Alla inlägg under maj 2007

Av lina - 25 maj 2007 17:42

Igår när jora jobbat klart så åkte vi på shell för att köpa en varsin choklad kaka =) Vi träffade alex där också, han var ute och körde han!


Väl hemma hos mig så satte vi upp en filt för fönstret för att det vart så ljust! Vi kollade runt efter flyg som gick från sundsvall till stockholm på lördag morgon, pratade, fikade och sen duschade jora. Väl i sängen så vart det en heeel deeel mys och gos =) åh, min älskling.


Jag klev upp vid 10 men efter en halvtimme kröp jag ner naken brevid jora i sängen, igen, sov i en halvtimme till. När klockan var elva så hade jag en hel del bestyr med att klä på mig.. haa! Jora vart sååå arg på mig, klockan 12 släppte jora av mig vid min skola. Gjorde nationella, prov 2, och jaa det var jätte lätt (om nu inte jag fattade allt helt fel). Efter provet så hämtade jora upp mig, vi åkte till skönsberg för att köpa bil lack. Det vart ett jädra bestyr med den där jävla lacken, fast det löste sig. Sen åkte vi på claes ohlsson, då höll trötta jag på att somna i solen.. Sen bjöd jora på en cheesburgare och en chickenburger innan vi åkte hem till kära njurunda (!).


Jora släppte av mig här hemma och nu är han och jobbar hos pappa. Jag har damsugat nedervåningen, vart barnvakt åt felicia, knäppt kort, bloggat och nu står ida här med mig. Hon har satt i löshår och nu lockar hon det, vi pratar lite och är tråkiga.. haha! Ikväll ska jora och jag meka med hans "snygga" bil, hoppas det går bra =| Det blir middag med jacke, ida och jora sen får vi la se.. sugen på att röka vattenpipa jag på altan, sen lär vi vell slå på någon film. "wawaweewa" mamma köpte tydligen chips och dipp! Näe nu ska jag ut och jogga, tänkte rida efter att jag joggat.. Blir så trött och slö efter ridningen annars! =)


kram från en pigg och glad myre bo

ANNONS
Av lina - 24 maj 2007 22:43

Så var snart denna dag över, när klockan slår 00:00 så är det en ny dag. Hur har jag spenderat denna sol-regn-sol-regn-sol dag då? Jo inatt så bråkade jora och jag en hel del, fast jag tror inte det var så himmla farligt så imorse vaknade vi båda 10 över 12, jora skulle jobba halv 1 och jag hade matte prov klockan 1, kvart över 12 satt vi redo i bilen (wiiiie, klar på 5 minuter är inte dåligt vaah?). Efter en banan och lite maskara i farten så var vi i stan. gick med jora till hans jobb sen pussades vi hejdå nååågra gånger innan jag gick vidare till min skola. tio i 1 så drog mona fram provet, damn youuuuu som gjorde det där provet.. hade svårt att minnas men efter att anders läxat upp mig så svarade jag förmodligen rätt på samtliga frågor =)


När provet var avklarat så vandrade jag bort till joras jobb, pratade på lite med honom och satt ute i solen. Johan pratade jag också lite med innan jag vandrade med jora en bit mot stan, sen vandrade jag vidare efter en hejdåpusssss! På stan satte jag mig i solen vid statyn och inväntade emma, sööta små fåglar.. Härskaren i det hela var kråkan som försökte ta allt natur godis.. eller faaan, vem bryr sig om det? haha! När lilla emsan kom så vandrade vi runt på stan, babblade på och checkade lite stuffs. Sen mötte vi ida (eller ja elita kanske man ska säga?) och tina. Pratade på med dom ett tag, gick ut och rökte sen åkte tina hem så idaelita hon gick med mig och emma på donken. Jag överdriver inte när jag säger att vi såg världens fetaste människa.. JA på MC DONADLS.. =| Det vart massa prat om bäbisar och graviditet (?) som jag inte hade en susning om, men nu är jag räddare än någonsin att bli gravid!

Efter lilla middagen (för min del iaf) så drev vi runt på stan. Testade förstorande läppglans, kollade på örhängen och massa annat! När klockan var kvart i 6 tog emma bussen hem, idaelita gick vidare och jag blev upphämtad utav mamma utanför JC. Mamma och jag åkte direkt till bergsåkers travet, var på stallbacken idag (wohoo VIP lixooom) nä men vi är ju ägare på leo satt.. Hejjade på zoog och leo sen tittade vi på monte lopp (damn it jag fattar inte att häst jävlarna kan springa så jävla fort i trav!). Efter en korv och lite snack med ulf och sven så åkte mamma och jag in till stan. Mamma släppte av mig på joras jobb, efter 10 minuters jobb så åkte jag och jora hem till hans mamma. Jora han åt middag, och han ser ut som ett litet barn när han gör det =)


Nu sitter jag på joras jobb igen, han drivar runt i trucken och jag nördar.. hoppas han har rast snart, är uttråkad.. Vad händer och fötter imorgon? ska göra ett prov i skolan iaf sen ska jag rida. Något mer har jag ikke planerat in! Förmodligen vara med älskade jorisen <3


Kram från en smått hungrig myre bo

ANNONS
Av lina - 23 maj 2007 19:11

And now im here again, gladare än på länge! Igår kväll pallrade jag mig i ett par mjukisar och mina nyfunna tofflor från förra årets skolavslutning och packade allt nödvändigt i min stora fina väska. Jag hoppade på kvart i 11 bussen efter en liten promenad i 25 minuter, lyssnade på musik och drivade mot navet. På navet stog jag på fel parkering i 5 minuter och trodde att jora glömt bort mig, men det hade han inte - han stog bara på den andra parkeringen. När jag skulle hoppa in i bilen så ligger det ett paket och ett kuvär på sätet (!) och jag blir alldeles till mig =) Min älskade pojkvän hade köpt den rosa mönstrade klänningen som jag så länge velat ha och världens sööötaste kort med världens fiiinaste text innuti =') Tack tack älskling, du ska veta att du är det bästa jag har här i världen!! <3


När jag pussat jora ett antal gånger och sagt hur mycket jag älskar honom så åkte vi till hans jobb. Jag sätter mig vid datorn och han jobbar vidare, fast då och då så kommer han och skrämmer mig..! Damn it, jag bloggade fett mycket på min mode blogg! Har så jäääävla många läsare så det är fan inte klokt, det har snart gått en månad och jag har snart uppnått 4 000 läsare den här månaden!! Thanks people!


När jora slutat jobbet så åkte vi till den stora parkeringen vid LIDL, det var dags för mig att sätta mig bakom ratten... Åh, jag har aldrig aldrig ens funderat på att köra en bil (har drömt tusen mardrömmar om att jag kör bil själv). Men ja, det var lättare än jag trodde! Nu har jag lärt mig gasa, bromsa, lägga i 1:an och 2:an samt svänga som en idiot =) Fick motorstopp ett antal gånger samt att jag glömde kopplingen ett antal fler gånger, men annars skötte jag mig kanon på min biltur i joras fin fina bil som han hatar.


Som belöning fick jag, poppo (jora kallar mig det), en sallad med baugette samt dricka på shell. Hemma hos jora åt vi kvällsmaten och började kika på en film.. Men vi stängde av efter halva och jag kröp in i joras famn så somnade vi (jora somnade först, blää på hans snarkningar!).


Idag började jag klockan 12, steg ur sängen vid 11 o var klar runt kvart i då jag drooog upp jora ur sängen! Fem över 12 så var jora o jag på plats i klassrummet! Mona var överlycklig och jag gjorde tuuusen uppgifter med jora. Jag var såå duktig och mona har lovat att verkligen göra allt för att mina betyg ska bli finnemang i tid =D Världens bästa fröken, faaaktiskt.


Efter skolan åkte jora och jag hem till honom för att försöka boka hotell, men bajs internet vägrade funka idag också.. Så vi myste lite i soffan istället ;) Efter det så kom emsan o sen packade vi in oss i joras bil för att driva bort till subway. Ja jora och jag hade inte ätit något på hela dagen så vi var hyfsat hungirg! Efter mackan så åkte jora på jobbet, jag och emsan vi drog runt på stan vi. damn it vad söööta saker jag har hittat på H&M, DOM SKA BLI MINA. Vad jag köpte idag kan ni självklart checka på: www.linasgarderober.bloggagratis.se, när jag uppdaterat den såklart (har inte hunnit ännu). Ja vid halv 6 tog jag bussen hem, emsan åkte till kristian. I bommen hämtade mamma mig, visade henne joras presenter och sen åkte vi hem. Mamma har köpt nya ridsaker till mig, ska springa ut i stallet nu och checka det. Tydligen hade hon hittat en sadel också, dock inte riktigt den brun färgen jag vill ha men vad gör man? Uppdaterar kanske senare! Mååååste rida! (en halvkass bild nedanför på min present från jora, men what eveeeeeeer)


Kram från en lycklig och snygg myre bo

Av lina - 22 maj 2007 21:07

slam the door - sit down with the computer

and cast one's gaze on my blogg!


Näe men seriöst, tjenare! Nu sitter jag här på mitt mysiga (men något stökiga) rum och knappar in några väl valda rader om mina senaste timmar i livet..


Igår när jora slutat jobbet så åkte vi runt i den nästan tomma fabriken (?) på en cykel. Det var så läskigt för jora körde så snabbt! Sen när jora bytt om så hoppade vi in i bilen och åkte till shell, efter många om & men så hade jora bestämt sig för en sallads meny och jag för ytterligare en äppel MER och en brocoli soppa. Vi speedade home to jora i hamnen, hälsade på svettiga emma och kristian och slutligen slog vi oss ner med våran kvällsmat framför joras tv. Vi började se film fast jag var allt för trött, somnade ganska så snabbt.. Sorry baby!


Morgonen var kommen, jag försökte hinna till skolan men näe vi segade på och kom en timme för sent.. Mest för att jora o jag myste i duschen och sen i hans soffa.. =) Jora och kristian fick hämta min mattebok, men tydligen hade någon idiot snott den ur mitt skåp så vi sket i det.. Vi åkte på västermalm för att käka lunch vid halv 1, det var fiskpinnar för er som inte vet det, vill säga ni som inte var på skolan och avnjöt det hela lunch målet.. haaaaa, säkerligen. Efter det skjusade vi hem kristianooo sen åkte vi upp på berget! Jora och jag vi vandrade ut på den lilla klippan där och satte oss. Sen så spelade vi.. eeehh.. Kott golf! Haha, jora filmade mig och jag skäms lite när jag ser hur dålig jag var på den där nyfunna leken? Efter det så kom jora och jag på att vi ville mysa där på berget, och japp det vart mysigt (något mer om den pungten nämner jag inteeee, daah). När vi var klara där på berget så vandrade vi ner till bilen igen för att åka på mc donalds och köpa en varsin glass med topping! Vi åt glassen hemma hos jora samtidigt som vi försökte koppla upp internet, vi skulle boka hotell och biljetter till bussresan i helgen.. Men det funkade inte så vi sket i det, senare kom även kristian och emsan.

Jora skjusade mig till navet innan han började jobba, jag tog bussen hem och mamsen hon hämtade mig i bommen. Thanks for the mp3, annars hade jag tråkats ihjäl på bussresan.. Väl hemma här så har jag ridit ett ovanligt hårt och mkt långt dressyr pass på carina, hon vart aldeles skummig och svettig. Japp det gjorde sitt och efter att jag duschat av henne och lagt på ett täcke så duschade jag av mig själv inne i mitt kära hem. Sen har mamma gjort vofflor till middag, yammi yammi people.

Nu är jag besviken för att min dummmmaaaa pappa gjort så att jora ska hjälpa honom att jobba i helgen, vi som skulle åka till stockholm.. Bo på hotell, gå på grönalund, se på bio, äta och gå på stan.. Näe vad sur jag är på han, fast vi ska ta det nästa helg istället! Hur ska vi spendera den här helgen då? jooo jora han säger att vi ska på spa, hihi har aldrig vart på ett sånt förut. Hoppas det är nice! Näe vet ni va, nu ska jag städa lite..


Ikväll ska jag ta kvart i 11 bussen till joras jobb och efter det ska jag vell sova hos honom! Mys det. Uppdaterar kanske senare.. Annars hörs vi och syns imorgon.


Kram från en uttråkad myre bo

Av lina - 22 maj 2007 20:52

Två fina bilder jag gjort till min fina älskling =)


Av lina - 21 maj 2007 23:48

Nu sitter jag som rubriken säger på joras jobb, jag hoppade på kvart i elva bussen efter att jag gjort middag åt felicia och mig vid 7 tiden, städat rummet och gjort allt som ska göras.. Åt nyss en macka med jora och ante, gotti gott var det (även om den var lite torr).


Jag ska vara här med jora till halv 2 ungefär, då slutar han. Måste försöka släcka ögonlocken så snabbt som möjligt efter det (observera att jag skrev försöka) så att jag inte försover mig imorgon också.


Näe har inte så mycket mer att skriva, vi hööörs imorgon. Då tänkte jag lägga upp lite bilder från helgen!


Kram från en halvtrött myre bo

Av lina - 21 maj 2007 17:04

Lite bilder på mig och jora, vi hade lite flumm med min webcam igår =)
Av lina - 21 maj 2007 15:57

Så började lördagen med att jag gjorde mig klar och någon timme senare kom kristian och emma, kristian var så snäll som hämtade mig! Vidare hem till emsan och när kristian slitit sig därifrån kom lollo. Vi pratade och drack lite, sen duschade emma och jag fixade med hennes löshår.


När emma var klar så vandrade vi ner mot hamnen, har en känsla av att jag redan då inte stog ordentligt och rakt.. Förmodligen eftersom jag försökte skriva blogg 3 gånger hemma hos emma och lyckades radera inläggen alla gånger..! Väl nere i hamnen mötte vi sofie, lenne, stina och deras kompis. Hos jora så var det folk men stämningen var så spänd att jag ville döö.. Jora och jag låtsades som att vi inte kände varandra och emma var lika spänd som mig. När vi lyckats ta oss därifrån drog jag och emsan på en fest i stan, trevligt. Efter det vart det en promenad genom stan, träffade lite folk man kände och sen slutade vi på mc donalds. Jäävlar nu i efterhand förstår jag hur virrig i skallen vi var båda två, även om jag sällan känner det på plats. När vi käkat klart fotograferade vi oss lite nere vid vattnet, en hel del fina bilder. När klockan vart alldeles för mkt så drog vi till jora och kristian som kommit hem från krogen, men tjena hejsan vad jobbigt det var. Två tjejer och en kille var där på efterfest, jag försökte placera mig själv i smeten utan att lägga märke till jora. Damn it, jobbig kväll. Somnade iaf på soffan, efter kristian sagt: "gonatt då linus, du är lite konstig men du är söt endå!" haha.


En söndag morgon till, jag hade lite ont i huvudet och klockan var redan eftermiddag. Vaknade av att jora kom och satte sig på soffkanten, observera vi hade inte sagt ett knyst till varandra sedan vi bråkat och "gjort slut" hemma hos mig tidigare på lördagen.. Ja han var så söt, han försökte prata som om allt var normalt och sen lyckades han få mig att komma så nära att han kunde krama om mig. Till slut pussades vi under täcket och gosades.. Sen har vi låtsats som om ingenting någonsin hänt sen dess, knäppt men bra endå. Ja halv 6 lyckades jag och jora säga hejdå till kristian och emma (efter att jag berättat för kristian om mina och emmas misstankar natten innan, haaaaa). Vi köpte med oss kina mat till pappa och max mat åt resten av familjen och oss själva! Väl hemma vart det alltså go middag, prat och sen åkte jora och jag över vägen o tankade en dunk åt pappas gräsklippare. Ja mamma och pappa dom gjorde fint ute, medans var jag och jora i stallet och tog hand om carina. Jora var så duktig när han ledde ner henne och sen byggde han upp små cavaletti hinder som jag och carina tränade på när vi galopperade på volt. Efter det kvällsfodrade jora med mamma och jag tog in carina. Jora och jag startade vattenpipan, sen satt vi på altan och rökte, drack saft o pratade med pappa som inte vågade testa röka =) haha! And after that? Det vart film i tv rummet med mamma och pappa, jag och jora låg under dun täcket i fotöljen! När klockan var 12 gick jora och jag upp på mitt rum, gosades ganska mycket innan vi somnade.


Idag försov jag mig och missade skolan.. Efter att jag haft ångest över det så åt jag och jorisen lite frukost. När ida kom hem efter skolan så var vi med den damp ungen ett tag innan vi gosades klart innan jora var tvungen att åka på jobbet.. tråkigt! Förresten ringde stackarn nyss och hade fått soppa torsk på e4an, haha min älskling är så rolig. Näe nu ska jag byta lakan i sängen (hooost) och sen ska jag ut för att rida ett dressyrpass med carina! Ikväll ska jag vell städa lite innan jag ska ta bussen till joras jobb. Uppdaterar lite senare..


Kram från en mätt och glad myre bo

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se