Direktlänk till inlägg 29 maj 2007

bitter dag

Av lina - 29 maj 2007 22:25

Varför kan inte gud ens ställa upp med lite fint väder? Ska man behöva deppa över allt här i världen?! 

Ja för övrigt så blev jag väckt imorse av att några idioter ringde och fjantade sig typ 4 gånger, blää på er vilka ni nu var. Somnade om och glömde självklart ställa om klockan.. Vaknade upp runt halv 1, tyyyypsikt. Klädde på mig, sminkade mig lite, städade joras rum och sen tog jag joras dator på kristians rum och satte mig där en stund. Johan kom in och pratade lite med mig också där en stund, hm hoppas jag med att det löser sig..


När jag gjort några få försök till att få med mig emma på stan så insåg jag att det inte gick, hon satt med sin farsa i stugan på alnö.. blää! Hoppade i pumpsen och fruktade det västa, MEN det hade sluta regna! Vandrade in till stan, en aning dyster. Men blev genast gladare efter att ha hittat maaaaaaaaaaassa saker jag köpte, huhuh tröst shopping for life.. För övrigt så var det en galen person som jobbade på MQ, hon hoppade in i provrummet utan förvarning när jag stog i underkläder! Hoppsan.. Vad jag köpte? Vit pennkjol med knappar, 2 bastoppar med u-ringning (en vit och en grå), Rosa/gul/svart/vit klänning, Ljus blå pumps, Gula örhängen i 3 storlekar (stört, mindre minst), Silver färgade örhängen, Blå sjal med vita dödskallar, Svart sjal med prickar, 5-pack strumpbyxor i brunt, Ögonskuggor i mörka och guldiga nyanser, Löspuder, Svart eyeliner, Läppglans i ljus rosa nyans, Max Factor Colour Adapt foundation, Hårspray, Nagelsett, Wet wipes (våt servetter), Body lotion med doft av godis... Oooh puuh, det var nooog allt!


Vid 4 mötte jag syrran på navet, åkte buss hem med henne och hennes kompisar. Dödshungrig som jag så pallrade jag mig fort som en idiot över e4an i regnet.. Väl hemma tog jag en macka innan jag började packa upp mina saker, blogga, städa, göra om garderoberna, fodra hästarna, sola och sen åt jag en ost&skink sallad som pappsen köpte. Nu har jag precis badat, rakat benen, noppat ögonbrynen, fixat naglarna, smörjt in mig och satt på mig den oranga pyjamasen =) Det käns jätte skönt.. Har läst lite ur nya FRIDA tidningen och sen ska jag läsa min bok, "till salu" som jag nästan glömt bort.. Bäst att jag läser ut den innan fredagen!


Skulle ha joggat idag, men hade inte tid, men svettades nog så mkt efter all städning.. blä! Sen har jag anmält mig och carina till tävlingarna i matfors nu också, LD och LC blir det såklart. Hoppas det går bra, pirrigt redan nu! Ska bli roligt att få hoppa små klasser igen på sätt o vis, men sen ska vi fort upp i klasserna. Om nu allt går som vi planerat! Fått tag på en skit fin pessoa sadel nu också, satsar nog på en svart endå.. Har köpt en brun ridhjälm, brun/vit skjorta, brun rutig kavaj.. hm ja det blir helt enkelt för mkt annars, plus att lilla carina är fux!


Näe nu ska jag sluta skriva om allt och ingenting.. Fick ett sms för en stund sen av jora, "tack för att du städade, det var jätte snällt" hm det var så lite så min älskade.


Nu ska jag hoppa i säng, fast först ska jag ladda upp lite bilder här på bloggen och på lunarstorm.. sleep tight... PS: Jag älskar dig jora.


kram från en ensam & trött myre bo

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lina - 20 januari 2008 16:23

NUMERA BLOGGAR JAG HÄR: HTTP://WWW.LINATALLBERGER.WEBBLOGG.SE kram kram ...

Av lina - 20 januari 2008 12:30

Bye bye bloggagratis =D

Av lina - 18 januari 2008 15:39

Vaknade imorse, kunde inte kliva upp utan låg kvar och tittade i taket i över en timme. Hade fruktansvärt svårt att somna inatt, låg och grät hela tiden utan att riktigt fatta varför. När jag klev upp grät jag igen, hela tiden. När jag pratat med mam...

Av lina - 17 januari 2008 23:01

Jag håller på att bryta ihop innom mig, på riktigt. Någonting händer med min kropp och det finns ingen gnista alls, det är som att man blivit lämnad sist kvar på jorden. Alla ansikten ser inte något i dig endå, alla bara går där och skrattar för dom ...

Av lina - 17 januari 2008 21:06

5 saker du ser fram emot:- min och andreas lägenhet vi ska köpa - min 18 års dag - körkortet plus bilen - sommarlov - alla festligheter jag och girlsen ska besöka med vanen   5 saker du har på dig just nu: - syrrans mjukisar - bh - andreas peak tröja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se