 januari 2008 23:01

Jag håller på att bryta ihop innom mig, på riktigt. Någonting händer med min kropp och det finns ingen gnista alls, det är som att man blivit lämnad sist kvar på jorden. Alla ansikten ser inte något i dig endå, alla bara går där och skrattar för dom ...

Av lina - 17 januari 2008 21:06

5 saker du ser fram emot:- min och andreas lägenhet vi ska köpa - min 18 års dag - körkortet plus bilen - sommarlov - alla festligheter jag och girlsen ska besöka med vanen   5 saker du har på dig just nu: - syrrans mjukisar - bh - andreas peak tröja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se