Direktlänk till inlägg 31 maj 2007

svett och tårar

Av lina - 31 maj 2007 23:15

Tänkte blogga en snabbis nu när jora står i duschen, snabba snabba..


Ja efter att jag städat upp lite snabbt så åt jag en sallad som mamma köpte med sig hem. Sen gick jag ut i stallet, tog ut carina på gången och pysslade om henne. hmm hon får sånna stötar från mig när jag har borstat henne i manen, den blir "elektrisk" eller hur man brukar säga =) Hon blir alldeles till sig och spänner varenda liten muskel i kroppen. Idag red jag över travbommar och gjorde volter, massa lösgörande övningar. Sen vart det ett litet språng för att jora ville det =) Nja sen vart det mest halt och halvhalts övningar.. Hon är så stressad i mellan åt, nästan så jag tror hon ska sprängas!


När jag tagit in carina o duschat av henne samt kvällsfodrat alla hästarna så gick jag in och höll jora sällskap vid sin lilla middag. När han ätit klart (vilket gick ganska snabbt med tanke på att han äter fortare än en häst) så gick vi upp på mitt rum. Haha det vart "låtsas slagsmål" i sängen.. Han retades med mig som fan, han pillade mig i örnonen, näsan, puppan, ögonen........ gaah, jag blev så arg! sen började han små slå mig på kinderna o tönta sig, haaaa sen fick jag in 3 knytnävar på honom =D hårt nööjd!


Sen bytte jag och jora om, jora fick låna pappas skor som var i storlek 45 (!) och han såg sååååå rolig ut =D men gud, fick inte fotografera honom heller.. haha! Hm sen började vi spurta i backarna, damn it jag höll på att kvävas. Min hals är fortfarande slämmig efter lunginflammationen.. Sen vart det lite promenering och joggning för det mesta. Sen blev jag sur på jora och tog en annan väg, för han tyckte jag var så seeg.. Så jag sprang skogsvägen. Det var så himmla skönt, det går inte att beskriva känslan. Vi har så fin mark och skog, vill nog aldrig flytta =)


Sen kom jag ikapp jora på andra sidan skogen efter inte så lång tid, så vi vandrade ner mot huset. jora ville inte vara mesig, så han tog en vända till bommen o tbx.. Jag gick in o duschade, smörjde in mig, fixade naglarna och bäddade nytt i sängen. Nu sitter jag här, jorisen är vell snart klar så då ska vi mysa och se film =) huuva.. min älskade snuttis <3


Imorgon ska jag med jora till stan vid 6 på morgonen, sen ska jag sova någon timme innan vi ska på ungdomsmottagningen och sen ska jag en sväng på skolan med boken som jag ska försöka läsa ut ikväll och imorn.. Sen blir det bolaget och fixning, sen ska vi hem till emelie och förfesta, and after that? krogen.Kram från en tränad & lycklig myre bo

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lina - 20 januari 2008 16:23

NUMERA BLOGGAR JAG HÄR: HTTP://WWW.LINATALLBERGER.WEBBLOGG.SE kram kram ...

Av lina - 20 januari 2008 12:30

Bye bye bloggagratis =D

Av lina - 18 januari 2008 15:39

Vaknade imorse, kunde inte kliva upp utan låg kvar och tittade i taket i över en timme. Hade fruktansvärt svårt att somna inatt, låg och grät hela tiden utan att riktigt fatta varför. När jag klev upp grät jag igen, hela tiden. När jag pratat med mam...

Av lina - 17 januari 2008 23:01

Jag håller på att bryta ihop innom mig, på riktigt. Någonting händer med min kropp och det finns ingen gnista alls, det är som att man blivit lämnad sist kvar på jorden. Alla ansikten ser inte något i dig endå, alla bara går där och skrattar för dom ...

Av lina - 17 januari 2008 21:06

5 saker du ser fram emot:- min och andreas lägenhet vi ska köpa - min 18 års dag - körkortet plus bilen - sommarlov - alla festligheter jag och girlsen ska besöka med vanen   5 saker du har på dig just nu: - syrrans mjukisar - bh - andreas peak tröja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se