Direktlänk till inlägg 30 maj 2007

seg dag

Av lina - 30 maj 2007 18:14

Igår kväll hade jag ganska många problem med att somna.. Men lyckades tydligen till slut. Så imorse försov jag mig, men efter ett samtal kunde jag stanna hemma hela dagen.


Jag hjälpte min kära mami att städa nedervåningen, det gick snabbt och resultatet vart kanon! När städandet var avklarat så bytte jag om och gick ut i stallet med mamma och felicia. Var en aning irreterad (har varit det hela dagen, men vet inte varför) och det gjorde att det var motvilja när jag mockade carinas box.. När jag sadlat henne och börjat värma upp blev jag gladare, för carina var en riktig pärla på backen idag =) Hon slappnade av större delen av passet och i galoppen var hon rund och jämn. Efter en timme så tog jag in och pysslade om henne. Tog med henne ut i grimman så hon fick beta runt stallet, hon åt som en galning =D Hästar är så tokiga i grön gräs, speciellt carina tror jag.


När jag kom in så vart jag först grinig för att det inte fans någon "smal mat" och sen ringde jora så jag pratade en liten stund med honom. Sen har jag precis vart nere och ätit pannkakor, hmm det vart varken sylt eller grädde.. Det var gott endå och sen åt jag en macka och drack jätte mycket vatten! Ibland blir man aldeles full av vatten i magen, då käns det som man ska kräkas kallt vatten (!) fast det gick finnemang (alltså ingen spya.. haha).


Nu ska jag strax sola i bommen, sen blir det till att duscha och byta om. Ska fika på waynes med emma ikväll, kul det ska bli att träffa henne utan kristian för en gångs skull. Börjar känna att det blir tärt och jobbigt, nästan så att man vill ta avstånd? huah, jag förstår inte hur emma överlevde med mig och jora, innan hon träffade dröm prinsen vill säga =)


"jalla jalla" nu ska jag skynda mig. Bloggar kanske mer ikväll..

PS: JAG SAKNAR DIG. <3


Kram från en ensam men pigg myre bo

 
ANNONS
 
jorahora

jorahora

30 maj 2007 19:23

är det mig du saknar

http://www.jora.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lina - 20 januari 2008 16:23

NUMERA BLOGGAR JAG HÄR: HTTP://WWW.LINATALLBERGER.WEBBLOGG.SE kram kram ...

Av lina - 20 januari 2008 12:30

Bye bye bloggagratis =D

Av lina - 18 januari 2008 15:39

Vaknade imorse, kunde inte kliva upp utan låg kvar och tittade i taket i över en timme. Hade fruktansvärt svårt att somna inatt, låg och grät hela tiden utan att riktigt fatta varför. När jag klev upp grät jag igen, hela tiden. När jag pratat med mam...

Av lina - 17 januari 2008 23:01

Jag håller på att bryta ihop innom mig, på riktigt. Någonting händer med min kropp och det finns ingen gnista alls, det är som att man blivit lämnad sist kvar på jorden. Alla ansikten ser inte något i dig endå, alla bara går där och skrattar för dom ...

Av lina - 17 januari 2008 21:06

5 saker du ser fram emot:- min och andreas lägenhet vi ska köpa - min 18 års dag - körkortet plus bilen - sommarlov - alla festligheter jag och girlsen ska besöka med vanen   5 saker du har på dig just nu: - syrrans mjukisar - bh - andreas peak tröja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se