Alla inlägg under maj 2007

Av lina - 19 maj 2007 16:07

Jaha kompisar, igår kväll satt jag och lärde mig spela poker tillsammans med jacka, jora och mamma. Damn it, jag var ju faktiskt ganska bra! Sen sista omgången spelade vi om 400 spänn, jag låg bra till i början men sen sket det sig.. haha! Jora han vann, men spela roll för han, jacke och mamma var as packade innan allt var klart.. Jag och syrran vi skämdes ju bara av att stå där! Haha men dom hade as roligt dom, skrattade åt ruter och rökte fimpar.. Drog snusk skämt och allt, ja jag förstår ingenting.

Jora och jag hamnade ju i min säng till sist, var annan minut kom ida och jacke in för att slå jora på hans rumpa! Haha, mongosar allihopa.. Men jag somnade till sist, på joras arm.. Joras arm är mycket mysigare än min kudde.


Så imorse var alla utom jora bakfull, och jag var som att jag också druckit.. För jag var så jävla trött! Men det fixade sig, även fast jag fick fetaste mag knipet efter frukosten. Jora stoltserade med att släppa ut dream love i hagen, duktig joris =p Sen har det inte hänt så mycket mer.. Som jag vill dela med mig av vill säga. Det sista jag ska nämna är min kärlek för jora, han är det bästa som hänt mig här i livet och utan honom är det för mig inte värt att vandra vidare. Jag älskar honom av hela mitt hjärta, på riktigt, jag skulle aldrig i hela mitt liv göra honom något ont. mitt hjärta.


Nu ska jag köpa strumpbyxor, ikväll ska vi dricka! Jag vet att jag syndar mot min vita månad, men bara en enda gång då.. Dessutom behöver jag dränka mina jobbiga känslor i spriten, det kan ju bara gå på två sätt: glömmer bort för några timmar eller så blir det tusen gånger värre och jag kanske mördar en viss person bara för att..


kram från en tårögd men jävligt kär myre bo

ANNONS
Av lina - 18 maj 2007 22:14

Så nu har halva kvällen passerat, jag var ute och red på carina efter att jag tagit en tupplur. Jag var allmänt trött och odräglig, så det vart bara en halvtimme.. Lika bra det annars hade jag vell somnat, helt förstörd var jag!


Efter det så slängde jag i brun färgen i håret, medans den verkade så kom jora. Vi satt inne på idas rum med henne och jacke, allmänt flumm? Sen har jora och jag hjälpt till med middagen (jora trodde han var bra när han gjorde en prydnads tomat i mitten haha) och näe det var inte jora som gjorde mest. Sen vart det middag med familjen, trevligt.


Jora, mamma och jacke lurade mig att jora åkte hem för en halvimme sen för att han var arg på mig.. Åh vad förtvivlad jag blev, ringde och sms:ade som en idiot och han tryckte bort mig. Men nu har jag förstått att dom driver med mig, för jag såg joras bil komma tillbaka. Så nu sitter dom och tror dom kan lura mig, haha men det är jag som driver med dom =) Jag har precis satt i slingorna i håret, aj vad ont det gjorde med slinghättan.. Ska ner och spela poker med jacke, mamma, pappa, jora och ida. Tydligen så ska vi satsa en 20a var, haha jag är ju pankt? Fuck that, jag lurar dom igen =D


kram från en tuggummituggandes myre bo med slinghätta på huvudet

ANNONS
Av lina - 18 maj 2007 13:58

Sådär nu har jag vart en effektiv och duktig flicka, kirrade städningen på noll tid och bäddade därefter sängen. När jag var redy with my room så hoppade jag in i duschen och när det var överstökat så fixade jag mina fötter och annat tjoffs.


Nu sitter jag här påklädd med flätat hår (som fortfarande är fuktigt), lyssnar på håkan hellström och tuggar tuggummi. Jag ska sitta här en stund tänkte jag, vänta ut den närmaste timmen och hålla ett litet öga på felicia som leker i rummet snett framför mig.


Ikväll vet jag inte alls vad jora och jag ska göra, hoppas vi inte slösar bort all tid på något tråkigt. Vad ska ni göra ikväll? Come on, det känns som att det inte finns någonting att göra på helgerna när man inte vill festa.. Tjollahopp, jag vill att det ska vara varmare idag!! Det är så kallt ute att jag inte vågar mig utanför dörren.. ännu.. Men snart måste jag dra på mig ridkläderna och rida ut i skogen på carina, undra sa flundra om hon är på tårna idag... huuuah jag har låtit henne vila i 3 dagar nu, hon kommer springa all världens väg med stackars mig! Men frukta ikke, lina hon kan rida hon =)


kram från en osminkad och glad myre bo.

Av lina - 18 maj 2007 11:16

Jag tröttnade på att blogga på min hemsida (www.nogg.se/linatallberger) för hela sidan var så trög att klicka runt på och avancerad. Nu skippar jag den helt och fortsätter bloggandet här istället, på min favorit sida!


welcome back to my life

Tidigare månad - Senare månad
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se