Direktlänk till inlägg 15 juni 2007

fukkkkkt uuupp

Av lina - 15 juni 2007 00:52

hej-åh-hå.. helvete vad jag flög i backen idag på hopptävlingen =( det gjorde ont och jag grinade, jag låg i en vattenpöl helt dyngsur och massa folk överallt.. damn it, vilken underbar dag.. INTE! frös som en idiot och grinade hela tiden, allt jag ville var att vara med min älskling! Sen regnade det så mycket och jag ramlade av 2 gånger.. Orkar inte blogga något mer idag, jag har sån lust att bara dööö!

seriöst, nu när allt är ett helvete - ALLT - varför ska jag då fortsätta? jag ska låta det gå som det går.


dagens populäraste ord: dö - döda


ska blogga mer imorn, men internet hemma har fukkat sig så det finns ingenting att göra hemma!!! tack mamma, pappa och ida för att ni stöttar och finns för mig <3

 
ANNONS
 
Ingen bild

mawecom

15 juni 2007 10:09

Jag kommer alltid att stötta dig, hoppas du tror mig....

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lina - 20 januari 2008 16:23

NUMERA BLOGGAR JAG HÄR: HTTP://WWW.LINATALLBERGER.WEBBLOGG.SE kram kram ...

Av lina - 20 januari 2008 12:30

Bye bye bloggagratis =D

Av lina - 18 januari 2008 15:39

Vaknade imorse, kunde inte kliva upp utan låg kvar och tittade i taket i över en timme. Hade fruktansvärt svårt att somna inatt, låg och grät hela tiden utan att riktigt fatta varför. När jag klev upp grät jag igen, hela tiden. När jag pratat med mam...

Av lina - 17 januari 2008 23:01

Jag håller på att bryta ihop innom mig, på riktigt. Någonting händer med min kropp och det finns ingen gnista alls, det är som att man blivit lämnad sist kvar på jorden. Alla ansikten ser inte något i dig endå, alla bara går där och skrattar för dom ...

Av lina - 17 januari 2008 21:06

5 saker du ser fram emot:- min och andreas lägenhet vi ska köpa - min 18 års dag - körkortet plus bilen - sommarlov - alla festligheter jag och girlsen ska besöka med vanen   5 saker du har på dig just nu: - syrrans mjukisar - bh - andreas peak tröja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se