Direktlänk till inlägg 31 maj 2007

sommarlovet är så gott som här

Av lina - 31 maj 2007 15:36

Åååh vilken känsla, jag har fixat matten och nu är jag behörig till hösten =) Damn it, jag känner mig stolt! Vg på samtliga.. fuck yeaah.


Ja men i alla fall, igår kväll gjorde jag mig klar sen skjusade pappsen mig till kvart i 8 bussen. Jag satt och snackade med jora i telefon typ hela vägen in till stan. Sen mötte jag emma vid kvart över 8 utanför JC. Pusss puss sen insåg vi hur fullt det var på waynes.. Vi vandrade till 1891 cafét istället, mysigt och inte alls lika mycket folk. Vi pratade på om orginal tjejen och allt annat flummigt. Saaaaaaaaknar emsan i vardagen!


Efter en timme så vandrade vi upp mot jc, jora och kristian var på ingång. När vi satt oss i bilen gjorde jag misstaget att fixa en liten mustach (om det nu stavas så) men jora tyckte jag var snygg endå! Jora och jag hoppade av vid o´lerys, snackade med fullstrutar och sen gick vi vidare till pizza playa! jag åt en skink sallad (skit good) och jora åt pasta. Sen spelade vi jack vegas igen, haha blää jora trodde verkligen att han skulle vinna mkt pengar igen.. men han gick bara 200 back! staackars bäbis. När klockan var runt halv 11 så vandrade vi genom hela stan igen mot hamnen, det var en ljummen kväll och jag gick i kortärmat utan att frysa.. =O


Hemma hos jora så hälsade vi på kristian och emma lite innan vi rullade runt i lakanen.. ett tag =) haha! Njaa när det var avklarat så umgicks vi med emma, kristian och johan (kristians brorsa), rökte vattenpipa och lyssnade på musik. Runt 12 tiden la jag och jora oss i hans säng, slog på "28 veckor senare" som var grymt äcklig. Fast efter halva filmen myste vi lite.. haha eller ja, ganska mycket =) Sen skulle jora sova, jag vågade inte se klart filmen själv så jag sov jag med..


Imorse kämpade jag för att få jora att vakna, tänk, hur kan en människa vara så dööv? När han åkt till jobbet somnade jag om, sen ringde jora och väckte mig vid 11, gjorde mig klar, snackade med emsan osv. sen åkte jag med majer och jora till hedbergska! Ganska halvkass lunch, men det gick ner (var dööödens hungrig). flummade på sen släppte dom av mig utanför min skola, pusspusspusss sen sprang jag in. Fick reda på mitt betyg och vips så hade jag inte någon mer skola! Woho, lov lov lov.. TYP! Så jag tog en runda på stan för att hitta något smaskigt plagg. När klockan var runt halv 2 tog jag bussen till bommen, mp3;n i öronen.


I bommen hämtade mamma mig, vi åkte till björkön för att hämta ida hos jacke. Felicia pladdrade glatt på om allt hon varit med om under dagen.. kan bli rätt ansträngande i längen vill jag försäkra er om.. hehe sötnosen! Sen när vi väl klev innanför dörren pratade jag i telefon med jora en stund. Sen har jag satt mig här en stund. Ska ut och rida på carina snart, på onsdag blir det träningstävling på färsta =) Senare kommer jora, vi ska jogga och sånt där. DUKTIGA VI ÄR! Imorgon är det party partyyy!Kram från en glad och skolfri myre bo

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lina - 20 januari 2008 16:23

NUMERA BLOGGAR JAG HÄR: HTTP://WWW.LINATALLBERGER.WEBBLOGG.SE kram kram ...

Av lina - 20 januari 2008 12:30

Bye bye bloggagratis =D

Av lina - 18 januari 2008 15:39

Vaknade imorse, kunde inte kliva upp utan låg kvar och tittade i taket i över en timme. Hade fruktansvärt svårt att somna inatt, låg och grät hela tiden utan att riktigt fatta varför. När jag klev upp grät jag igen, hela tiden. När jag pratat med mam...

Av lina - 17 januari 2008 23:01

Jag håller på att bryta ihop innom mig, på riktigt. Någonting händer med min kropp och det finns ingen gnista alls, det är som att man blivit lämnad sist kvar på jorden. Alla ansikten ser inte något i dig endå, alla bara går där och skrattar för dom ...

Av lina - 17 januari 2008 21:06

5 saker du ser fram emot:- min och andreas lägenhet vi ska köpa - min 18 års dag - körkortet plus bilen - sommarlov - alla festligheter jag och girlsen ska besöka med vanen   5 saker du har på dig just nu: - syrrans mjukisar - bh - andreas peak tröja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se