Direktlänk till inlägg 2 juni 2007

stabiliteten i klackskor en fredagkväll

Av lina - 2 juni 2007 12:42

Här sitter jag halvnaken i joras soffa, han och majer sover och mitt hår står rakt upp (!) och då tyckte jag att det var ett bra "blogg tillfälle"... nej fråga mig inte mer än så, eller nått?


Ja iaf så fixade jag mina naglar igår, jag och emma hade "smink party", som kristian kallade det, på balkongen. damn it vad fint väder det var! Sen pratade jag och umgicks med dom smurfarna innan dom stack sin kos. Jag började klä på mig, sminka mig och fixa håret. Jag vart jätte snygg tycker jag själv =) Sen kom jora hem från jobbet, stressade i sig andra kläder sen åkte vi till stan. Jora och jag började tok tjafsa inne på 1891, fast till slut erkände han att han gjort fel och sa förlåt flera gånger. Sen var jag jätte sur när vi mötte majer. Vi gick på Charm o tog en kaffe var, sen åt jag och jora en macka till middag. Efter att jora verkligen kämpat lite så vart jag glad igen, kan inte hålla mig för skratt när han ska försöka vara snäll =) Ja sen så vandrade vi till bilen, åkte på bolaget i bydalen. Jag och majer vi dunkade musik och vinkade till okända personer =) Nja sen när jora var klar så åkte vi o släppte av majorski på navet. Sen drog vi full rulle mot njurunda, vi hade lovat att handla åt mamma.


Väl hemma hos mig så hade felicia snott lappen med allt vi skulle handla så mamma fick skriva en ny.. lika lång.. Sen åkte jora och jag till kvissle, delade av listan o la på ett kål. När vi äntligen var klar med handlingen så åkte vi o lämnade det o sen drog vi direkt till hamnen. Jora var så seeeeeeg på att byta om, som vanligt! Men till slut hade han bytt om o vi kunde åka för att hämta upp majer och antonio på navet. Sen gasen i botten mot ljustadalen.. yaoo..! Där vart jora lite grinig pga. en liten sak.. fast det gick bra endå =) Emme fyllde 18, ganska mycket folk som var där. As rolig förfest om jag får säga det själv! Körde inte så mycket sanning eller konka jag, haha, vart mest halsa endå. Kvart i 11 hoppade ett gäng på bussen mot stan, pappo inbillade sig att jora snott hennes hundring och öl så han stog och roade sig med henne =D haha guud vad sur hon blev, även fast hon skrattade. Sen sjöng vi "lite".. haha vi gapade som idioter om jag ska vara ärlig.. När vi anlände på navet så var kvällen slut för stackars macke, pävi fick komma o hämta honom.


När det var avklarat så drog jag o tjejerna mot stan. Alla stack in på 360 men jag och katja vi stog inne på irish och smörade för vakten.. då säger vakten: "men hurrudu, förresten, dina bröst distraherar mig i mitt arbete. ha-ha-ha" mjaa katjas 40kronor lockade inte honom. Men sen tror jag att vi träffade danne där, stog och snackade med honom hur länge som helst? Han berättade roliga saker om att det var han som lärde jora hur man skulle klä sig. haha! Njaa sen drog katja till alecks o jag drog in på 360 med gris! Från början satte vi oss på toaletten och drack upp mina kvarstående öl och cider, när det var avklarat dansade vi som idioter typ.. minns fan att jag träffade lite folk där, som man kände igen. Camilla var spritprinsessan hela kvällen, och jag spritprinsessans kompis. hahaa.. drack någon cider, spillde ut någon cider? jaja sen kommer den där snygga vakten fram och börjar snacka med mig, han skriver en lapp med sitt nummer o säger att han vill gå ut o fika med mig o shit. haha blir generad av alla komplimanger.. Fast sen säger jag ju självklart att jag har jora, som är mkt snyggare än honom =) Nja sen när dom stängde så försökte jag bli av med dom två jobbigaste killarna i världen, dom vägrade låta mig vara. "amen vadå du tror att du är en sån där som har lätt för sig" "näe vadå jag har vell inte sagt nått?!" "skit samma du är en sån som har jävligt lätt för dig iaf ska du veta" haha jag fattade ingenting. Sen kom den där vakten igen och shasade bort dom, huah jag har blivit sexuellt trakasserad, bläbläbläbläbläbläblä jag hatar killar som beteer sig sådär.. kan man bara få vara?


Sen fick jag skjus till max där jag skulle träffa jora, majer och antonio. Jora hade stängt av sin mobil hela kvällen o jag hade ringt som en tok, fick typ damp på honom! Ja självklart hade han somnat på bordet.. Snackade med alex olsson o macke fridlund istället, sen fick vi bära ut jora. Jag och antonio stack in o köpte en sallad, fast han köpte bullar? hahahaha så skön kille. Vi vandrade hem till jora sen däckade alla i hans säng.. stört skönt!


Imorse vaknade jag av majers kraftfulla snarkningar, hahaha! Drack två stora glas vatten innan jag somnade om igen. Sen har jag pratat lite med bakfulla jora som har lite ont i huvudet =) Förmodar att jag måste väcka honom snart, så vi kan göra något av denna soliga dag! Ikväll kanske det blir utgång igen, om det är nån som ska ut, annars blir det mys med min älskade joris <3kram från en hungrid dagen efter myre bo

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lina - 20 januari 2008 16:23

NUMERA BLOGGAR JAG HÄR: HTTP://WWW.LINATALLBERGER.WEBBLOGG.SE kram kram ...

Av lina - 20 januari 2008 12:30

Bye bye bloggagratis =D

Av lina - 18 januari 2008 15:39

Vaknade imorse, kunde inte kliva upp utan låg kvar och tittade i taket i över en timme. Hade fruktansvärt svårt att somna inatt, låg och grät hela tiden utan att riktigt fatta varför. När jag klev upp grät jag igen, hela tiden. När jag pratat med mam...

Av lina - 17 januari 2008 23:01

Jag håller på att bryta ihop innom mig, på riktigt. Någonting händer med min kropp och det finns ingen gnista alls, det är som att man blivit lämnad sist kvar på jorden. Alla ansikten ser inte något i dig endå, alla bara går där och skrattar för dom ...

Av lina - 17 januari 2008 21:06

5 saker du ser fram emot:- min och andreas lägenhet vi ska köpa - min 18 års dag - körkortet plus bilen - sommarlov - alla festligheter jag och girlsen ska besöka med vanen   5 saker du har på dig just nu: - syrrans mjukisar - bh - andreas peak tröja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se