Direktlänk till inlägg 28 maj 2007

mys

Av lina - 28 maj 2007 23:46

slow down, im here again!I lördags skjusade jag och jora mamma, pappa och kenneth på restaurangen innan vi själva drog in till stan. Jora var så himmla nöjd, han fick faktiskt låna pappas snygg mercedes =D haha han kände sig som en ny man, eller huuur älskling? Sen åkte vi runt i stan, södra berget och massa andra ställen. Jora gasade på men jag blir aldrig rädd, har haft tillräkligt med tokiga killar som kör bil för att bli rädd.. haha! När klockan var kvart i 9 hämtade vi ut biljetterna, köpte godis och annat sen satte vi oss. Fullproppat i salen, så vi kunde inte smyg mysa som sist (haha). Fan vad bra filmen var, och nu är man ju säker på att det kommer en fyra också!

Efter bion crusade vi runt lite mer innan vi åkte på max, gotti gott sen drog vi till bommen för att hämta upp mamma och pappa. Mamma och pappa bad jora sätta gasen i botten för att testa bilen, hahaaa vad jag skrattade åt dom. Jora vågade inte säga ett ord han, päääählskling. Sen när vi väl är hemma ska jag hänga in kläderna i garderoben (och jora sitter på toa) så hör vi hur det smäller i köket. Väl nere så har mamma gjort illa huvudet i dörren, först trodde vi det inte var någon fara så hon tänkte sova men då upptäkte vi hur stort såret var! Ida ringde ambulans och jag o jora följde med ambulansen och mamma. Vi var med hela tiden när dom sydde och jag höll på att kräkas, blää vad hemskt det var! jora han höll mammas hand för det mesta, på slutet vågade jag också =) haha! Sen var det över och mamma var så söööt när hon skulle gå därifrån, vi skrattade så åt henne! Hemma så la hon sig, det gjorde jag och jorisen också.


Söndag morgon, mamma har ont i såret och vi myser på. Sen äter vi tårta för det är ju mors dag! Good tårta kan jag lova! Hm efter det så var jag ute i solen, byggde hinder och gav hästarna vatten. Sen gjorde jag carina klar, skulle ut och värma upp henne innan hoppningen.. tro på fan att en av bommarna ramlar på marken så carina blir dödsrädd, slänger sig åt sidan och jag rakt ner i backen. Sur som jag var så fick jag springa efter henne hur länge som helst innan hon fastnar i tyglarna och jag får tag på henne.. Nja efter det så hopptränar jag med mamma! Carina hoppade 1 meter på den lilla banan, jäätte duktig som vanligt och hoppade mig nästan ur sadeln i vissa språng!


Efter hoppträningen så åkte jag och jora på pizzerian i bommen, köpte pizza åt familjen och en åt honom, jag tog en sallad! Efter det drivade vi runt i BMW:n lite innan vi åkte hem o käkade. När det var avklarat så klädde jag på mig, packade och sånt sen åkte vi o köpte en bio biljett till joras mamma och en morsdagstårta till henne! Sen var vi hemma hos hans låtsas pappa med linnea och hans mamma. Vi åt tårta, drack kaffe o såg på pirets of carribien 1 =) hade nästan glömt vad den handlade om fan! Efter det så åkte vi på shell för att köpa chips o dipp o sen lite strips, för vi skulle feta oss extra.. För nu har vi bestämt att tävla i 2 veckor om vem som går ner mest i vikt, haha jag kommer förloooora! Tack majer, haha det värmde. ajaaaa när vi gosats, sett film och annat så somnade jag i joras stoora famn!


Imorse väkte jag jora 20 i 6 när han skulle till jobbet, efter en puss så somnade jag om till halv 12.. Jora ringde o väckte mig så jag hade 10 minuter på att hoppa i kläderna och skynda ut. Vi åkte på hedbergska för att äta lunch, halv taskig lunch men endå. efter det släppte jora av mig vid min skola. Jag gjorde det sista nationella provet i matte, damn it vad jobbigt det var.. jag var så slö i skallen! Hoppas på det bästa. Efter provet åkte jag in till stan, köpte massa saker och kollade på massa saker. Vad jag köpte ska jag skriva om imorgon på www.linasgarderober.bloggagratis.se så kika in då, men kika in nu också såklart. Sen har jag gått på stan med syrran och hennes polare, hon köpte avslutningskläder. Ja efter det så hämtade jora upp mig på navet vid halv 5. Vi åkte hem till honom o grejjsade lite, emma och kristian kom och pratade lite med oss också! Sen har jora och jag varit på restaurangen på ikea och käkat middag, nyttigt och gott. Efter det var vi runt på birsta city, jora köpte jätte fina kläder (och strumpor) o jag testade en snygg bikini som jag ska köpa imorn.


När ikea och birsta city stängde vi 8 så åkte vi på down town. Jag är dålig på biljard men jag var sååå näära att vinna över jora! Efter att vi spelat klart så drog vi på o'learys. Det var fullt liv och supande där inne, det var någon galen match såklart.. Jora och jag vi satte oss vid spelmaskinerna, jora vann 500 kronor! grattis gooobbeeen! Jag vann säkert över 100 kronor fast vi förbrukade ju dom samtidigt. När vi spelat klart så hoppade vi in i bilen, åkte hem till mig och sen snackade vi med min kära familj lite. När jag fixat allt, bytt om osv så vart det bråk.. Men nu sitter jag iaf hos jora, försöker tänka rätt.. men hjärnan är så full av allt, blää känns som att hela livet kan dra åt helvete.


Nu ska jag våga mig in i joras rum (haha sitter på kristians) och klä av mig naken, vem vet, jora kanske blir glad igen då =D haha wohooo..


Imorgon blir det stan, ska shoppa avslutningskläder!Kram från en bekymrad myre bo

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lina - 20 januari 2008 16:23

NUMERA BLOGGAR JAG HÄR: HTTP://WWW.LINATALLBERGER.WEBBLOGG.SE kram kram ...

Av lina - 20 januari 2008 12:30

Bye bye bloggagratis =D

Av lina - 18 januari 2008 15:39

Vaknade imorse, kunde inte kliva upp utan låg kvar och tittade i taket i över en timme. Hade fruktansvärt svårt att somna inatt, låg och grät hela tiden utan att riktigt fatta varför. När jag klev upp grät jag igen, hela tiden. När jag pratat med mam...

Av lina - 17 januari 2008 23:01

Jag håller på att bryta ihop innom mig, på riktigt. Någonting händer med min kropp och det finns ingen gnista alls, det är som att man blivit lämnad sist kvar på jorden. Alla ansikten ser inte något i dig endå, alla bara går där och skrattar för dom ...

Av lina - 17 januari 2008 21:06

5 saker du ser fram emot:- min och andreas lägenhet vi ska köpa - min 18 års dag - körkortet plus bilen - sommarlov - alla festligheter jag och girlsen ska besöka med vanen   5 saker du har på dig just nu: - syrrans mjukisar - bh - andreas peak tröja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se